evabb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Σαφράν ρύζι πάει με κόκκινη σάλτσα; (π.χ. σουτζουκάκια σμυρνέικα) τα σουτζουκακια εχουν το κιμινο, δεν ξερω πως θα δεσουν οι δυο εντονες μυρωδιες. σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω με τι κανει η γιαγια μου αλλα δεεεεεν.
Toufas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Παει μια χαρα, ειναι χαρακτηριστικος συνδιασμος στα μαροκινα tajines
evabb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 οκ, το ειπα με καθε επιφυλαξη. φτιαχνω ενα κεικ τωρα γαμω τον ηλιθιο φουρνο μου και στο κεντρο δεν εχει ψηθει ακομα. του εβαλα αλουμινοχαρτο να μην γινει μαυρο.
evabb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 ποιος θελει λιγο ταπεινο κεικακι πορτοκαλι; δινω και συνταγη οποιος θελει.
freedubus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Αυτά τα καρκινιάρικα εξογκώματα μου θυμίζουν κύστες.
leftermann Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Κοντεύει το bollito misto, κοντεύει. Φωτογραφία όμως. και την γλώσσα βάλε κάνα γκιφάκι.
Jethro Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Να προτεινω και εγω ενα εξαιρετικα ευκολο και εντυπωσιακο γλυκο ειναι η μελαχρινη ναξου !!! Και πολυ ωραιο !!! Εχω και photos αν θελετε ! 10 αβγά 2 φλιτάνια ζάχαρη 2 φλιτζάνια καρύδια χονδροκοπανισμένα 2 φλιτζάνι γαλέτα τριμμένη 1 κ. γλυκού κανέλα 1 κ. γλυκού γαρίφαλο κοπανισμένο 1 ποτηράκι κρασιού λικέρ κίτρο Κομματάκια γλυκού κίτρου για στόλισμα. Για το σιρόπι 4 φλιτζάνια ζάχαρη 2 φλιτζάνια νερό 2 φλούδες απο λεμόνι Χωρίζετε τις κρόκους απο τα ασπράδια. Χτυπάτε τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Χτυπάτε τα ασπράδια σε μαρέγκα Ρίχνετε τη μαρέγκα μέσα στους κρόκους χτυπώντας συνέχεια. Ρίχνετε στο μίγμα εναλλάξ τη γαλέτα και τα καρύδια ,τη κανέλα,τα γαρύφαλα και το λικέρ μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Λαδώνετε ένα ταψί και ρίχνετε απο πάνω το μίγμα.Ψήνετε στους 180 ο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.Ελέγχετε αν έχει ψηθεί βυθίζοντας ένα μαχαίρι στη ζύμη.Πρέπει να βγεί καθαρό ,χωρίς υπολείμματα απο τη ζύμη. Εν τω μεταξύ φτιάχνετε το σιρόπι.Σε μία κατσαρόλα βάζετε το νερό και τη ζάχαρη.Ρίχνετε και τις φλούδες μέσα και το αφήνετε να βράσει μέχρι να αρχίσει να «δένει».Αποσύρετε απο τη φωτιά. Οταν ψηθεί η μελαχρινή την βγάζετε απο το φούρνο και την αφήνετε μισή ώρα να χλιαρέψει.Τη χαράζετε σε κομμάτια και απο πάνω ρίχνετε σιγά σιγά το σιρόπι.Την αφήνετε τουλάχιστον μία ώρα να ησυχάσει πριν τη σερβίρετε.
KilliK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 α ωραια,τον εβλεπα στην ΝΕΤ αλλα δεν ειχε πετυχει το επεισοδιο με την ελλαδα.
leftermann Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 γαμώ το κέηκ σου μωρέ Εύα. Σκρολλάρω μισή ώρα και έχω ένα κέηκ στην μάπα και πεινάω.
viper2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 εδω τρωμε γαλατοπιτα τι να μας πουν τα κεηκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις