Bougas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 ρε φιλε,τους ειχα στηλει με acs την αιτηση,και την επομενη μερα μου ειπαν οτι δεν λαβανε κατι απο μενα (την εστηλε φιλος μου της κουριερ στον οτε,και με ενημερωσε).και μολις ακουσαν τα μπινελικια τους,με πηραν 10 λεπτα μετα,μου ζητησαν συγνωμη,και μου ειπαν οτι οντως υπαρχει ενας φακελος απο μενα στα γραφεια τους. αυτοι βαριουνται ακομα και να ψαξουνε.
alexisgt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Αρχικό μήνυμα απο TythoraΓια να προσεχουμε τι λέμε και να μη γενικεύουμε τόσο πολύ... κοπελιά sorry αλλά.... 1. Δεν είπα οτι κοιμάστε ΟΛΕΣ όρθιες... 2. Απο το δείγμα που έχω εγώ, αυτά είναι τα συμπερασματά μου.... 95% κοιμούνται όρθιες... Μάλλον στην εκπαίδευση θα είχαν στο μυαλό τους άλλα πράγματα... Κ όταν λέμε οτι δουλεύουμε εξυπηρέτηση πελατών, να καταλαβαίνουμε λίγο και τι σημαίνει αυτό... Σίγουρα δεν σημαίνει να πω ότι βλακεία μου κατέβει στο μυαλό για να τελειώνουμε και να πω τίποτα με τον διπλανό μου να περάσει η ώρα... Αυτά αγαπητή Tythora... Αν δουλεύεις κ εσύ εξυπηρέτηση πελατών και σε ενόχλησαν τα όσα είπα, αν θες στείλε μου τα στοιχεία σου με πμ να ζητάω εσένα όταν παίρνω τηλ... Μπας και καταφέρεις να αλλάξεις το ποσοστό...
Tythora Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δούλευα εκει! Εχω φύγει πλέον, αλλιώς μακάρι να σε εξυπηρετουσα εγώ, να μην είχες τετοια προβλήματα και τρεχεις τωρα!! Τέσπα, στην εκπαιδευση κοιμόμουν κι εγώ (8ωρα εκπαιδευσης οι βάρβαροι...!) αλλά αν δεν ξέρεις κάτι, ρωτάς, δεν παιρνουμε στο λαιμό μας ετσι ανθρωπους. Μιλάμε για τα χρηματά τους, δεν παίζουμε Μονόπολη. Μεγάλη ανευθυνότητα αυτό που σου είπαν. Παντως, χρόνο για να μιλήσουμε με το διπλανό μας δεν υπήρχε. Αν παρατηρήσατε ποτέ, καμια κληση σας σε ΟΤΕΝΕΤ δεν ξεπερνά 10λεπτο... πρέπει να εξυπηρετούν τον κόσμο μέσα σε ένα 10λεπτο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, υπάρχει και χρονόμετρο! Κι επειδή οι υπεύθυνοι πιέζουν πολύ σε αυτό το θεμα, καμιά φορά θυσιάζεται η εγκυρότητα μπροστά στο χρόνο. Και όλα αυτά για να μην υπαρχει αναμονή,να φαίνεται ότι εξυπηρετούν... Με ενοχλησαν τα όσα είπες από το θέμα ότι δεν κοιμούνται μόνο κοπέλες, αλλά και αντρες εκεί μέσα. Δε με νοιαζει να πεις οτι στην ΟΤΕΝΕΤ κοιμούνται, αλλά αυτό το πράγμα με τις κοπέλες που τις έχουν ικανές μόνο για να σηκώνουν τηλέφωνα και να φτιάχνουν καφέ δεν μπορω να το καταλάβω..Σε όποια δουλειά!Τέλος Παντων!!! Καλά ξεμπερδέματα!!
alexisgt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Tythora μου, προς Θεού δεν κατηγορώ μόνο τις γυναίκες... Σαφώς υπάρχουν και άντρες που κοιμούνται... απλά στο συγκεκριμένο γεγονός που χρειαζόμουν μια έγκυρη απάντηση ΕΤΥΧΕ να μου την δώσει κοπέλα.. Άνετα θα μπορούσε να μου την είχε δώσει κ άντρας... Τι να πω.. Δεν έχω κακή πρόθεση αλλά λίγες είναι οι φορές που έχω μιλήσει με κοπέλα κ μου βγήκε σε καλό... Anyway.... sorry για το off topic... Γενικό συμπέρασμα... στην οτενετ κοιμούνται όρθιοι -άντρες/γυναίκες-! (κ οχι όλοι...) χεχε! φιλιά Tythora! :oops:
MasterX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δούλευα εκει!... Αν παρατηρήσατε ποτέ' date=' καμια κληση σας σε ΟΤΕΝΕΤ δεν ξεπερνά 10λεπτο... πρέπει να εξυπηρετούν τον κόσμο μέσα σε ένα 10λεπτο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, υπάρχει και χρονόμετρο! Κι επειδή οι υπεύθυνοι πιέζουν πολύ σε αυτό το θεμα, καμιά φορά θυσιάζεται η εγκυρότητα μπροστά στο χρόνο...[/quote'] Thanks for the tip, Tythora... Τώρα ξέρω τι φταίει όταν μου τα λένε περίεργα... Οπότε αν μίλησες αρκετά με κάποιον καλό είναι να ξανακαλέσεις για να είσαι πιο σίγουρος..
MasterX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Η απάντηση στο email που έστειλα στην ΟΤΕΝΕΤ... Αγαπητέ κύριε ..., Σε συνέχεια του μηνύματός σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εφόσον η σύνδεση που έχετε είναι στην ταχύτητα 384 Kbps κι έχετε αποδεχτεί 12μηνη δέσμευση, η οποία θα ισχύει μέχρι 21/3/2007, το μηνιαίο κόστος ανέρχεται στα 20,50 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Εάν επιθυμείτε να μετατρέψετε τη σύνδεση σε ταχύτητα 1024 Kbps, μέχρι 31/7/06 ισχύει προσφορά με μηνιαίο κόστος 26 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Θα πρέπει όμως να υπάρξει 12μηνη δέσμευση από την πλευρά σας, η οποία θα προστεθεί στην υπάρχουσα. Δηλαδή σε αυτή την περίπτωση η 12μηνη δέσμευση θα ισχύει μέχρι 21/3/2008. Σας επισυνάπτουμε και τη σχετική αίτηση σε περίπτωση που αποφασίσετε ότι θέλετε να προχωρήσετε με τη μετατροπή. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση. Δεν πρόκειται όμως να το κάνω... 20 μήνες δέσμευση είναι παααααάρα πολύ... Που αλλού κάνεις συμβόλαιο πάνω από χρόνο; Θα περιμένω την αναβάθμιση των γραμμών και βλέπουμε. Θα παίξουν κι άλλες προσφορές στη συνέχεια. Άλλωστε απ' ότι έμαθα θα πέσουν χοντρά λεφτα (210 εκ. Ευρώ!!!) από Ευρωπαική Ένωση για το Triple Play και Vivodi και ΟΤΕ ετοιμάζονται με τα χίλια....
mprou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 εγω που εχω conne-x (οτε) να φανταστω οτι δεν μπορω να κανω ανανωση για την προσφορα της οτενετ ε;
Bougas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 σκετο πακετο,η με επιπλεον 7μηνη συνδεση εχεις? αν πχ σου εκανες ενα προπληρωμενο 4μηνο,και συνεχισες σε συνδεση,μπορεις. αν εχεις απλα ενα προπληρωμενο πχ 3+3,οχι δεν μπορει να αλλαξει αυτο. γινετε μονο για τις συνδεσεις.
Bougas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Triple Play [/b'] και Vivodi και ΟΤΕ ετοιμάζονται με τα χίλια.... τι ειναι αυτο? το σηστημα της ιταλιας που εχει τηλεφωνο+adsl υψηλης ταχυτητας,και ολα αυτα σε ενα παγειο? διευκρινησε το,και δωσε καμοια πληροφορια.
mprou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 σκετο πακετο' date='η με επιπλεον 7μηνη συνδεση εχεις?αν πχ σου εκανες ενα προπληρωμενο 4μηνο,και συνεχισες σε συνδεση,μπορεις. αν εχεις απλα ενα προπληρωμενο πχ 3+3,οχι δεν μπορει να αλλαξει αυτο. γινετε μονο για τις συνδεσεις.[/quote'] Δεν εχω προπληρωμενο. Εβαλα τον Μαίο το πακετο που ηταν προσφορα 12μηνες 30 ευρω για 512 με 6μηνη δεσμευση. Θα ρωτησω αυριο και στο 134 αλλα επειδη καθε φορα που παιρνεις αλλα σου λενε, ειπα να ρωτησω και εδω για να εχω ενα πατημα!
Bougas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δεν εχω προπληρωμενο. Εβαλα τον Μαίο το πακετο που ηταν προσφορα 12μηνες 30 ευρω για 512 με 6μηνη δεσμευση.Θα ρωτησω αυριο και στο 134 αλλα επειδη καθε φορα που παιρνεις αλλα σου λενε' date=' ειπα να ρωτησω και εδω για να εχω ενα πατημα! [/quote'] τοτε βεβεως και γινετε. εγω πληρωσα ενα ποσο 17 ευρω απλα για την μετατροπη απο 384 σε 1024,και ενεργοποιηθηκε σε 2 μερες. αλλα θα δεσμευτεις για συμβολαιο 12 μηνες +οσο χρονο σου απομενει ακομα,στο παρον συμβολαιο.
mprou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 μολις πηρα 134 και μου ειπαν οχι.:evil: :evil: :evil: Βεβαια τους ρωτησα αν καποιος εχει ηδη οτενετ, αν μπορει να κανει αναβαθμιση αλλα παλι μου παλι ειπαν οχι. Με τα πολλα πολλα στο τελος μου ειπανε να παω να ρωτησω στον οτε γιατι δεν ειναι και 100% σιγουροι.:!: :!: :!: :shock: :roll: Η προσφορα ληγει 31/7 σωστα; Αυτο σημαινει οτι θα ισχυει ΚΑΙ την Δευτερα ετσι δεν ειναι;
FiFis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Παίδες η προσφορά της ΟΤΕnet στα 1024 με 26euro έχει πάρει παράταση μέχρι τέλος Αυγούστου!!! Υπάρχει χρόνος για έρευνα αγοράς, όχι γρήγορες απαφάσεις!!! Δείτε και κάτι σε Full LLU από Vivodi 2048 με 25 euro!!! και το πιο καλό, για όποιον θέλει μπορεί να σταματήσει και τον ΟΤΕ. Τέρμα στο χαράτσι των 28 (PSTN) ή 32 (ISDN) euro...
polidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 kala na patheis file mou. Edo kai tosa xronia o OTE (pote pote pote) mas roufaei to aima...den enioses tipota; tis trypes apo tis belones tou den tis eides sta xeria sou? den enioses zalada apo to aima pou sou roufikse? h tseph sou den adeiase? Otan yparxoun toses kai toses eteries kai malista merikes AKROS KALYTERES (lege me Forthnet) tote GIATI na agorazis apo ton pote; akoma kai ftinoteros na htan pou den ine den eprepe na to kaneis ayto.Gia mena kala na patheis kai sto leo poli filika. Toses xiliades xrhstes kanoume agona gia na appalagoume apo ayth thn opisthodromikh eteria pou thn exoume plirosei xrysh kai prokoph den idame kai yparxoun merikoi anenhmerotoi (gia na min po entelos anegkefaloi kai den anaferomai se sena prosopika alla ston kathena pou psonizi akoma pote) pou tous dinoun paratash zohs. Kala tora sovarologeis? Ego den ida kamia eteria ektos apo Otenet na exei kaliteres times. Ti mas les tora"!!! na apalagoume apo ton Ote? File exeis mperdepsei tinn pita me tin tripa.Alo Ote Alo Otenet na sinonooumaste. kai gia pes mou pou tha pas an eise apo eparxeia?As kanoune prota ta diktia tous se eparxeia kai na xamilosoune tis times kai meta milame. Den xero ti ginete Athina me Forthnet klp alla edo eparxeia apogoitefsi. Ixa HOL kai mou espase ta nevra epi 8 mines telika ekana aman na figo. Ixa forthnet kai san na min eixa Internet tris tin ora provlimata kai diakopes. Evala kai exo Otenet kai ime iperefharistimenos kai apo plevras ypiresion kai apo timi kai apo ola. Ligo prosoxi otan katakrinis kati den vlapti.
Φώτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Παίδες η προσφορά της ΟΤΕnet στα 1024 με 26euro έχει πάρει παράταση μέχρι τέλος Αυγούστου!!! Υπάρχει χρόνος για έρευνα αγοράς' date=' όχι γρήγορες απαφάσεις!!! Δείτε και κάτι σε Full LLU από Vivodi 2048 με 25 euro!!! και το πιο καλό, για όποιον θέλει μπορεί να σταματήσει και τον ΟΤΕ. Τέρμα στο χαράτσι των 28 (PSTN) ή 32 (ISDN) euro...[/quote'] Η προσφορά έχει πάρει παράταση εως και 20-08-06.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.