4f.u.c.k. Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Σορρυ παιδιά αλλά είναι δύο πράγματα που δεν έχω ξέρω: 1) Πώς θα καταλάβω αν γίνει η γραμμή μου αλλά κοιμούνται εκεί στον ΟΤΕ-ΟΤΕΝΕΤ και δεν με έχουν ενημερώσει ακόμα; Άκουσα κάτι να έχεις το μοντεμ στην πρίζα και μόλις γίνει πράσινο πάει να πει ότι έγινε η γραμμη.(SAGEM modem) Αληθεύει; Πείτε μου πληροφορίες.PLz.... 2)Αν γίνει αυτό τότε εάν βιάζομαι μέχρι να μου δώσουν τους κωδικούς θα μπορώ να μπω με κάποια άλλη τεστ σύνδεση; Υπάρχει και κάτι σε στύλ κάρτας (μου είπαν κάτι αλλά δεν νομίζω να υπάρχει γι αυτό και απλά ρωτάω) ! Βοηθήστε please :-D
schumacher_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Το ένα από τα λαμπάκια του Sagem είναι για να σου δείχνει αν η γραμμή adsl έχει ενεργοποιηθεί (νομίζω είναι το δεξί)... αν πάρεις τηλέφωνο στο 134 σίγουρα θα ξέρουν να σου πουν αν έχει ενεργοποιηθεί η adsl... αν πάρεις τηλέφωνο στην οτενετ (γιατί μάλλον περιμένεις τους κωδικούς σου) τότε εκεί βλέπουν την ενεργοποίηση της γραμμής 2-3 μέρες πιο μετά, οπότε αν είσαι οριακά (π.χ πάρεις τηλ και σου πούνε ότι ενεργοποιήθηκε σήμερα) θα έχεις adsl για λίγες μέρες χωρίς κωδικούς... σ' αυτή την περίπτωση μπορείς να πάρεις κωδικούς από κάποιο φίλο σου για να γλυκαθείς λίγο, ή να πάρεις demo κωδικούς από κάποια άλλη εταιρεία για λίγες μέρες μέχρι να σε πάρουν από την οτενετ...
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 an exeis ton router pano stin grammi tha deis oti tha sigxronisei.auto ine to proto stadio.sinithos to lampaki statheropoiite prasino otan sigxronisei o router analogos ton router.nai tha mporeis na mpeis me test sindesi.iparxei kai karta px forthnet netkey alla mporeis n apareis kai demp
4f.u.c.k. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Γίνεται να κάνω αίτηση για ενεργοποίηση γραμμής (μόνο γραμμής και όχι σύνδεσης) ώστε να μπορώ όταν δεν είμαι Αθήνα να μπαίνω από το σπίτι μου στην επαρχία με τους ίδιους κωδικούς; Δηλαδή ρωτάω αν γίνεται να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ μόνο για ενεργοποίηση γραμμής(!!) ώστε να μπορώ να μπαίνω με τους κωδικούς από άλλη σύνδεση όταν δεν είμαι μέσα με αυτήν. ΑΑ και πόσο φυσικά αυτό θα κοστίσει το μήνα (αν τελικά γίνεται)
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δηλαδή ρωτάω αν γίνεται να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ μόνο για ενεργοποίηση γραμμής(!!) ώστε να μπορώ να μπαίνω με τους κωδικούς από άλλη σύνδεση όταν δεν είμαι μέσα με αυτήν. ΑΑ και πόσο φυσικά αυτό θα κοστίσει το μήνα (αν τελικά γίνεται) Με το που κανεις αιτηση για την γραμμη δεν παιρνεις κανενα κωδικο για να μπεις .Μονο απο τον provider παιρνεις κωδικους και με αυτους μπορεις να μπεις internet απο αλλου αλλα με pstn δεδομενα και χρονοχρεωση. Αν καταλαβα καλα τι ρωτας...
schumacher_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Γίνεται να κάνω αίτηση για ενεργοποίηση γραμμής (μόνο γραμμής και όχι σύνδεσης) ώστε να μπορώ όταν δεν είμαι Αθήνα να μπαίνω από το σπίτι μου στην επαρχία με τους ίδιους κωδικούς; Δηλαδή ρωτάω αν γίνεται να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ μόνο για ενεργοποίηση γραμμής(!!) ώστε να μπορώ να μπαίνω με τους κωδικούς από άλλη σύνδεση όταν δεν είμαι μέσα με αυτήν. ΑΑ και πόσο φυσικά αυτό θα κοστίσει το μήνα (αν τελικά γίνεται) Δε σε συμφέρει οικονομικά αυτό... καλύτερα να αγοράσεις το πακέτο του οτε (conn-x), θα σου έρθει πιο φτηνό... και όταν θα φεύγεις από την αθήνα, θα αποσυνδέεσαι και με τους ίδιους κωδικούς θα μπορείς να μπαίνεις στο ιντερνετ από όποια άλλη απλή γραμμή θέλεις, φυσικά με ταχύτητες dial-up και φυσικά χρεώνοντας το εκεί τηλέφωνο...
4f.u.c.k. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ! Γιάννης Platano εννοούσα να έχω γραμμή + σύνδεση στην πόλη που φοιτώ και μόνο γραμμή στην επαρχία που είναι κανονικά η κατοικία μου και να μπαίνω από εκεί με τους κωδικούς της σύνδεσης από τον πάροχο! Αλλά τελικά όντως δεν συμφέρει. Anyway thanks...
qspock Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Το να εχεις 2 γραμμες DSL και να παιζεις μεταξυ τους με τον ιδιο κωδικο απο τον internet provider γινεται. Εννοειται μονο η μια θα ειναι συνδεδεμενη καθε φορα στο internet, αν δοκιμασεις να βαλεις και την αλλη θα σου λεει λαθος password (τα παραπανω δοκιμασμενα )
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 an exeis ena username mporeis na mpeis apo 2 perioxes alla oxi tautoxrona.alla gia na energopoiiseis tin grammi apo ote einai 17,50 euro + fpa an thimame kala.me auta ta lefta isos kai pio lgoa perneis ena in a box i connex i den xero ti kai tha sou erthei pio ftina kai tha ta exeis kai ta 2 online.den simferei pleon na energopoiiseis grammi apo ton ote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.