Japan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Μια συνταγή για κεικ από την Ελβετία. Είναι θεϊκό! Όταν ξαναφτιάξω θα το βγάλω φώτο και θα το ανεβάσω να το δείτε. ΚΕΙΚ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ 100γρ. βούτυρο 150γρ. ζάχαρη 4 αυγά 200γρ. σοκολάτα τριμμένη 1,5dl κρέμμα γάλακτος 100γρ. αλέυρι 200γρ. τριμμένα φουντούκια 1 κουταλάκι baking powder Μαλακώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε την ζάχαρη, το κίτρινο των αυγών και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε με την σειρά την σοκολάτα, τα φουντούκια, το αλεύρι, το baking powder, την κρέμα και το ασπράδι-μαρέγγα. Ψήσιμο σε φόρμα για 50 περίπου λεπτά στους 180 βαθμούς. Ελέγχουμε το ψήσιμο με ένα μαχαίρι (αν το μαχαιρώσουμε και το μαχαίρι βγει υγρό με μείγμα, θέλει κι άλλο...) Γαρνίρουμε με σοκολάτα γλασέ και καραμελάκια.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 καραμελακια καραμελακια πρωι πρωι θα ηθελα ενα γλυκακι σαν και αυτο
Japan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Είναι ολα τα λεφτά αυτό το γλυκό... Καμμιά φορά, αντί για σκέτη τριμμένη σοκολάτα βάζω θρυματισμένα Caprice και τριμμένη σοκολάτα.
Φρού-Φρού Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Είναι ολα τα λεφτά αυτό το γλυκό... Καμμιά φορά, αντί για σκέτη τριμμένη σοκολάτα βάζω θρυματισμένα Caprice και τριμμένη σοκολάτα. Japan με έψησες. Θα το φτιάξω Οταν λές καραμελάκια τι εννοάς? Τα βρίσκω σε σούπερ μάρκετ?
Japan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Αυτά τα διακοσμητικά τα χρωματιστα, (σαν τρούφα είναι) τα έχει στα είδη ζαχαροπλαστικής στο supermarket. Δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά φαίνεται πιο ωραίο. Μπορείς να βάλεις και smarties αν θες. Για την σοκολάτα γλασσέ, νομίζω έχει κάτι ο Γιώτης, μικρά κομματάκια σε σακουλάκι, και έχει την συνταγή για το γλασσάρισμα.
1Mbitmx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ίσα ίσα τη χώρεσε ο φούρνος τη σπανακόπιτα Για ρίχτε καμία συνταγή για ζύμη γιατί δυο φορές που δοκίμασα να φτιάξω την δικιά μου, μου βγήκε πολύ τραγανή και σκληρή. Αυτή είναι με έτοιμη ζύμη.
paschalia Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Επαναφέρω το παρόν τοπικ,για να πω ότι καλύτερο φαγητό από το χοιρινό(αγριογούρουνο γάλακτος) στον φούρνο με πατάτες και δαμάσκηνα,ΔΕΝ υπάρχει.-
Lucifer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν, πιάνουμε αλεύρι, λαδάκι, σκόνη σκόρδου, ελάχιστη μαγιά, λίγη ριγανίτσα και φτιάνουμε ζύμη. Περιμένουμε να φουσκώσει ελαφρότατα. Ζυμώνουμε τη ζύμη και απλώνουμε τη ζύμη. Ρίχνουμε πάνω στη ζύμη πολτό ντομάτας ή ψιλοκομμένο ντοματάκι. Κόβουμε κρεμμύδι ροδέλες, το ρίχνουμε από πάνω. Καλύπτουμε με τυρί τοστ. Κόβουμε μανιτάρια σε φέτες, τα ρίχνουμε από πάνω. Τρίβουμε τυράκι, το ρίχνουμε από πάνω. Πετάμε φέτες μπέηκον από πάνω. Παίρνουμε ένα φιλετάκι κοτόπουλο, το κόβουμε κυβάκια, τα μαρινάρουμε σε λαδάκι και πάπρικα/κάρυ. Τα ρίχνουμε από πάνω. Και έχουμε αυτό: Αν έχουμε κάνα λουκάνικο, κάνα σαλάμι κτλ, τσοντάρουμε. Το βάζουμε στο φούρνο και τσεκάρουμε αν έχουμε μπύρες.
freedubus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Βάλε και κανα σπόιλερ, υπάρχουμε και νηστικοί.
Toufas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 πιο λιγο πραμα την αλλη φορα πανω, θα σου ειναι πιο καλη.
Lucifer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Την επόμενη φορά θα κάνω καλτσόνε σε αλουμινόχαρτο. Χουχ.
Toufas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 α και τα κρεμμυδια καντα στο τηγανι για καμια ωρα να γινουν σαν μαρμελαδα
paschalia Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Συμφωνώ ότι η λιτότητα θα κάνει την διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις