Bougas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 εκανα συμβολαιο πριν 5 μηνες με οτενετ 384Κ. 80 περιπου ευρω με 4 προπληρωμενους μηνες,και απο τον 5-12ο μηνα 50% εκπτωση μου ειπανε.50% της εκαστοτε τιμης. πριν 5 μηνες περιπου τα υπολογισα με το 50% +ΦΠΑ,γυρω στα 20-21 ευρω το πολυ. προχθες μου ηρθε ενας λογαριασμος 26,5 ευρω,που με τα ελτα μου πηγε 28,5. ειναι απιστευτο αυτο το ποσο για μια 384Κ. την στιγμη μαλιστα που η 1024 εχει παει προπληρωμενη 20 ευρω το μηνα,και οι υπολοιποι 8 μηνες με την 50% εκπτωση,στα 25 ευρω. δεν μου λειπουν τα χρηματα.ας μου λεγαν απο την αρχη 500 ευρω το μηνα. αλλα δεν μ'αρεσει αυτη η κοροιδια,και θα κινηθω δικαστικα τις προσεχεις ημερες,με σκοπο να διακοψω το 12μηνο συμβολαιο με την οτενετ.
Bougas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 η πλακα ειναι οτι δεν ειπανε οτι τοσο εχει τωρα ο μηνας,αρα τοσο θα πληρωνεις για τους επομενους 8 μηνες. αλλα το 50% της εκαστοτε τιμης.που λογικα επρεπε να ειχε πεσει κατακορυφα,την στιγμη που η 1024 εχει 25 ευρω.
HamerZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Κλασική *ου*αν*ά της Ελλάδας και των "κορυφαίων" εταιρειών της... Δεν κατάλαβαν ακόμη τι γίνεται στο εξωτερικό ακόμη φάινεται...
greeneye Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 kala na patheis file mou. Edo kai tosa xronia o OTE (pote pote pote) mas roufaei to aima...den enioses tipota; tis trypes apo tis belones tou den tis eides sta xeria sou? den enioses zalada apo to aima pou sou roufikse? h tseph sou den adeiase? Otan yparxoun toses kai toses eteries kai malista merikes AKROS KALYTERES (lege me Forthnet) tote GIATI na agorazis apo ton pote; akoma kai ftinoteros na htan pou den ine den eprepe na to kaneis ayto.Gia mena kala na patheis kai sto leo poli filika. Toses xiliades xrhstes kanoume agona gia na appalagoume apo ayth thn opisthodromikh eteria pou thn exoume plirosei xrysh kai prokoph den idame kai yparxoun merikoi anenhmerotoi (gia na min po entelos anegkefaloi kai den anaferomai se sena prosopika alla ston kathena pou psonizi akoma pote) pou tous dinoun paratash zohs.
Greek Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 kala na patheis file mou. Edo kai tosa xronia o OTE (pote pote pote) mas roufaei to aima...den enioses tipota; tis trypes apo tis belones tou den tis eides sta xeria sou? den enioses zalada apo to aima pou sou roufikse? h tseph sou den adeiase? Otan yparxoun toses kai toses eteries kai malista merikes AKROS KALYTERES (lege me Forthnet) tote GIATI na agorazis apo ton pote; akoma kai ftinoteros na htan pou den ine den eprepe na to kaneis ayto.Gia mena kala na patheis kai sto leo poli filika. Toses xiliades xrhstes kanoume agona gia na appalagoume apo ayth thn opisthodromikh eteria pou thn exoume plirosei xrysh kai prokoph den idame kai yparxoun merikoi anenhmerotoi (gia na min po entelos anegkefaloi kai den anaferomai se sena prosopika alla ston kathena pou psonizi akoma pote) pou tous dinoun paratash zohs. Καλά να πάθη ? I cant believe it , επειδή έβαλε OTEnet? anyway δεν λέω τίποτα άλλο
Bougas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 και δεν μου ειπανε απο την αρχη οτι θα δινω και 2 ευρω κομιστρο στα ελτα. εγω δεν ηξερα καν τι εστι ελτα.δεν οφειλανε να μου το πουνε? ΥΓ.δεν ειμαι τσιγκουνης.λεφτα εχω.απλα για το γαμωτο. greeneye,εβαλα οτενετ λογο του οτι η παροχη DSL γραμμης γινεται απο τον οτε,και γιατι τοτε ειχε μακραν την καλυτερη προσφορα.
