Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο 2 μερες δοκιμασα πρωτη φορα σαλιγκαρια και αυτα ηταν εξω απο το κελυφος, αλλα νομιζω θα το λεει για να μπορεις να τα βγαλεις απο το κελυφος πιο ευκολα? Στην θεση σου θα τα εβγαζα μετα το ζεματισμα και θα τα εβαζα χωρις το κελυφος στο φαγητο, αλλα καποιος ειδικος θα ξερει καλυτερα απο μενα.

Γιάετε μωρέ ίντα λέει τούτος ο βούιδαρος! Ρε ανεργιάζεις ίντα λες; Να ξεπασουλίσουμε τσι χοχλιούς! Πράμα δεν κατέετε εσείς εκειά πέρα! Μούσκαροι!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι για να φυγουν τα σκατά τους νομίζω αλλά υπάρχει και άλλη λύση

Τα αγοράζεις σήμερα: Τσεκ

Τα βάζεις στο αλεύρι: Τσεκ

Μέχρι την κυριακή κάθε μέρα τους αλλάζεις αλεύρι: Τσεκ

χέζουν τον πλανήτη στο αλεύρι και είναι καθαρά: Τσεκ

Τα μαγειρεύεις: Τσεκ

Τα τρώμε παρέα: Τσεκ

win win

Δημοσ.

Πριονίδι καλύτερα όχι αλεύρι, τους δίνει και μια ωραία γεύση. Αν και τα σκατά τους, το αποκώλι που λένε οι κρητικοί, είναι σε εμφανές σημείο και τα βγάζεις αν θες. Είναι το τελευταίο μαύρο κομματάκι στο σώμα τους. Αν κι εγώ το τρώω γιατί μαρέσει, είναι λίγο πικρό βέβαια αλλά είναι αφορμή να πιείς μια ρακή ακόμα για να ξεπλύνεις το στόμα σου.

Δημοσ.

πριονίδι μας γάμησες τώρα :P άντε να βρω!

αλευράκι και λίγο θυμάρι όπως κάνουν οι πόντιοι :P

για 6 άτομα (που τα 2 παίζει να μην τρώνε) 1,5 κιλό σαλιγκάρια καλά δεν είναι?

Δημοσ.

Λοιπον, διαβασα προσφατα για ενα υλικο που εχει ελαχιστες θερμιδες (20 θερμιδες τα 100 γραμμαρια) 0 υδατανθρακες και full φυτικες ινες.

Ειναι αυτο: Konjac και εχει πολλες εφαρμογες. Εγω αγορασα noodles απο αυτο, ηταν πολυ φτηνα (1.15 το πακετο) και μολις εκανα ενα stir fry και μπορω να πω οτι ηταν ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΑ.

Εχουν την ιδια υφη με τα harusame noodles, που ειναι απο πατατα. Δεν γινονται λασπη και κρατανε.

Εδω εχει και αλλες εφαρμογες περα απο noodles.

Δημοσ.

η quiche lorraine είναι έτοιμη (με κυβάκια μπέικον αυτή τη φορα :P)

η μηλόπιτα είναι έτοιμη (εμφανισιακά απέτυχε, σε γεύση είναι τούμπανο, συνταγή της μαμάς για μηλόπιτα αμερικάνικου τύπου αλλά χωρίς ζάχαρη)

τα ψωμιά είναι στο φούρνο στους 50 και ζεσταίνονται για κάνα δίωρο που θέλουν

και αρχίζει ο αγώνας με τα σαλιγκάρια :P

Δημοσ.

ζουλευω, λεω κι εγω να φτιαξω μηλοπιτα σημερα αλλα το σκεφτομαι. σκιστηκα στο φαι τις τελευταιες μερες και η ζυγαρια πηρε την ανιουσα. :(

Δημοσ.

ερωτηση παιδια...εκτος απο μαχαίρι τι αλλο ΄μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αφαίρεση της φλουδας απο τις πατατες? Εχω ακουσει για ειδικο σκευος αλλα και για ειδικο γαντι. Τι απο ολα αυτα ισχύει?

Δημοσ.

Κι όχι μόνο πατάτας.

Αν δεν υπήρχε αυτό το εργαλείο τώρα θα είχα τουλάχιστον -4 δάχτυλα. Με άνεση.

*Βέβαια έχω καταφέρει να κοπώ ΚΑΙ με αυτό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...