Προς το περιεχόμενο

ΕΛΕΟΣ οτενετ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι.Άμα δεις οι τιμές αορίστου για κάποιον που έχει γραμμή από ΟΤΕ είναι οι ίδιες.Οι τιμές των προσφορών έχουν πέσει.Και εσύ πληρώνεις το 50% του παγίου αορίστου χρόνου.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

K meis sthn eteria me 512 plhrwname perissotera apo oti twra me 1024...... An den eperna thl na rwthsw giati einai toso psila oi xrewsois se 512 den tha briskomouna me 1024 sta misa xrhmata.........

Ti na pw? Den eprepe na enoimerwnoun tous pelates gia prosfores, allages ktl? Gi'auto k egw exw forthnet spiti mou pou toulaxiston me pernoun k ena g@#E##no thl gia prosfores ligo prin liksh h syndesh!!!!

Δημοσ.
+1

Επίσης' date=' η Οτενετ τον τελευταίο καιρό ΕΧΕΙ τις καλύτερες προσφορές...

τώρα, αν κάποιοι προτιμούν τη forthnet, που ΕΓΩ για να πιάσω γραμμή στο τηλεφωνικό τους κέντρο έχω αναμονή 40', ε ήμαρτον... [/quote']

Φιλαράκι μάλλον τη Vivodi ή την HOL επερνες τηλέφωνο, όχι την Forthnet! :D

Δημοσ.

Αφού έχει ένα λογιστήριο το όποιο είναι 3 λαλουν και 2 χορεύουν (να μην πω τίποτα χειρότερο) πριν λίγες ήμερες για να κάνω ανανέωση μου βγήκε η πίστη….

Υ.Γ: Πάντως είμαστε όλοι μας και μ@μω τα παιδιά... τα κάνουμε τα τοπικ σκ@τα... πως τώρα από την Οτενετ βρεθήκαμε να μιλάμε για την εξυπηρέτηση της 4νετ…..

Δημοσ.

BOUGAS έχω το ίδιο πακέτο και τώρα κλείνω 4 μήνες...

Μετά τους 4 μήνες είχα την εντύπωση ότι ο λογαριασμός για το DSL θα έρχονταν μέσα στο λογαριασμό του ΟΤΕ..

Με ενδιαφέρει και μένα να πάω στα 1024.. Πρέπει να το κάνω μέχρι τέλος του μήνα που λήγει η νέα προσφορά του πακέτου?

Σε δεσμέυει ξανά με 12μηνη αρχίζοντας από τώρα ή συνεχίζει τη δεσμευση για τους μήνες που υπολοίπονται?

Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά, είχα πάρει τα Χριστούγεννα το onDSL kit tis OTEnet 384

με 12μηνη σύμβαση...

Είχα πάρει στο τηλεφωνικό κέντρο της OTEnet ΠΡΙΝ πάρω το πακέτο

και είχα ρωτήσει....

-"Θα μπορέσω αν στο μέλλον βγει μια καινούργια προσφορά ή αν πέσουν

τόοοοσο πολύ οι τιμές να ενταχθώ και εγώ στα νέα πακέτα/προσφορές???"

-"Βεβαίως Κύριε..." μου είπανε.....

Για κακή μου τύχη είχα μιλήσει με κοπέλα.... Κρίμα που δεν κράτησα

τα στοιχεία της......

(δεν θα πω πάντα, αλλά παιδιά 95% οι κοπέλες δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί μέσα και πάνε για να πιούνε κανά καφεδάκι.....)

Παίρνω τηλ. προχτές και λέω θέλω να κάνω αναβάθμηση σε 1024 με 26?/μήνα

Μου λένε.... "Δε γίνεται κύριε.... Είναι μόνο για νέες συνδέσεις αυτή η τιμή..."

-Έστω για 512 με 20?/μήνα (όσο δηλαδή δίνω για την 384...)

-"Γίνεται αλλά θα πρέπει να ανανεωθεί η σύμβαση για άλλους 12 μήνες..."

Συμπέρασμα που έβγαλα......

ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

*αν έχει κάποιος κάποια πρόταση ας μου στείλει πμ

Δημοσ.

Να ρωτήσω, εγώ που έχω συμβόλαιο ondsl bundle 512 για έναν χρόνο με 26 ευρώ τον μήνα αν θυμάμαι καλά, υπάρχει η δυνατότητα να πάω σε κάποια προσφορά 1024 χωρίς να έχει λήξει το συμβόλαιο? Δεν το έχω ψάξει γιατί θεωρούσα ότι δεν γίνεται. Βέβαια εφόσον Σεπτέμβρη με Οκτώβρη αναβαθμιστούν οι γραμμές, δεν με καίει να κάνω την αλλαγή τώρα απλώς θέλω να ξέρω τι γίνεται.

Δημοσ.

Για κακή μου τύχη είχα μιλήσει με κοπέλα.... Κρίμα που δεν κράτησα

τα στοιχεία της......

(δεν θα πω πάντα' date=' αλλά παιδιά 95% οι κοπέλες δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί μέσα και πάνε για να πιούνε κανά καφεδάκι.....)

[/quote']

Για να προσεχουμε τι λέμε και να μη γενικεύουμε τόσο πολύ...:evil:

Δημοσ.
BOUGAS έχω το ίδιο πακέτο και τώρα κλείνω 4 μήνες...

Μετά τους 4 μήνες είχα την εντύπωση ότι ο λογαριασμός για το DSL θα έρχονταν μέσα στο λογαριασμό του ΟΤΕ..

Με ενδιαφέρει και μένα να πάω στα 1024.. Πρέπει να το κάνω μέχρι τέλος του μήνα που λήγει η νέα προσφορά του πακέτου?

Σε δεσμέυει ξανά με 12μηνη αρχίζοντας από τώρα ή συνεχίζει τη δεσμευση για τους μήνες που υπολοίπονται?

αυτη τη στιγμη' date='που εχεις κλησει το 4μηνο (δηλαδη αγορα μαρτιο περιπου),σου ερχετε λογαριασμος 26 ευρω,δηλαδη 27,5 με τα ελτα.

σε συμφερει να ζητησεις αναβαθμιση στα 1024 μεχρι 31/7,οπου το κοστος θα ειναι το ιδιο,με αυτο που εχεις τωρα.

και σε 1-2 μηνες,θα εχεις και δωρεαν αναβαθμιση στα 2048 μεσω οτε!

το κακο ειναι,οτι κανοντας την αναβαθμιση η οποια κοστιζει μονο 17 ευρω,δεσμευεσε για εναν ακομη χρονο,που σημαινει οτι θα εχεις συμβολαιο με τον οτε 12+8 που σου απομενουν ακομα μηνες.

εγω το εκανα,και πιστεψε με αξιζει.

στηλε στο [email'][email protected][/email] email,και ζητα να σου στηλουν το εντυπο για αναβαθμιση γραμμης dsl.θα στο στηλει ο κυριος δημητροπουλος.συμπληρωσε το,αλλα μην το στηλεις μεσω φαξ,γιατι δεν προκειτε να το λαβουν ποτε.

το καλυτερο που μπωρεις να κανεις,ειναι να το στηλεις με κουριερ (εγω προτιμω ACS),και θα στο στηλει την επομενη μερα κηφισιας 109 & σινα,μαρουσι.

ελπιζω να σε καληψα.για οτι θες πες μου.

Δημοσ.
Να ρωτήσω, εγώ που έχω συμβόλαιο ondsl bundle 512 για έναν χρόνο με 26 ευρώ τον μήνα αν θυμάμαι καλά, υπάρχει η δυνατότητα να πάω σε κάποια προσφορά 1024 χωρίς να έχει λήξει το συμβόλαιο? Δεν το έχω ψάξει γιατί θεωρούσα ότι δεν γίνεται. Βέβαια εφόσον Σεπτέμβρη με Οκτώβρη αναβαθμιστούν οι γραμμές, δεν με καίει να κάνω την αλλαγή τώρα απλώς θέλω να ξέρω τι γίνεται.

μια απ'τα ιδια και για σενα!

πιστευω οτι αξιζει η αναβαθμιση,γιατι σε λιγους μηνες,θα εχεις 2048.

Δημοσ.

BOUGAS..

Είσαι σίγουρος ότι θα πάει 12+8 μήνες ακόμα? Μου φαίνεται πιο λογικο να είναι για 12 μήνες από σήμερα....

Τώρα για το άλλο... Κατάλαβες γιατί τελικά βγαίνει 26 Ευρώ λογαριασμός σ'αυτό που είμαι τώρα??? Και εγώ το υπολόγιζα περίπου στα 21....

Και επίσης, αυτό το λογαριασμό, μόνο μέσω ταχυδρομείου, τον πληρώνεις (οπότε τρως και το νταβατζιλίκι 1,5 ευρώ)?

και τους άλλους ISP, στο ταχυδρομείο τους πληρώνουμε?

Δημοσ.

για τους αλους ISP δεν γνωριζω να σου πω.μονο οτενετ.

για τα 26 ευρω,δεν γνωριζε κανεις απο το τηλεγωνικο κεντρο να μου απαντησει.

εμενα με email,μου ειπανε οτι θα εχω οσο χρονο μου απομενει μεχρι να ληξει το συμβολαιο,+ 12 μηνες για την νεα συνδεση.

Δημοσ.

paidia kai go to idio problima me ton alexisgt.Exo 384 kai ekana simbolaio xronou prin ena mina kai pira gia metatropi se 1024 me 26 eyro kai oi magkes zitane allous 12 mines!!!An einai dinaton!!Fantaroi pote tha pame diladi?

Δημοσ.

Kai na prosthesw kati .. H mania tous me ta FAX. einai dinaton to 2006 oloklhros ISP na zhtaei na tou stileis tin aitisi me FAX? Se ligo tha mas zitane na tous tin stiloume kai me ton ELTA h me taxudromiko peristeri.

Ase pou teleutaia fora pou tous estila 2 aitiseis me fax autoi tis xasane!Bale kai katalabe twra.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...