Προς το περιεχόμενο

ΑΠΟΡΙΕΣ

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλσπέρα σε όλους...

Έχω κάποιες απορίες που δεν τις βρήκα σε κάποιο σχετικό topic οπότε

όποιος μπορεί να με διαφωτίσει ας be my guest...

ΠΡΩΤΟΝ: Αν μπορούσε κάποιος να μου πει την ακριβή διαδικασία για το πως μπορώ να βάλω υπότιτλους σε ταινίες θα του ήμουνα πολύ ευγνώμων. Χρειάζεται να είναι σε κάποια ειδική μορφή η ταινία, ή κάποιο ειδικό πρόγραμμα ή μπορούμε να βάλουμε και στο Windows media player π.χ???

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Επίσης αν κάποιος μπορεί να μου πει που θα βρώ υπότιτλους για το Lost σεζόν 2 αλλά και γενικά ένα έγκυρο site με free υπότιτλους θα του ήμουν επίσης πολύ ευγνώμων, και επίσης

ΤΡΙΤΟΝ: Ταινίες και επεισόδια γενικά εγώ κατεβάζω απο Lime Wire (συνήθως σε μορφή mpg). Υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος για να τα κατεβάσω???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Δημοσ.
Καλσπέρα σε όλους...

Έχω κάποιες απορίες που δεν τις βρήκα σε κάποιο σχετικό topic οπότε

όποιος μπορεί να με διαφωτίσει ας be my guest...

ΠΡΩΤΟΝ: Αν μπορούσε κάποιος να μου πει την ακριβή διαδικασία για το πως μπορώ να βάλω υπότιτλους σε ταινίες θα του ήμουνα πολύ ευγνώμων. Χρειάζεται να είναι σε κάποια ειδική μορφή η ταινία' date=' ή κάποιο ειδικό πρόγραμμα ή μπορούμε να βάλουμε και στο Windows media player π.χ???

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Επίσης αν κάποιος μπορεί να μου πει που θα βρώ υπότιτλους για το Lost σεζόν 2 αλλά και γενικά ένα έγκυρο site με free υπότιτλους θα του ήμουν επίσης πολύ ευγνώμων, και επίσης

ΤΡΙΤΟΝ: Ταινίες και επεισόδια γενικά εγώ κατεβάζω απο Lime Wire (συνήθως σε μορφή mpg). Υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος για να τα κατεβάσω???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...[/quote']

Prwton : Programmata opws to Bsplayer exoun enswmatomenh th dynatothta provolhs ekswterikwn ypotitlwn. Me ayto to programma apla vazeis apla tous subtitles sto idio directory me thn tainia kai me to idio onoma. Gia programmata opws o media player pou den exoun tetoia dynatothta arkei na egatasthseis to vobsub. Meta h diadikasia einai idia.

Deyteron: lost.arian.gr einai h selida ths omadas pou exei analavei thn metafrash tou Lost. Epishs poly kalo site gia subs seirwn einai to http://www.greektvsubs.gr/

Telos kai sta gnwsta greeksubs.com kai dvdstuff.gr tha vreis ypotitlous.

Gia agglikous ypotitlous seirwn poly kalo einai to forom.com

Triton: To paron kai to mellon tou download einai ta torrents...

• Super Moderators
Δημοσ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...