Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως ο τύπος από τον οποίο σου έδωσα και το link, λέει πως επειδή η baking soda ανεβάζει το pH, προκαλεί τις αντιδράσεις maillard γρηγορότερα. Εγώ το δοκίμασα και μου φάνηκε πιο γλυκό, που άλλωστε αυτός είναι ο στόχος στα καραμελωμένα κρεμμύδια. Το ότι δε σου αρέσουν γλυκά εσένα, ΜΑΛΛΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ.

Αυτό με το αλάτι, το είχα διαβάσει σε ένα blog αλλά με άλλο τρόπο. Ο τύπος ψιλόκοψε το κρεμμύδι και του έβαλε αλάτι αλλά δε το τηγάνισε αμέσως, το άφησε για κανένα δίωρο να βγάλει τα ζουμιά του (όπως κάνουμε με τις μελιτζάνες για να φύγουν τα υγρά που πικρίζουν, ή με το αγγούρι όταν κάνουμε τζατζίκι, ή τα μανιτάρια ή ... ) και ήθελε μόνο το υγρό τους.

Το κριθαράκι που έβγαλες φώτο μου άρεσε πολύ, αλλά από την άλλη, κατά τη γνώμη μου, το κριθαράκι είναι το πιο εύκολο φαγητό να πετύχει κάποιος.

Άντε, για τη πάρτη σας θα φωτογραφίσω τα μακαρόνια (rustichella d'abruzzo) carbonara που θα κάνω... ΑΝΤΕ, ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΑΣ.

Ζηλεύω που είσαι χημικός.

μα θα ειναι τα κρεμμυδια γλυκα μεσα στην "αλμυρη" ταρτα/quiche; δεν ειχα κανενα σκοπο να καραμελωσω τα κρεμμυδια. να τα τσιγαρισω ηθελα ωστε να βγουν τα νερα τους και να μπουν μετα στην quiche. λυσσα κακια με τα μακαρονια που δεν ειναι ανακατεμενα, που κολλανε τα κρεμμυδια με τα μακαρονια παλι;

εχω να κανω μια ερωτηση εδω μιας και αναφερθηκε carbonara. η αυθεντικη carbonara δεν περιεχει κρεμα γαλακτος αλλα αυγο, σωστα;

Γεια.Φτιαχνω αυτο εδω για ενα υγιεινο πρωινο. http://www.youtube.com/watch?v=VjOKs7BmiWk

Οποιος βαριεται να το δει ειναι αυγα(ασπραδια κυριως) με quaker,(εγω εβαλα και γαλα) και μετα ψηνεται σαν κρεπα στο τηγανι με λιγο ελαιολαδο.Το προβλημα μου ειναι οτι βγαινει απειρως στεγνο.Εχω βαλει και τυρι απο πανω στο τελειωμα με φρεσκια ντοματα αλλα και παλι..Οποτε θα ηθελα καποια προταση πανω σε αυτη τη συνταγη για να γινει καλυτερη,πχ εχω σκεφτει να τα κανω μικρα λεπτα πιτακια και οχι τη γκουμουτσα αυτη-,αλλα και αλλες παρομοιες στο υγιεινο ας πουμε concept.Θα ηθελα και ενα ψαγμενο μαγειρικο φορουμ,αγγλικα η ελληνικα nvm.

το κουακερ ειναι γενικα πολυ στεγνο δυστυχως, εγω θα σου ελεγα να βαλεις το μισο μονο κουακερ.

ρε συ δεν εινια λιγο ανοστο γενικα αυτο το πραμα;

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε εύα άσχετο αλλά πώς πλένεις τα μαύρα πιάτα; Έχω μία μαύρη κούπα και αποφεύγω να την χρησιμοποιώ γιατί δεν βλέπω να την πλύνω. :mrgreen:

Δημοσ.

lol :mrgreen: κανονικα τα πλενω, και χρησιμοποιω και την αισθηση της αφης να δω μηπως εχει μεινει τπτ κολλημενο μεσα.

Δημοσ.

lol :mrgreen: κανονικα τα πλενω, και χρησιμοποιω και την αισθηση της αφης να δω μηπως εχει μεινει τπτ κολλημενο μεσα.

