leftermann Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 αμ δε φιξντ. Βγάλε το σπόηλερ, κι εμένα είχαν χαθεί οι εικόνες όταν είχα όλο το κουότ σε σπόηλερ.
evabb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 αντε θα βαλω κι εγω την ασχημη μηλοπιτα μου που ειναι πιο πολυ σαν καρυδοπιτα με μηλα απο πανω. συνταγη της αδερφης μου εεεεε. δεν φταιω εγω. ειναι πολυ νοστιμη ομως. το σκουρο χρωμα ειναι λογο κανελας στα μηλα και μερεντας στην ζυμη. :( :(
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Aυτο τωρα ειναι πριν το χεσεις? να σαι καλά!
Marria Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Λολ στην αρχη νομιζα πως ειναι κατι με κρεας
Toufas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Ντάξει έργο τέχνης!!!!! Αλλα δεν νομίζω να έχει να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο γευστικά.... Μόνο για παπατζιλίκι είναι και για καμια photo στο facebook Ενα απο τα καλυτερα εστιατορια του πλανητη, πιατο που εχει υποστει ελαχιστες αλλαγες εδω και 4 χρονια και και δεν θα ειναι γευστικο? συγνωμη αλλα αυτο φαι δεν ειναι. ωραιο εντυπωσιακο αλλα μοιαζει πιο πολυ με πινακα παρα με τροφη. το φαγητο υπαρχει για να τρωμε οχι να το πασαλιβουμε στο τραπεζομαντιλο< καλυτερα η πυροβολιμενη μου μηλοπιτα. Λες χαζομαρες τωρα. Εσυ εχεις πει οτι η εμφανιση μετραει στο φαγητο κλπ κλπ. Και μετα απο 19 πιατα (αυτο ειναι το 20ο) να σε δω ποσο θα φας. Το βιβλιο του Alinea ειναι το 5ο που αγορασα αν θυμαμαι καλα. Ανετα μπορει καποιος να βαλει τις φωτογραφιες σε μια εκθεση τεχνης. Η εμφανιση ειναι σημαντικη για ενα πιατο ειδικα οταν τρως εξω. Προσπαθησε να περιγραψεις ενα πιατο χωρις να χρησιμοποιησεις κανενα συγκριτικο σε σχεση με αλλο τροφιμο. Την εμφανιση ολοι μπορουμε να την περιγραψουμε. http://www.youtube.com/watch?v=MOqFre7xB4U
Jethro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Homemade μιλφειγ ! Αρκετά εύκολο, μόνο τα μπισκότα ήταν εμπορίου ! Έχω και την συνταγή (σιγααα το πράμα αλλά λέμε τώρα) για όποιον θέλει !
Jethro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Το ολο θεμα στο μιλφειγ ειναι το φυλλο... Αυτό δυστυχώς δεν εχω μάθει ακόμα πως γίνεται..!
Andreas2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 αντε θα βαλω κι εγω την ασχημη μηλοπιτα μου που ειναι πιο πολυ σαν καρυδοπιτα με μηλα απο πανω. συνταγη της αδερφης μου εεεεε. δεν φταιω εγω. ειναι πολυ νοστιμη ομως. το σκουρο χρωμα ειναι λογο κανελας στα μηλα και μερεντας στην ζυμη. :( :( Μοιάζει με αφόδεμα.
Toufas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Αυτό δυστυχώς δεν εχω μάθει ακόμα πως γίνεται..! Απο τα πιο απλα πραγματα που υπαρχουν Δεν θα σου πω κανε την δικια σου σφολιατα μιας και σχεδον πουθενα δεν το κανουν αυτο (οχι δεν ειναι δυσκολο, στο επομενο μαθημα!) http://www.youtube.com/watch?v=HwHnsq8Lfas Για γεμιση δεν ειναι αναγκη να μεινεις στην πιο διαδεδομενη, εδω μια πιο καλοκαιρινη, και εδω μια για φθινοπωρο*. Για χειμωνα, θα σου βρουμε κατι σαν αυτο Εδω το επομενο σου μαθημα. Εχει αρκετη δουλεια παντως αλλα αξιζει τον κοπο. http://www.youtube.com/watch?v=vTywbWHlwqk (προσεξε την διαφορα οτι εδω δεν εβαλε την λαδοκολλα απο πανω το ταψι και φουσκοσανε λιγο τα φυλα, που δεν το θελουμε) ο ramsay ειχε προτεινει μια πιο απλη εκδοση με απλο φυλο, δεν ειναι ομως το ιδιο, αλλα ισως να το δοκιμαζες γιατι ειναι πιο απλο απο το να τηγανισεις ενα αυγο ( που κανονικα ειναι απο τα πιο δυσκολα πραγματα εκει εξω) http://www.youtube.com/watch?v=WICC9-1P26A Να ξερεις παντως, πως οι κρεμες της ζαχαροπλαστικης (anglaise, custard, bavaroise, boston, chantilly κλπ) ειναι πολυ απλες, και ενα ωραιο πρωτο βημα για την ζαχαροπλαστικη. MHN ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ!
Jethro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω τουφα !!! Συντομα θα αρχισω το beta testing επι του θεματος, να δω ποιος θα τα φαει ολα αυτα
evabb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Λες χαζομαρες τωρα. Εσυ εχεις πει οτι η εμφανιση μετραει στο φαγητο κλπ κλπ. Και μετα απο 19 πιατα (αυτο ειναι το 20ο) να σε δω ποσο θα φας. Το βιβλιο του Alinea ειναι το 5ο που αγορασα αν θυμαμαι καλα. Ανετα μπορει καποιος να βαλει τις φωτογραφιες σε μια εκθεση τεχνης. Η εμφανιση ειναι σημαντικη για ενα πιατο ειδικα οταν τρως εξω. Προσπαθησε να περιγραψεις ενα πιατο χωρις να χρησιμοποιησεις κανενα συγκριτικο σε σχεση με αλλο τροφιμο. Την εμφανιση ολοι μπορουμε να την περιγραψουμε. ναι παιζει παρα πολυ μεγαλο ρολο, το αποδειξα περιτρανα με την πυροβολημενη μηλοπιτα. αλλα ρε μαν να υπαρχει και κατι να φας, εκει περα τι θα τρωγαν; θα πεφταν με τα μουτρα στο τραπεζομαντιλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις