Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση.Θέλω να ενερηοποιήσω γραμμή adsl.Γνωρίζω πως πάω στον ΟΤΕ κάνω αίτηση και έπειτα πάω στον πάροχο που έχω επιλέξει.Κάθε μήνα (εκτός αν προποληρώσω το ποσό) θα πληρώνω τον πάροχο.Η ερώτηση είναι στον ΟΤΕ όταν θα μου έρχεται ο λογαριασμός τι θα πληρώνω για την σύνδεση??(έχω pstn γραμμή τώρα)

Ευχαριστω

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να προσθέσω ότι μπορείς να πάρεις κάποιο πακέτο adsl το οποίο σε συμφέρει γιατί σου έρχεται φθηνότερα...Επίσης αν είσαι φοιτήτρια ρίξε και μια ματιά και στο φοιτητικό internet...:wink: http://diodos.gsrt.gr/

Δημοσ.

οι τιμές που έγραψα είναι επιπλέον σε αυτό που πληρώνεις τώρα!

δηλαδή θα συνεχίσεις να πληρώνεις και το πάγιο της PSTN(14,756 το μήνα)

Δημοσ.

μόνο στη hol! έτσι συμβαίνει όταν παίρνεις πακέτο, μιας και η γραμμή δεν είναι στο όνομά σου!

κι αν δε με πιστεύεις, το ίδιο πακέτο έχω κι εγώ(στα 512 όμως=14,9ευρω)

Δημοσ.
Στον ΟΤΕ δες θα πληρώνω τίποτα??Μόνο στην hol τα 9,9?

Ναι μόνο τα 10 ευρώ θα πληρώνεις και τίποτα άλλο...Και θα έχεις ADSL 384/128 :-D

Αυτή τη στιγμή είναι πιστεύω η καλύτερη φοιτητική προσφορά και επίσης πολύ καλή είναι και η αντίστοιχη στα 512 που λέει ο pao παραπάνω...

Δημοσ.

Γιατί να μην σε πιστέψω.Με βολεύει κιόλας.Μιας και έχεις φοιτητικό τα σχετικά εγγραφα (βεβαιώσεις κτλ) που τα προσκομίζεις??

Δημοσ.
Ναι μόνο τα 10 ευρώ θα πληρώνεις και τίποτα άλλο...Και θα έχεις ADSL 384/128 :-D

Αυτή τη στιγμή είναι πιστεύω η καλύτερη φοιτητική προσφορά και επίσης πολύ καλή είναι και η αντίστοιχη στα 512 που λέει ο pao παραπάνω...

Δηλαδή δεν πληρώνεις το πάγιο για το τηλέφωνο;

Με 10€ έχεις 384/128 και τηλεφωνική γραμμή;

Δημοσ.

θα πάρεις το 13844, θα ζητήσεις το τμήμα πωλήσεων.

αν είσαι τυχερή, θα πέσεις σε γνώστη του θέματος :)

θα ζητήσεις τον αριθμό του φαξ για να στείλεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά και το όνομα του πωλητή για να το βάλεις στο "υπ'όψιν"(μόνο με φαξ γίνεται)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...