Dark_son20 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Touf κάνα tip για quiche lorraine? με τα κλασικά υλικά. σε καμιά ώρα θα τη φτιάξω. δε μ'αρέσουν οι παραλλαγές με τη πρασινάδα
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Να ψησεις πρωτα την βαση που θα εχεις καλυψει με λαδοκολα και μερικα φασολια/ρεβυθια (ωμα) και μετα θα βαλεις τα ΖΟΥΜΙΑ σου Και να την κοψεις αφου εχει κρυωσει λιγο. Τα αλλα λογικα θα τα ξερεις.
Dark_son20 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 ωπ η πρώτη μπήκε κλασικά. αλλά στη δεύτερη θα ακολουθήσω αυτό που είπες ακούγετε πολύ καλό. αρπάζει και λίγο από μέσα η βάση έτσι?
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ψηνεται κανονικα δεν παιρνει και πολυ χρωμα. http://www.youtube.com/watch?v=xZncTflj8ng Αλλα υπαρχει και η αλλη εκδοχη: http://www.youtube.com/watch?v=IKtjpDw68Fs
freedubus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Γνωστή κι αγαπητή χρήστρια είχε κάνει τραπέζι (βασικά θα μαζευόμασταν για κανα ξηροκάρπιο και κανα μεζέ) πριν από κάμποσο καιρό και μα τη μπαναγία είχε μαγειρέψει το γκόσμο όλο. Να μου στείλεις τα στοιχεία της σε πμ.
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Dark επειδη ειδα φωτο του στο fb τυχαια, την αλλη φορα προσπαθησε να βρεις χοντρο κομματι μπεικον που θα το κανεις κυβακια ή να το κοψεις οσο πιο μικρο γινεται αν ειναι σε φετες. Κατα τα αλλα μια χαρα, πιο καλα και απο την εΒα
Dark_son20 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 είχα σκεφτεί να πάρω κομμάτι από αγορά κέντρο. αλλά λέω δεν γαμιέται θα έχει και ο σκλαβενίτης...και έφαγα τρελό άκυρο :S
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ναι και εγω απο εκει παιρνω οταν ειμαι ελλαδα. Τα πολωνεζικα μαγαζια το εχουν σχεδον παντα επισης. In other news, μιας και ειναι επικαιρο στο αμερικα λογω της αυριανης μερας, ενω δεν ειμαι των γλυκων, θελω να το φτιαξω αυτο γαμωτο! Θα το κανω καποια στιγμη και θα βαλω καρυδια που εχω απο τοτε που κατεβηκα ελλαδα. http://www.youtube.com/watch?v=enqbjvOJnf4&feature=feedu
Toufas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Rp4yWTLIPaE το turducken σε επιδορπιο
evabb Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 μπλιαχ αυτο το τελευταιο. βαλε κι ενα κομματι στο ματι σου δλδ. να τα φαμε ολα μην χασουμε
Dark_son20 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Τouf το κόλπο με το ψήσιμο της βάσης κάνει και για πάστα φλώρα? φοβάμαι μην με τα 20 λεπτά επιπλέον που θα έχει η βάση αρχίζει να καίγεται πριν ψηθούν οι πάνω λωρίδες
Toufas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Απο οτι θυμαμαι αυτη ειναι υγρη ζυμη/cake που μπαινει στο ταξι και μετα βαζουμε την μαρμελαδα απο πανω? Αν ναι, οχι δεν χρειαζεσαι.
Dark_son20 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 άλλη απορία. ψήνομαι μέσα στο σαββατοκύριακο να κάνω τα κλασικά ελληνικά σαλιγκάρια στιφάδο. αλλά η συνταγή λέει στο προτελευταίο βήμα (πριν μπουν τα σαλιγκάρια στη σάλτσα) να σπάσω τη πίσω μεριά του κελύφους... εγώ όσες φορές μου τα έφτιαχνε η γιαγιά δεν είχα δει σπασμένο κέλυφος...πρέπει να το κάνω?
Toufas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Πριν απο 2 μερες δοκιμασα πρωτη φορα σαλιγκαρια και αυτα ηταν εξω απο το κελυφος, αλλα νομιζω θα το λεει για να μπορεις να τα βγαλεις απο το κελυφος πιο ευκολα? Στην θεση σου θα τα εβγαζα μετα το ζεματισμα και θα τα εβαζα χωρις το κελυφος στο φαγητο, αλλα καποιος ειδικος θα ξερει καλυτερα απο μενα.
Dark_son20 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 όχι ρε το slourp slourp είναι όλη η φάση στα σαλιγκάρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις