Toufas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μπουκιες δηλαδη ή γινεται ενα στο τελος? Αυτο που ειπε να "κοβετε" ειναι επειδη στην ουσια εκανες ενα απλο τυρι (η σοδα ειναι στον ρολο της πυτιας)
mary Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μπουκιες δηλαδη ή γινεται ενα στο τελος? Αυτο που ειπε να "κοβετε" ειναι επειδη στην ουσια εκανες ενα απλο τυρι (η σοδα ειναι στον ρολο της πυτιας) Ε οχι και τοσο μικρες. Σα μικρο ψωμακι το καθενα φαντασου το.. Εκανα ενα απλο τυρι?????ΕΓΩ!!ΟΥΑΥΟΥ! Αυτο με τη σοδα δε το καταλαβα.Να φανταστεις και η μαμα χθες που εκανε ραβανι το ιδιο εκανε.Μεσα στο γιαουρτι εβαλε σοδα..Ε και λεω πως γινετε και για αλμυρο και για γλυκο να θελει το ιδιο πραγμα..
Toufas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Βαλε γιαουρτι σακουλας και αλατι σε ενα τουρπανι, κρεμασε το μεσα στο ψυγειο και ενα πιατο απο κατω να σταζει. Τυρι και παλι.
mary Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Βαλε γιαουρτι σακουλας και αλατι σε ενα τουρπανι, κρεμασε το μεσα στο ψυγειο και ενα πιατο απο κατω να σταζει. Τυρι και παλι. Για φαντασου!! Μαλισταα.Καλοοοοο
athlios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Τουφα βγαινει σκληρο? Η απλα το αφηνεις πιο πολλες μερες και σκληραινει?
Chrisxxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Θυμίστε μου γιατί οι συνταγές δεν μπαίνουν στο "Συνταγές της γιαγιάς" μία. Εδω μπαινουν γκουρμεδιες, συνηθως χωρις τη συνταγη, σαν το τοπικ με τις εικόνες ενα πραμα.
Toufas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Τουφα βγαινει σκληρο? Η απλα το αφηνεις πιο πολλες μερες και σκληραινει? Σαν ανθοτυρο θα ειναι. Μπορεις να το κανεις μπαλακια και να τους βαλεις γευσεις οπως παπρικα, μπουκοβο, μαραθοσπορο, σουσαμι κλπ και μετα να τα βαλεις σε λαδι που θα εχεις βαλει σκορδο, δεντρολιβανο και φλουδα απο λεμονι για 2-3 μερες. Επισης να πω οτι ειναι σημαντικο το αλατι να ειναι φυσικο θαλασσινο και κατα προτιμηση ανθος αλατιου. Εδω μπαινουν γκουρμεδιες, συνηθως χωρις τη συνταγη, σαν το τοπικ με τις εικόνες ενα πραμα. Ε ναι, οταν μαγειρευεις κατι σωστα, ειναι γκουρμεδια. Το ακουσαμε και αυτο.
traganeus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 τουφα εχω 5-6 φτερούγες και θέλω να τις κάνω για μεζεδάκι πως προτείνεις να τις κάνω? εκτός απο το να τις βάλω σε νερό με αλάτι γιατί θέλει πολύ ώρα. Κάτι πρόχειρο θέλω.....
Toufas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 40 λεπτα με αλουμινοχαρτο στους 160 και 10 στους 200 χωρις.
traganeus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 σε ταψακι??? βασικα εξηγα το λιγο γιατι δεν καταλαβα
Toufas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ναι σε ταψι, απλα βαλε αλουμινοχαρτο και απο κατω να μην πλενεις μετα και λαδωσε το ελαφρα να μην κολλησουν. Εγω ετσι τις κανω 99% σπιτι, βαζω οτι μπαχαρικα θελω και βαζω απο πανω αλουμινοχαρτο ή βρεγμενη λαδοκολλα. Οταν ανεβασω θερμοκρασια, βγαζω οτι υγρα εχουν βγει απο τις φτερουγες και το χτυπαω μαζι με καλο ξυδι με αυτο που ειναι σαν ραβδι. Οταν βγουν απο τον φουρνο οι φτερουγες τις βαζω σε αυτη τη σαλτσα για 5 λεπτα καλυμμενες για να ρουφηξουν την σαλτσα. Για να δεις οτι ειναι ετοιμες, το μικρο κοκκαλο βγαινει καθαρο οταν το τραβηξεις απο το μεσαιο μερος της φτερουγας.
billkost Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Απλά είπα να πω ένα γεια, δεν έχω κάτι γαστρονομικό να προσθέσω για την ώρα.
billkost Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Γειά Γειααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις