Προς το περιεχόμενο

ποιο προγραμμα free antivirus rotinete που να μην ειναι βαρη?

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
NOD32 UBER ALLES

εχω δοκιμασει ηδη σε πελάτες μου:

Norton

Mcafee

AVG

Panta

Kaspersky

αλλα πάντα καταλήγω στο NOD...

Εδώ οφείλω να πω ότι εκτός από το NOD32 πολύ καλό είναι και το kaspersky.Τα υπόλοιπα από αυτά που αναφέρεις δεν με ικανοποίησαν,αν και τα έχω δοκιμάσει όλα.

Δημοσ.

Όταν θα έχετε όλοι εσείς καμιά απορία, σας αξίζει να σας απαντάνε με την ίδια σοβαρότητα που απαντάτε κι εσείς -- ο άνθρωπος είπε ότι θέλει δωρεάν [free] αντι-ιικό.

Δημοσ.
Όταν θα έχετε όλοι εσείς καμιά απορία, σας αξίζει να σας απαντάνε με την ίδια σοβαρότητα που απαντάτε κι εσείς -- ο άνθρωπος είπε ότι θέλει δωρεάν [free] αντι-ιικό[/b'].

Συμφωνώ απόλυτα:-D

Δημοσ.

Καλησπέρα,

χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό το AVG Free στο laptop μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος, οπότε και σου το προτείνω.

Κώστας

Δημοσ.

Οταν μιλάμε για antivirus είναι απόλυτα ΣΟΒΑΡΟ να ξερεις αν τελικά μπορείς να βρεις FREE antivirus που να είναι σε καλή ποιότητα και πόσο απέχουν από τα antivirus που πρεπει να τα πληρώσεις. Γιατί στην τελική το σωστό antivirus θα σε γλυτώσει από χρόνο και χρήμα και πολύ πολύ ταλαιπωρία... Είναι καθαρα θέμα επιλογής αν θα αγοράσεις ένα καλό antivirus κοντά στα 40-50 ευρώ ή να έχεις ένα μέτριο FREE που αν τελικά δεν δουλέψει και πολύ θα βρεθείς να θέλεις τεχνικό για να καθαρίσεις το pc σου με πολλαπλάσιο κόστος. To FREE είναι πάντα σχετικό. Χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω την αξία των δωρεάν προγραμμάτων, μια και υπάρχουν παρα πολλά που κάνουν άριστα την δουλειά τους. Το πιο καλό από όλα να γνωρίσεις τις διαφορές και την ποιότητα των προγραμμάτων που σε απασχολούν - είτε δωρεάν είτε μη και να καταλήξεις....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...