slygeo87 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Βασιλάκη, δεν χρειάζεται να είναι τέλειο ένα φαγητό.
Dark_son20 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 πες τα ρε μπιλϊι που κατέβηκαν από τις στάνες και θα μιλήσουν και για κουζίνα!
billkost Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Βασιλάκη, δεν χρειάζεται να είναι τέλειο ένα φαγητό. Το τι χρειάζεται ή δε χρειάζεται για εμένα δεν είναι στην ευχέρειά σου να το κρίνεις. πες τα ρε μπιλϊι που κατέβηκαν από τις στάνες και θα μιλήσουν και για κουζίνα! Είσαι σαρκαστικός χωρίς να έχεις καταλάβει τι λέω. Δε δίνω δεκάρα για το τι νομίζει κάποιος αν είναι καλή κουζίνα ή όχι. Αυτό που λέω είναι πως ο καθένας κάνει αυτό που γουστάρει και αν κάποιος άλλος δε το συμμερίζεται, ας κοιτάξει αλλού.
Dark_son20 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Είσαι σαρκαστικός χωρίς να έχεις καταλάβει τι λέω. Δε δίνω δεκάρα για το τι νομίζει κάποιος αν είναι καλή κουζίνα ή όχι. Αυτό που λέω είναι πως ο καθένας κάνει αυτό που γουστάρει και αν κάποιος άλλος δε το συμμερίζεται, ας κοιτάξει αλλού. είμαι γιατί ενώ το post ξεκίνησε με πολύ καλές προοπτικές εδώ και 30 σελίδες μερικοί συγκρίνετε τις kicken-penis σας και παθαίνετε εγκεφαλικά γιατί δεν βρίσκετε την μάρκα μακαρόνια! αποτρέπεται το κόσμο να συμμετάσχει γιατί μπαίνοντας σε αυτό που έχετε κάνει playground σας λέει "σιγά μην ασχοληθώ να βγάλω να την μετρήσουμε"
Pantelwolf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 μπω, τα κουλουραγια του Dark χτες ηταν και γαμω. Θα πάρουμε 100 κιλά βέβαια αλλά χαλάλι. (και δεν άφησε και το σουβλάκι το δευτερο και το γλυκοκοιταζα)
Dark_son20 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 μπισκότα με ρούμι ήταν γαμώ! σταματήστε να τα λέτε κουλουράκια!
Pantelwolf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 θυμιζαν τα σοφτ κινγκς στην υφη , που τα λες λιγο κι απο τα δυο
salliara Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 ποτέ δεν κατάλαβα τη διαφορά κουλουράκι/μπισκότο.
insomniaK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 billkost, αυτό που είπα είναι ότι επειδή κάποιος ξέρει 5 μη τετριμένες λέξεις και τυγχάνει να ξέρει το εννοιολογικό τους περιεχόμενο, δεν έχει νόημα να τις χρησιμοποιεί σε άσχετη συζήτηση. Το έγραψα και παραπάνω να το κάνω ξεκάθαρο ξανά: Δεν υπάρχουν ζωντανά κύτταρα σε νεκρούς οργανισμούς, πχ κομματιασμένο κοτόπουλο, επομένως δεν μπορούν να καταναλώσουν ενέργεια για να ανοιγοκλείσουν βαλβίδες για να αυτομαριναριστούν. Υπάρχουν 4 λογικά κενά στην προηγούμενη πρόταση, δε μιλάω για ώσμωση, διαφορά πυκνότητας, μοριακό μέγεθος, μαθηματική μοντελοποίηση που αναφέρεις κλπ όρους, απλά λέω ότι το κοτόπουλο είναι νεκρό.
evabb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 ποτέ δεν κατάλαβα τη διαφορά κουλουράκι/μπισκότο. ουτε κι εγω... το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι τα κουκουρακια ειναι χοντρα και φουσκωτα και τα μπισκοτα πλακε. billkost, αυτό που είπα είναι ότι επειδή κάποιος ξέρει 5 μη τετριμένες λέξεις και τυγχάνει να ξέρει το εννοιολογικό τους περιεχόμενο, δεν έχει νόημα να τις χρησιμοποιεί σε άσχετη συζήτηση. Το έγραψα και παραπάνω να το κάνω ξεκάθαρο ξανά: Δεν υπάρχουν ζωντανά κύτταρα σε νεκρούς οργανισμούς, πχ κομματιασμένο κοτόπουλο, επομένως δεν μπορούν να καταναλώσουν ενέργεια για να ανοιγοκλείσουν βαλβίδες για να αυτομαριναριστούν. Υπάρχουν 4 λογικά κενά στην προηγούμενη πρόταση, δε μιλάω για ώσμωση, διαφορά πυκνότητας, μοριακό μέγεθος, μαθηματική μοντελοποίηση που αναφέρεις κλπ όρους, απλά λέω ότι το κοτόπουλο είναι νεκρό. ανεφερα τα ζωντανα κυτταρα οχι γιατι υπαρχουν μεσα στο πεθαμενο κοτοπουλο, αλλα για να πω απλα οτι η μεταφορα ιοντων δεν γινεται με ωσμωση, ουτε στα ζωντανα ουτε στα ψοφια. το λυσαμε;
Liverpool89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Εχω απο χτες τηγανια με ρυζι... Πως μου προτεινεται να την ανανεωσω? Με κοκκινη σαλτσα ή με μουσταρδα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις