Προς το περιεχόμενο

GTR2 Demo

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δες λοιπον αυτο το μπρικι που τρεχει στο δρομο με 100 ( και πολλα λεω) ενω γραφει το κοντερ 250 και κοιταξε και το most wanted που γραφει 200χλμ και τρεχει 3 φορες γρηγοροτερα απο το GTR2 και πες μου ποια απο τις 2 εταιρειες λεει ψεματα.Απλα μαθε να μην καταπινεις οτι σου διαφημιζει καθε εταιρεια σαν εξομοιωτη.

Νομίζω δεν χρειάζεται καν να μιλήσει κανείς άλλος. Τόλμησες κι έβαλες στο ίδιο καζάνι το GTR με το Most Wanted,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :mrgreen: . Πραγματικά πέθανα στο γέλιο λέμε. Επίσης το GTR είχε ξεκινήσει από την κοινότητα στην αρχή και μετά κυκλοφόρησε,αν δεν ξέρεις την προϊστορία του τίτλου μην μιλάς καν. Αλλά ξέχασα,είδατε ένα The Fast & The Furious και παίξατε κι ένα NFS:Underground και γίνατε οι νέοι ραλίστες που οδηγάτε από τα 5 σας,κλασικό φαινόμενο στην Ελλάδα,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :mrgreen:

PS: Κόβω φουτσοκέφαλο ότι το παιχνίδι το παίζεις με την εξωτερική κάμερα. Μπας και οδηγάς και στο αμάξι σου με εξωτερική και ξέρεις την ταχύτητα (λέω εγώ τώρα,εσύ μπορεί να βρήκες κάνα αξεσουάρ); Παίξε με την εσωτερική γι αλλαγή έτσι :P . Τέλος όπως θα έπρεπε να ξέρεις,όσο κλειστός είναι ο δρόμος τόσο πιο γρήγορα φαίνεται ότι πηγαίνει το αμάξι,επί των πλείστων οι πίστες στο GTR είναι ανοιχτές. Γι αυτό και στην εθνική τρώνε τα μούτρα τους οι "ραλίστες" που το πατάνε,γιατί νομίζουν ότι πηγαίνουν αργά (εξαιτίας του ότι δεν υπάρχουν πολλά αντικείμενα δίπλα στον δρόμο για να δουν ότι το έχουν πατήσει για τα καλά) και τσακ μπαμ μπουμ μετά. Τέλος έχω τραβίξει με κάμερα μέσα από αμάξι ενώ πήγαινε με 150 (ο κολλητός μου έκανε γόνατο σε έναν). Σε πληροφορώ ότι από την κάμερα φαινόταν λες και πήγαινε με 60 το πολύ κι ας τραβούσα το κοντέρ που έλεγε 150. Παράτα τα arcade racings και προσγειώσου λίγο.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Exeis dikio Taki oti peis!Aporo pos den se exoune parei sto team tis ferrari na tous dineis simvoules! Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!Exeis xasei ta auga kai ta pasxalia pou sigrineis to arcade need for speed me to Gtr!Pou pas re karamitro!Poios eisai pou tha mou peis anoixe kai lexiko! Ade kala xristougenna!!!!!

Δημοσ.

Κατεβασα και εγω το Demo του GTR2 .....και εχω κανει μεχρι στιγμης στο time trial 1:43:272 ..με το Xbox 360 gamepad for windows το οποιο ειναι καταπληκτικο ...(μετα απο καποιες ρυθμισεις απο το μενου του παιχνιδιου)...

Ως αναφορα το παιχνιδι και δεδομενου οτι ειναι demo δεν ενθουσιαστικα απο τα γραφικα , αλλα απο την αισθηση της οδηγησης που σου δινει ....

Καμια προταση για κανενα καλο τιμονι ?????

Δημοσ.
Τέλος έχω τραβίξει με κάμερα μέσα από αμάξι ενώ πήγαινε με 150 (ο κολλητός μου έκανε γόνατο σε έναν). Σε πληροφορώ ότι από την κάμερα φαινόταν λες και πήγαινε με 60 το πολύ κι ας τραβούσα το κοντέρ που έλεγε 150. Παράτα τα arcade racings και προσγειώσου λίγο.

Εδω θα συμφωνησω.Τραβηξα προχθες ενα in car βιντεακι απο την ευθεια των Μεγαρων και ενω το αυτοκινητο ειχε ταχυτητα 160km/h(αντε 155 λογω σφαλματος) φαινεται σα να πηγαινω με 70!

Δημοσ.

Καμια προταση για κανενα καλο τιμονι ?????

