Liverpool89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Λεω να πω να παρω αναμεικτα λαχανικα και να βαλω και πατατα μεσα θα δω.. κι να παρω λαχανο, καροτο για σαλτα..
Toufas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2A_nH7O1G2U και αυτο για τον μπιλκοστ http://www.youtube.com/watch?v=ntl3J93IhKc
billkost Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2A_nH7O1G2U και αυτο για τον μπιλκοστ http://www.youtube.com/watch?v=ntl3J93IhKc Ε να, αυτά μου κάνεις και σου έχω αδυναμία. Πάντως δε μου αρέσει γενικά το deep frying. Εκτός από τις τηγανιτές πατάτες που και αυτές βαριέμαι να τις κάνω συχνά. Όσο για το άλλο, αυτοί οι Αμερικάνοι έχουν μια μανία με το "creamy, oozy, gooey, melting" κλπ. Λες και αν ένα φαγητό δεν είναι έτσι, δεν είναι ωραίο.
Toufas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Βρηκα wagyu rump (κιλοτο) με 45 λιρες το κιλο. Δεν ξερω grade αλλα θα παω απο βδομαδα να το "δω"
billkost Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Βρηκα wagyu rump (κιλοτο) με 45 λιρες το κιλο. Δεν ξερω grade αλλα θα παω απο βδομαδα να το "δω" Ρε φιλαράκι, πόσα βγάζεις εκεί στις Αγγλίες το μήνα; Πάντως φαίνεται φτηνό για Α12.
Toufas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ρε φιλαράκι, πόσα βγάζεις εκεί στις Αγγλίες το μήνα; Πάντως φαίνεται φτηνό για Α12. If I ever were to write a 50-must things to do in one’s culinary life, there are a couple of things that would be obvious choices, some of them are fries fried in horse fat, Mediterranean deep water shrimps (aristeus antennatus) directly off the boats – of course you are munching down the whole shrimp including the shell with the seawater still in the head -, live tiny squids still crawling when put in the mouth, aged (plus 10 years) preserved foie gras, Corsican tiger veal and buckwheat fed duck. Just to be clear, eating at the Fat Duck or el bulli would not make it at all to my 50-musts list. Επισης δες Matsusaka beef, Mishima beef & Yonezawa beef
billkost Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Επισης δες Matsusaka beef, Mishima beef & Yonezawa beef Το να φας στο El bulli πλέον δε γίνεται, έκλεισε. Πάντως εμένα θα ήταν must να φάω εκεί. Τώρα, για το να φας ωμές γαρίδες ή ζωντανό καλαμάρι, δε ξέρω, κυρίως με φοβίζει για τα μικρόβια. Αλλιώς δε θα είχα πρόβλημα. 10 χρόνια aged foie gras; Yes please!
Toufas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Νομιζω εχεις μια φοβια γενικα. Εδω ειχες με πραγματα που δεν γινετε να παθεις (μεδουλι στο μοσχαρι)! Και το el bulli θα ανοιξει αλλα οχι με αυτη την μορφη.
billkost Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Νομιζω εχεις μια φοβια γενικα. Εδω ειχες με πραγματα που δεν γινετε να παθεις (μεδουλι στο μοσχαρι)! Και το el bulli θα ανοιξει αλλα οχι με αυτη την μορφη. Ναι έχω μια φοβία με τα μικρόβια στο φαγητό γενικά. Οι αρρώστιες του γαστρεντερικού με ενοχλούν πιο πολύ απ' όλες και δε θέλω να παίρνω ρίσκα. Πράγματι φοβάμαι και το μεδούλι, αλλά λόγω τρελών αγελάδων. Δεν είναι αμελητέο ρε συ, λίγο είναι να πεθάνεις από αυτή τη γαμο-νόσο; Ενδιαφέρον για το el bulli.
Toufas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δεν υπάρχουν πλέον εργοστάσια που κάνουν την τροφή που το ξεκίνησε.
billkost Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δεν υπάρχουν πλέον εργοστάσια που κάνουν την τροφή που το ξεκίνησε. Δεν έχει σχέση αυτό. Ακόμα βρίσκονται κρούσματα και σε Ευρώπη και σε Αμερική. Πολύ σπάνια, όμως δε το ρισκάρω.
Toufas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Και πάμε πάλι: για αυτό αγοράζεις απο αξιόπιστο παραγωγό/προμηθευτή
evabb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ναι έχω μια φοβία με τα μικρόβια στο φαγητό γενικά. Οι αρρώστιες του γαστρεντερικού με ενοχλούν πιο πολύ απ' όλες και δε θέλω να παίρνω ρίσκα. Πράγματι φοβάμαι και το μεδούλι, αλλά λόγω τρελών αγελάδων. Δεν είναι αμελητέο ρε συ, λίγο είναι να πεθάνεις από αυτή τη γαμο-νόσο; Ενδιαφέρον για το el bulli. τα prions ειναι πρωτεινες με λαθος μορφη και αρα βρισκονται παντου μεσα σε ενα αρρωστο ζωο, επισης οτι και να τους κανεις οσο και να τα ψησεις δεν τα εξολοθρευεις, οποτε απλα πρεπει να μην εχει σιγουρα το κρεας μεσα του prions.
billkost Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Και πάμε πάλι: για αυτό αγοράζεις απο αξιόπιστο παραγωγό/προμηθευτή εεεεε, δε διαφωνώ, αλλά εδώ στο Ελλάδα ρε συ, εμπιστεύεσαι τι παίρνεις; τα prions ειναι πρωτεινες με λαθος μορφη και αρα βρισκονται παντου μεσα σε ενα αρρωστο ζωο, επισης οτι και να τους κανεις οσο και να τα ψησεις δεν τα εξολοθρευεις, οποτε απλα πρεπει να μην εχει σιγουρα το κρεας μεσα του prions. Ναι, ισχύει, όμως η FDA έχει προειδοποιήσει κυρίως για νεύρα, εγκέφαλο και νωτιαίο μυελό. Αν δηλαδή το ζώο έχει prions, είναι κυρίως εκεί. Αν είναι και στα άλλα του μέρη, γάμησέ τα. Θυμάμαι που διάβαζα για ένα χωριό κάπου, που τρώγαν τα μυαλά των νεκρών τους για να τους δίνει δύναμη. Τελικά δε τους έδωσε πολύ δύναμη αλλά σίγουρα τους έδωσε prions. Πάντως καταστρέφονται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις