tade_efi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 καλησπερα, ημουν στο διαδικτυο πριν μερικες ημερες και ενω εκανα αναβαθμιση στο norton και σε αλλα προγραμματα λεω δεν κοιταω και για τιποτε codecs για να μην χρειαζεται να ανοιγω καθε φορα και αλλο μεσω αναπαραγωγης(vlc,real κλπ) για να δω καμμια ταινια η κανα βιντεακι που μου στελνουν φιλαρακια με e-mail.!!!!!!ετσι και εκανα λοιπον και την πατησα.''τσιμπησα'' κατι codecs και ενω το ''εκτελεσα'' μου εμφανιστικε μηνυμα οτι δεν μπορει να λειτουργησει.ενταξει λεω πρωτη φορα δεν ειναι και το κανω delete.....που τετοια τυχη ομως.λεει να κλεισω ολα τα προγραμματα που το χρησιμοποιουν και να ξαναδοκιμασω.ελα ομως που ολα ειναι κλειστα.και ξαναπροσπαθω και ξαναπροσπαθω αυτο εκει δεν διαγραφεται με τιποτα. εν τω μεταξυ ακριβως το ιδιο συμβαινει με ενα αρχειο avi που ''μου εδωσαν'' οχι μονο δεν αναπαραγεται το αχρηστο αλλα δεν διαγραφεται κιολας. γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω? ευχαριστω εκ των προτερων
sret Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 αν δε δουλεψει και στο safe mode κατεβασε καποιο file shredding utility reboot και ξαναδοκιμασε με το utilily.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.