Προς το περιεχόμενο

προβλημα διαγραφης codec & avi

tade_efi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

ημουν στο διαδικτυο πριν μερικες ημερες και ενω εκανα αναβαθμιση στο norton και σε αλλα προγραμματα λεω δεν κοιταω και για τιποτε codecs για να μην χρειαζεται να ανοιγω καθε φορα και αλλο μεσω αναπαραγωγης(vlc,real κλπ) για να δω καμμια ταινια η κανα βιντεακι που μου στελνουν φιλαρακια με e-mail.!!!!!!ετσι και εκανα λοιπον και την πατησα.''τσιμπησα'' κατι codecs και ενω το ''εκτελεσα'' μου εμφανιστικε μηνυμα οτι δεν μπορει να λειτουργησει.ενταξει λεω πρωτη φορα δεν ειναι και το κανω delete.....που τετοια τυχη ομως.λεει να κλεισω ολα τα προγραμματα που το χρησιμοποιουν και να ξαναδοκιμασω.ελα ομως που ολα ειναι κλειστα.και ξαναπροσπαθω και ξαναπροσπαθω αυτο εκει δεν διαγραφεται με τιποτα. εν τω μεταξυ ακριβως το ιδιο συμβαινει με ενα αρχειο avi που ''μου εδωσαν'' οχι μονο δεν αναπαραγεται το αχρηστο αλλα δεν διαγραφεται κιολας.

γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω?

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Για codecs, δοκίμασε το K-Lite codec pack. Ίσως να καταφέρεις έτσι να δεις το video. happy.gif

Αν συνεχίζει να σου βγάζει το ίδιο μήνυμα και δεν μπορείς να το διαγράψεις, αρχικά κατέβασε το Unlocker, ένα προγραμματάκι το οποίο ξεκλειδώνει ένα αρχείο από το πρόγραμμα που το χρησιμοποιεί. Αφού το εγκαταστήσεις, θα κάνεις δεξί click στο αρχείο και θα δεις μια επιλογή «Unlocker». Από εκεί θα μπορέσεις να αποδεσμεύσεις το αρχείο από το πρόγραμμα που το χρησιμοποιεί ώστε να το διαγράψεις στη συνέχεια.

Αν επιμένει και δεν διαγράφεται και πάλι, δοκίμασε να δημιουργήσεις ένα αρχείο σε έναν άλλον φάκελο από αυτόν που έχεις το αρχείο που δεν διαγράφεται (ας πούμε ένα *.txt) και να του δόσεις το όνομα του *.avi που θέλεις να κάνεις del.

Στη συνέχεια κάνε το move στον φάκελο που βρίσκεται το original *.avi και κάνε replace και μετά delete. Λογικά θα διαγραφεί κανονικά αυτό το νέο *.avi (που ουσιαστικά είναι το *.txt).

Αυτή είναι μια πρόχειρη λύση, αλλά υπάρχει και μια πιο «normal» που αλλάζεις κάτι στην regisrty, αλλά τώρα δεν θυμάμαι να σου την πω... sad.gif

Αν δεν πιάσει αυτό, ίσως να τα καταφέρεις με το Nero κάνοντας browse στον φάκελο που έχεις το αρχείο και να το διαγράψεις μέσω αυτού. blink.gif

Δημοσ.

Το K-Lite codec pack είναι μια λύση,αν και εγώ είχα αρκετά προβλήματα και δεν το χρησιμοποιώ και κατά συνέπεια δεν το συνιστώ,χωρίς αυτό να λέει και τίποτα.Αν δεν πιάσει αυτό που λέει η Cristina,δοκίμασε να μπεις σε safe mode και να το διαγράψεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...