eliask Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 giati den tous pairneis tilefono na zitiseis anavathmisi tis grammis kai na ekmetaleyteis tis nees times ? Nomizo oti ginetai .Etsi tha plironeis 27 euro gia 1024.
kosmasgr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 εγώ έχω κάνει συμβόλαιο 12 μήνες 22.50ευρώ με ταχύτητα 512Κ και μού ρχεται ο λογαριασμός 63ευρώ το δίμηνο Απλά δεν μπορώ να διακόψω το συμβόλαιο μέσα στο 6μηνο. Και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο Οτενετ.
greeneye Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 bougas, o Pote den eixe POTE kalyterh prosfora apo FORTHNET. Alla akoma kai na eixe,den eixe POTE kalytero kai statherothero diktio. opoios akoma psonizi apo ote kako tou kefaliou tou kanei kai kako stous perisoterous ellhnes pou mas exei roufiksei to aima
Tythora Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 αλλο ΟΤΕ, άλλο ΟΤΕνετ, πρέπει να το καταλάβετε αυτό...
schumacher_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 αλλο ΟΤΕ, άλλο ΟΤΕνετ, πρέπει να το καταλάβετε αυτό... +1 Επίσης, η Οτενετ τον τελευταίο καιρό ΕΧΕΙ τις καλύτερες προσφορές... τώρα, αν κάποιοι προτιμούν τη forthnet, που ΕΓΩ για να πιάσω γραμμή στο τηλεφωνικό τους κέντρο έχω αναμονή 40', ε ήμαρτον... Γιατί όταν αγοράζεις κάτι, εκτός από την καλή τιμή του, περιμένεις και άλλα πράγματα, όπως καλή εξυπηρέτηση μετά την αγορά, να βρεις ένα τεχνικό να μιλήσεις για το πρόβλημά σου (χωρίς αναμονή 40') κλπ κλπ... και όταν η κάθε εταιρεία έχει 1 άτομο στο τηλέφωνο για όλη την Αθήνα, λογικό είναι να περιμένεις μέχρι αύριο... αυτά.
greeneye Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 +1 Επίσης' date=' η Οτενετ τον τελευταίο καιρό ΕΧΕΙ τις καλύτερες προσφορές... τώρα, αν κάποιοι προτιμούν τη forthnet, που ΕΓΩ για να πιάσω γραμμή στο τηλεφωνικό τους κέντρο έχω αναμονή 40', ε ήμαρτον... Γιατί όταν αγοράζεις κάτι, εκτός από την καλή τιμή του, περιμένεις και άλλα πράγματα, όπως καλή εξυπηρέτηση μετά την αγορά, να βρεις ένα τεχνικό να μιλήσεις για το πρόβλημά σου (χωρίς αναμονή 40') κλπ κλπ... και όταν η κάθε εταιρεία έχει 1 άτομο στο τηλέφωνο για όλη την Αθήνα, λογικό είναι να περιμένεις μέχρι αύριο... αυτά.[/quote'] katse re file giati 40 lepta anamonh? kai ego perno 0800 kai 801 thlfona kai mesa se 2-5 lepta milao,plaka mas kaneis;
Bougas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 το προβλημα λυθηκε. για την ιστορια,με μια μετατροπη 17 ευρω,σου ερχετε λογαριασμος για τους υπολοιπους μηνες του συμβολαιου 25 ευρω,αλλα με ταχυτητα 1024. ΥΓ.μια μεγαλη συγνωμη στον οτε!τον ΜΕΓΑ οτε!
nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Και εγώ έχω ΟΤΕΝΕΤ και όλα δουλεύουν ρολόι...Καλό είναι πάντως να ψάχνουμε λίγο πρώτα τι συμβαίνει πριν αρχίσουμε να κατηγορούμε τους πάντες......
Bougas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 ναι ρε παιδι,αλλα δεν επρεπε να μου ερχετε ενας λογαριασμος πολυ κατω απο τα 20 ευρω αφου επεσαν τοσο πολυ οι τιμες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.