Προς το περιεχόμενο

GTR2 Demo

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λικα μου φαινεται οτι το xbox360 gamepad for windows ειναι η καλυτερη λυση ....οποιος εχει xbox katalabainei....

1:41:906 ;-)

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω τέτοιον χρόνο με gamepad...

Έχω γράψει 1.41.921 με τιμόνι και έχω άλλα 1.4 περίπου δευτερόλεπτα που τα χάνω από υπερβολικό ενθουσιασμό στο τρίτο χρονομετρημένο!..

Φυσικά, οι κορυφαίοι αντίπαλοι γυρίζουν στο 1.38, με την δυσκολία στο 102%.

Και παραμένει και σε αυτό το παιχνίδι η μάστιγα της σειράς, οι αντίπαλοι στα δοκιμαστικά πηγαίνουν σαν δαιμονισμένοι και στον αγώνα σαν κότες,όπως είπα και πιο πάνω.

Όλα αυτά εννοείται στο simulation, με μόνη βοήθεια το automatic clutch.

1.41.029 Και έχω περίπου 0.7 ακόμη!

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρεπιπτοντως, μου ειναι αδιανοητο να δοκιμασω να παιξω game που επιτρεπει αλλαγες ταχυτητων με συμπλεκτη!

Δημοσ.
Παρεπιπτοντως, μου ειναι αδιανοητο να δοκιμασω να παιξω game που επιτρεπει αλλαγες ταχυτητων με συμπλεκτη!

Αυτό εννοείται... Η καινούργια τιμονοπεταλιέρα της thrustmaster που είναι η εκλεκτή του GTR2 και προτείνεται από την κατασκευάστριά του επιτρέπει την σύνδεση ΔΥΟ σετ πηδαλιών, ώστε να έχει συνολικά 4 πεντάλ, γκάζι,φρένο,συμπλέκτη,χειρόφρενο (ή να πω δεύτερο ποδόφρενο;) Παλαβομάρες!..

Θυμάμαι, το πρώτο παιχνίδι με συμπλέκτη πρέπει να το είχα δει στον Amstrad 6128, πρέπει να ήταν το super stunt racer, αν δεν κάνω λάθος. Αλλά ό,τι θυμάμαι χαίρομαι!..

Δημοσ.

Ε κοιτα και το Toca 3 υποτιθεται πως επετρεπε την αλλαγη με συμπλεκτη, αλλα μετα απο 1-2 γυρους κατεληγα με σπασμενο σασμαν...

Δημοσ.

Το κατέβασα κι εγώ το demo τελικά. Καλό είναι. :-) Μη βαράτε, αλλά μου φαίνεται αρκετά εύκολο (πιό εύκολο από το GTR2002)! Στο πρώτο μισάωρο έκανα 1.41 κάτι με τη Ferrari και 1.40 κάτι με την Lamborghini, με default ρυθμίσεις και simulation sto realism χωρίς βοηθήματα (μπλιάχ!). Βέβαια, έχω ακόμα ψωμιά μέχρι να φτάσω στο 1.37 που γυρίζουν τα ΑΙ... Γραφικά οκ και αρκετά χαμηλές απαιτήσεις συστήματος (το τρέχω σε Athlon 1700+ με 512MB RAM και μια 6600GT χωρίς κανένα πρόβλημα). Αυτές είναι οι πρώτες εντυπώσεις...

Υ.Γ. Τελικά είμαι ο μόνος που παίζει ακόμα Grand Prix Legends?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...