pao132003 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 το "μόνο με φαξ" το τονίζω, γιατί ο πρώτος που είχα μιλήσει μου'χε πει ότι μπορώ να πάω και στο γερμανό. το αποτέλεσμα ήταν να σηκωθώ να πάω και να γυρίσω άπραγος!
schumacher_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δηλαδή δεν πληρώνεις το πάγιο για το τηλέφωνο;Με 10€ έχεις 384/128 και τηλεφωνική γραμμή; Ο nontasg εννοεί ότι δε θα χρειαστεί να πληρώνει άλλα λεφτά για το adsl εκτός από τα 10€... το θέμα του παγίου της PSTN/ISDN γραμμής είναι άλλο και αναγκαστικά το πληρώνεις, γιατί αλλιώς δε γίνεται να ενεργοποιηθεί το adsl...
schumacher_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Το πάγιο της pstn όπως είπε και κάποιος πιο πάνω είναι γύρω στα 14,5€ το μήνα, μαζί με το φπα... κοινώς, αν θέλεις adsl θα πρέπει να τα υπολογίζεις και αυτά...
nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Όντως,το πάγιο για την ενεργοποίηση της PSTN γραμμής το πληρώνεις ξεχωριστά.Απλά δεν κατάλαβα ότι η christina εννοούσε αυτό το πάγιο....Νόμιζα ότι μίλαγε αποκλειστικά για την adsl....
Cristina Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ο nontasg εννοεί ότι δε θα χρειαστεί να πληρώνει άλλα λεφτά για το adsl εκτός από τα 10€... το θέμα του παγίου της PSTN/ISDN γραμμής είναι άλλο και αναγκαστικά το πληρώνεις, γιατί αλλιώς δε γίνεται να ενεργοποιηθεί το adsl... Έτσι ήξερα κι εγώ (κι εγώ 384/128 έχω), αλλά όπως το είπε ήταν σα να εννοούσε πως δεν υπάρχει άλλο έξοδο (δηλαδή της γραμμής).
christinadm85 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Mάλιστα.Δηλαδή πληρώνεις τα 10 πχ ευρώ για adsl και τα 14,5 για το πάγιο της pstn.Πληρώνεις και συνδρομ'ή για internet ή τα 10 ευρώ είναι το πάγιο dsl + h συνδεση??
Creation Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Epeidh sto diodos.gsrt.gr psilomperdeythka, 8a mporoyse kapoios na moy pei th diadikasia poy xreiazetai gia na kanei aithsh sth HOL ontas foithths?
Cristina Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Mάλιστα.Δηλαδή πληρώνεις τα 10 πχ ευρώ για adsl και τα 14,5 για το πάγιο της pstn.Πληρώνεις και συνδρομ'ή για internet ή τα 10 ευρώ είναι το πάγιο dsl + h συνδεση?? Τα 10€ είναι για το πάγιο της DSL και το πάγιο της σύνδεσης. Οπότε πληρώνεις 10 + 15 = 25€ το μήνα. To πάγιο για την τηλεφωνική γραμμή ΔΕΝ το γλiτώνεις, είτε είσαι στον ΟΤΕ είτε έχεις δώσει τη γραμμή σου σε κάποιον provider. Δηλαδή τα 14,5€ (αν βάλεις PSTN) να τα θεωρείς δεδομένα πως θα τα πληρώνεις όπως και να έχει. Ίσως και να χρειαστεί να βάλεις ISDN γιατί συνήθως για DSL over PSTN δεν έχει ports σε αρκετές περιοχές και θα χρειαστεί να περιμένεις πολύ. Οπότε αυτό το 15€ θα γίνουν 19€.
christinadm85 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Όχι εννούσα συνολικά τι θα υπολογίζω.Ωστε να ξέρω τα στανταρ έξοδα συνολικά και για τα πάντα που θα χω ανα μήνα (μιας και πρόκειτε για φοιτητικό
schumacher_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Mάλιστα.Δηλαδή πληρώνεις τα 10 πχ ευρώ για adsl και τα 14,5 για το πάγιο της pstn.Πληρώνεις και συνδρομ'ή για internet ή τα 10 ευρώ είναι το πάγιο dsl + h συνδεση?? christina, τα 14,5? τα αφήνουμε στην άκρη, καθώς θα τα πληρώνεις όπως και να έχει το πράγμα (λόγω σταθερής τηλεφωνίας)... από εκεί και πέρα, σχετικά με το adsl, υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις... στη συγκεκριμένη περίπτωση της hol (όπως συμβαίνει και με όλα τα πακέτα adsl με τα 10? που θα δίνεις, θα πληρώνεις τόσο τη γραμμή adsl, όσο και την παροχή ιντερνετ από την hol... αυτή είναι και η ουσία των πακέτων, να σου δίνουν γραμμή adsl+παροχή adsl σε χαμηλότερη τιμή...
nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 creation κοίτα εδώ τη γενική διαδικασία: https://diodos.gsrt.gr/Default.aspx?c=3 Τί δεν καταλαβαίνεις να σου εξηγήσω αν μπορώ??
christinadm85 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δηλαδή θα πληρώνω στάνταρ τα 24,5 το μήνα.Και θα πρέπει να έχω hol σταθέρη τηλεφωνία?Γιατί κάτι τέτοιο είχε αναφερθεί παλιότερα
schumacher_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δηλαδή θα πληρώνω στάνταρ τα 24,5 το μήνα.Και θα πρέπει να έχω hol σταθέρη τηλεφωνία?Γιατί κάτι τέτοιο είχε αναφερθεί παλιότερα Όχι, η σταθερή σου τηλεφωνία θα είναι μέσω Οτε και το adsl σου θα είναι μέσω HOL... άσχετο το ένα με το άλλο... και όπως ξαναείπαμε, 24,5? περίπου το μήνα θα είναι τα ΠΑΓΙΑ σου... από εκεί και πέρα, χρεώνεσαι ότι Αστικές/Υπεραστικές κλπ κλήσεις κάνεις από το σταθερό σου...
nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Mάλιστα.Δηλαδή πληρώνεις τα 10 πχ ευρώ για adsl και τα 14,5 για το πάγιο της pstn.Πληρώνεις και συνδρομ'ή για internet ή τα 10 ευρώ είναι το πάγιο dsl + h συνδεση?? Πληρώνεις συνολικά 10+14,5=24,5 ευρώπουλα το μήνα και καθάρισες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.