Απο ικεα ειναι εχω και εγω τετοια.Οσον αφορα το quaker ναι ειναι πολυ στεγνο,απλα βαζω αυτη την ποσοτητα για να παιρνω τον υδατανθρακα που χρειαζομαι λογω γυμναστικης κυριως.Γιαυτο ψαχνω τροπος να το κανω πιο ευχαριστο αφου δε μπορω να το αποφυγω.

Δημοσ.

εγω για την γυμναστικη πινω carbs+αλατα εκεινη την ωρα και πραγματικα εχω σωθει. εχουν κοπει οι ζαλαδες λογω χαμηλων ηλεκτρολυτων.

Δημοσ.

εγω για την γυμναστικη πινω carbs+αλατα εκεινη την ωρα και πραγματικα εχω σωθει.

Ποιά γυμναστική ρε τσουρεκομπίφτεκο;

Δημοσ.

body building κανεις;

Ναι.Δε ξερω βεβαια πως το εχεις στο μυαλο σου ακριβως,σωματικα ενοοω.Η γενικη ιδεα ειναι οτι τρως πολυ(παραπανω απο αυτα που καις) για να βαλεις μυικα κιλα αλλα παραλληλα καθαρα για να μην λιπωσεις.Βεβαια,μετα την περιοδο ογκου ,στην απομακρυνση του λιπος(που οπως και να τρως καποιο λιπος θα μπει), οι προπονησεις μας συναντωνται,οπου εκει συνδυαζεις βαρη με αεροβια.

Δημοσ.

Ποιά γυμναστική ρε τσουρεκομπίφτεκο;

το τσουρεμπιφτεκο κανει αερομπικ και περπαταει μπρος απο 2 ωρες την μερα καθε μερα. και ζηλεια ψωρα, σφιγγω σε χρονο dt.

Ναι.Δε ξερω βεβαια πως το εχεις στο μυαλο σου ακριβως,σωματικα ενοοω.Η γενικη ιδεα ειναι οτι τρως πολυ(παραπανω απο αυτα που καις) για να βαλεις μυικα κιλα αλλα παραλληλα καθαρα για να μην λιπωσεις.Βεβαια,μετα την περιοδο ογκου ,στην απομακρυνση του λιπος(που οπως και να τρως καποιο λιπος θα μπει), οι προπονησεις μας συναντωνται,οπου εκει συνδυαζεις βαρη με αεροβια.

μαλιστα. ναι ειναι τελειως διαφορετικη προσεγγιση, εγω απλα θελω τους ηλεκτρολυτες για να μην πεσω κατω το οποιο εχει κοντεψει να συμβει τουλαχιστον 3 φορες.

Δημοσ.

του τσουρεμπιφτεκο κανει αερομπικ και περπαταει μπρος απο 2 ωρες την μερα καθε μερα. και ζηλεια ψωρα, σφιγγω σε χρονο dt.

μαλιστα. ναι ειναι τελειως διαφορετικη προσεγγιση, εγω απλα θελω τους ηλεκτρολυτες για να μην πεσω κατω το οποιο εχει κοντεψει να συμβει τουλαχιστον 3 φορες.

λογικο ειναι.ελπιζω να τρως ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Δημοσ.

του τσουρεμπιφτεκο κανει αερομπικ και περπαταει μπρος απο 2 ωρες την μερα καθε μερα.

Τσαπρρρρρρρρρρρρ ρε τυρόγαλο. Μπράσελς Μπράσελς αλλά τη βλαχαδερή διάλεκτο δεν την ξέχασες βλέπω.

Δημοσ.

λογικο ειναι.ελπιζω να τρως ΚΑΝΟΝΙΚΑ

κανονικα τρωω, απλα και το καλοκαιρι μπορει να το παθω απο την ζεστη που ιδρωνω. στις εξετασεις αιματος εχω παντα νορμαλ ηλεκτρολυτες αλλα κοντα στο κατωτατο οριο.

Δημοσ.

... επισης σε ζωντανα κυτταρα η διακινηση ιοντων δεν γινεται με ωσμωση αλλα μεσω βαλβων που καταναλωνουν ενεργεια. σε γενικες γραμμες στην ωσμωση μεταφερεται ο διαλυτης στην αλλη πλευρα της μεβρανης κι οχι η διαλυμενη ουσια. ...

"ζωντανά" κύτταρα σε κομματιασμένο κοτόπουλο που "καταναλώνουν" ενέργεια για να ανοιγοκλείνουν βαλβίδεσ...

Το πρώτο κοτόπουλο ζόμπι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...