siracos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 http://www.daughterofthesoil.com/greentiger.html Aυτη ειναι. Η κιτρινη ειναι yellow santini. Σε ενα κουτι τις παιρνω και εχει μεσα διαφορες. Νομιζω την ειχα δει στο παρελθον και σε κουτι μονη της χωρις καμια αλλη ποικιλια. Από γεύση τη λένε; Αξίζουν ή μόνο η εμφάνιση αλλάζει;
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ειναι αρκετα τραγανες, και εχουν μια καπως υπογλυκη γευση. Δεν ειναι κακες.
evabb Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μα αυτά κάνεις και στεναχωριέμαι. Μη βάζεις bacon. επισης δεν προσεξες το γεγονος οτι εβαλε ετοιμο φυλλο κι οχι δικο του ανοιγμενο με τα χερακια του μιλαμε εισαι φουλ κωλοπαραξενος.
billkost Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 επισης δεν προσεξες το γεγονος οτι εβαλε ετοιμο φυλλο κι οχι δικο του ανοιγμενο με τα χερακια του μιλαμε εισαι φουλ κωλοπαραξενος. Α! Μου τη λες! Παραγνωριστήκαμε εδώ μέσα μου φαίνεται. Πολύ καλά λοιπόν κυρία Εύα, πολύ καλά......................
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ξερει κανεις ποσο εχει το καλκανι στην ψαραγορα?
billkost Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ξερει κανεις ποσο εχει το καλκανι στην ψαραγορα? Τι να το κάνεις; Αγγλία δεν είσαι; Πω! Σπούκιασα τώρα, είναι 3:20, έχω αϋπνίες και κάθομαι και γράφω σε forum.
leftermann Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ξερει κανεις ποσο εχει το καλκανι στην ψαραγορα? έχω πάρει με 10 ευρώ το κιλό στην λαϊκή της γειτονιάς μου, έχω πάρει και με 25 το κιλό σε ιχθυοπωλείο σε παραθαλάσσιο κωλοπιασάδικο χωριό. Σπάνια το βρίσκεις πάντως εδώ. (Γαμάτο όμως ε; )
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αμα το βρω και ολοκληρο να δεις ποσο γαματο θα ειναι! Επισης λεφ, η γαμπαρη δεν ειναι η πιο καλη γαριδα που εχει η χωρα (επειδη τις ετρωγε η γατα στο αλλο thread το λεω)
leftermann Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 για ολόκληρο μιλούσα πάντως. Ε τι να της δίναμε της γάτας ρε συ; Γάμπαρη, καλή και φτηνή. Σιγά μην της δίναμε και αστακό ναούμ
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Απλα καποιος εδω μεσα μου χε πει πως η πιο καλη γαριδα ειναι η γαμπαρη, και διαβασα παλι το ονομα απο σενα και το θυμήθηκα! Σε τι μεγεθη το ειχες βρει το καλκανι? Επισης χτενια παιζουν (τα μεγαλα λεω)?
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μια χαρα. Θα περασω απο την αγορα τον δεκεμβριο μπας και βρω.
leftermann Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αυτό στην φωτο ηταν 2,5 κιλά. Είχε άλλο ένα ακόμα μεγαλύτερο, μπορεί να ήταν κάνα 4άρι κιλά. Χτένια στα ψαροχώρια, τουλάχιστον εκεί που κάνω διακοπές (κοντά στην Καβάλα) παίζουν για αγορά. Μεγάλα. Αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ, μαζεύω εγώ όποτε βρω (σπάνια, φέτος πχ είχα βρει καμιά 20αριά όλα κι όλα, μικρά σχετικά). Συχνότερα μαζεύουμε γυαλιστερές, μεγάλες.
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ειχα διαβασει οτι απαγορευτηκαν για πωληση κατω απο 10cm σε μεγεθος και δεν ειχα δει και ποτε στην ψαραγορα και ειχα απαγοητευτει. Μιας και λεμε για οστρακοειδη, εφαγα προσφατα αχιβαδες με λαιμο απο μπακαλιαρο και λεμονι και μαιντανο σε ενα tapas bar/μεζεδοπωλειο. Σκετο ποιημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις