Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ψησεις πρωτα την βαση που θα εχεις καλυψει με λαδοκολα και μερικα φασολια/ρεβυθια (ωμα) και μετα θα βαλεις τα ΖΟΥΜΙΑ σου

Και να την κοψεις αφου εχει κρυωσει λιγο.

Τα αλλα λογικα θα τα ξερεις.

Δημοσ.

ωπ η πρώτη μπήκε κλασικά. αλλά στη δεύτερη θα ακολουθήσω αυτό που είπες ακούγετε πολύ καλό.

αρπάζει και λίγο από μέσα η βάση έτσι?

Δημοσ.
Γνωστή κι αγαπητή χρήστρια είχε κάνει τραπέζι (βασικά θα μαζευόμασταν για κανα ξηροκάρπιο και κανα μεζέ) πριν από κάμποσο καιρό και μα τη μπαναγία είχε μαγειρέψει το γκόσμο όλο.

 

Να μου στείλεις τα στοιχεία της σε πμ.

Δημοσ.

Dark επειδη ειδα φωτο του στο fb τυχαια, την αλλη φορα προσπαθησε να βρεις χοντρο κομματι μπεικον που θα το κανεις κυβακια ή να το κοψεις οσο πιο μικρο γινεται αν ειναι σε φετες. Κατα τα αλλα μια χαρα, πιο καλα και απο την εΒα

Δημοσ.

Ναι και εγω απο εκει παιρνω οταν ειμαι ελλαδα. Τα πολωνεζικα μαγαζια το εχουν σχεδον παντα επισης.

 

 

 

In other news, μιας και ειναι επικαιρο στο αμερικα λογω της αυριανης μερας, ενω δεν ειμαι των γλυκων, θελω να το φτιαξω αυτο γαμωτο!

Θα το κανω καποια στιγμη και θα βαλω καρυδια που εχω απο τοτε που κατεβηκα ελλαδα.

 

http://www.youtube.com/watch?v=enqbjvOJnf4&feature=feedu

Δημοσ.

Τouf το κόλπο με το ψήσιμο της βάσης κάνει και για πάστα φλώρα?

 

φοβάμαι μην με τα 20 λεπτά επιπλέον που θα έχει η βάση αρχίζει να καίγεται πριν ψηθούν οι πάνω λωρίδες

Δημοσ.

Απο οτι θυμαμαι αυτη ειναι υγρη ζυμη/cake που μπαινει στο ταξι και μετα βαζουμε την μαρμελαδα απο πανω? Αν ναι, οχι δεν χρειαζεσαι.

Δημοσ.

άλλη απορία.

ψήνομαι μέσα στο σαββατοκύριακο να κάνω τα κλασικά ελληνικά σαλιγκάρια στιφάδο.

αλλά η συνταγή λέει στο προτελευταίο βήμα (πριν μπουν τα σαλιγκάρια στη σάλτσα) να σπάσω τη πίσω μεριά του κελύφους...

εγώ όσες φορές μου τα έφτιαχνε η γιαγιά δεν είχα δει σπασμένο κέλυφος...πρέπει να το κάνω?

Δημοσ.

Πριν απο 2 μερες δοκιμασα πρωτη φορα σαλιγκαρια και αυτα ηταν εξω απο το κελυφος, αλλα νομιζω θα το λεει για να μπορεις να τα βγαλεις απο το κελυφος πιο ευκολα? Στην θεση σου θα τα εβγαζα μετα το ζεματισμα και θα τα εβαζα χωρις το κελυφος στο φαγητο, αλλα καποιος ειδικος θα ξερει καλυτερα απο μενα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...