Το νέο της Logitech G25 (είναι κάπως ακριβούτσικο όμως :mrgreen: )

logitech_g25.jpg

Δημοσ.

Fovero timoni eilikrina!Einai auto pou epsaxna me simplekti!Kikloforei stin ellada kai se ti timi?Pote irthe kiolas kai den pira eidisi!Exo to momo tis logitech pou einai fovero kai auto alla me to pou eida ton moxlo kai ta petalia tou G25 epatha zimia!Pantos an exei pano apo 200-250 euro tha meino sto momo!

Δημοσ.

Αν είχε και χειρόφρενο θα ήταν σκέτη ηδονή :P. Δυστυχώς στο εξωτερικό κοστίζει αν δεν κάνω λάθος 299$. Άρα έχει τσουχτερή τιμή ακόμα

Δημοσ.

Kala mou arkoune auta!Min eimaste kai pleonektes!Tora to epsaxa kai ego!Parousiastike fetos stin E-2006!Ontos toso exei! :( Fovero alla den dino tosa xrimata gia ena timoni!Den to vlepo na erxetai katholou me tetia timi Ellada!Giati den tha piasei poli apla opos polla alla akriva!Pantos einai apsogo! Me paraggelia apo exoteriko to vlepo na exei 300-310 euro teliki! Opote mia xara einai kai to Momo!Pio poli kourazomai stin odigisi pantos sto momo me to force feedback pou exei sta sovara agonistika games (Vlepe Gtr, F1-2006 mod spanish version ktl) para sto golfaki mou!Poli tremoulo re paidia!To exete paratirisei oloi fantazomai!Pexte full season 2 agones f1-2006 i Gtr kai tha to niosete sta xeria kai omous!Me tin donisi vevea ola sto full!

Δημοσ.

Προς telegamesvg: Αν έχεις χαμηλό budget, πιστέυω πως ένα Logitech Formula Force GP θα σε καλύψει.

Όσο για τις απόψεις του takis3 τι να πω; Ουδέν σχόλιον. Ότι πεις φίλε...

P.S. Παίζει κανείς σας Grand Prix Legends?

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγω είχα πάρει κάποτε τιμονιέρα στο PC και δεν μου άρεσε καθόλου! με κούραζε να κάθομαι κάπως για να πάιζω με τιμόνι και ειδικά με πετάλια... Προτιμώ να αράζω χύμα στην καρέκλα αραχτός με το joypad και να μην κουράζομαι με κινήσεις διάφορες....

Πάντως το GTR είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμένα αν και πολύ ωραίο.

Καλά αυτές η συγκρίσεις με μεταξύ του NFSMW και του GTR σπάνε κόκαλα. Πάλι καλά που δεν συγκρινε το GTR με το Revolt....

Δημοσ.
Ρε παιδιά εγω είχα πάρει κάποτε τιμονιέρα στο PC και δεν μου άρεσε καθόλου! με κούραζε να κάθομαι κάπως για να πάιζω με τιμόνι και ειδικά με πετάλια... Προτιμώ να αράζω χύμα στην καρέκλα αραχτός με το joypad και να μην κουράζομαι με κινήσεις διάφορες....

Πάντως το GTR είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμένα αν και πολύ ωραίο.

Καλά αυτές η συγκρίσεις με μεταξύ του NFSMW και του GTR σπάνε κόκαλα. Πάλι καλά που δεν συγκρινε το GTR με το Revolt....

Και εγώ την τιμονιέρα δεν την έχω φιξαρισμένη στο γραφείο, την βαζοβγάζω, μεγάλη βαρεμάρα, αλλά δεν γίνεται αλλιώς...

Την αγόρασα ειδικά για το GTR, και την χρησιμοποιώ μόνο για αυτό και το GT Legends. Στο most wanted δεν χρειάζεται, ενώ υπάρχουν και παιχνίδια όπως το Juiced, που το τιμόνι πιο πολύ ζημιά κάνει παρά καλό!

Τελική ετυμηγορία για το GTR 2 από μέρους μου: καλό, αλλά λίγο. Όποιος έχει τα δύο πρηγούμενα της παιχνίδια δεν θα κερδίσει κάτι καινούργιο. Αν τώρα το βρω στο Play 28.99 ευρώ το συζητάω, αλλά 49.99 που πλήρωσα για τα άλλα δύο, με τίποτα.

Δημοσ.

Συμφωνω σε οσα λεει ο Voodooman περι τιμονιερας.Τα ιδια περναω με το Logitech Driving Force Pro καθε φορα που θελω να παιξω GT4...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...