Προς το περιεχόμενο

Υπάρχουν ετικέτες για CD/DVD που ΝΑ ΜΗΝ ξεκολλάνε;

Spitzenklasse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοήθατε Χριστιανοί!

Ξέρει κανένας καμία αξιοπρεπή μάρκα ετικετών για την επιφάνεια CD ή DVD που να μην ξεκολλάνε από τη ζέστη που αναπτύσσεται μέσα στο CD/DVD ή και μέσα στον εκτυπωτή laser;

Δεν έχω την πολυτέλεια της τρελής επιλογής εδώ στο Αγρίνιο που μένω αλλά κάτι απαράδεκτες noname που βρήκα στα Multirama ξεκολλούσαν με το παραμικρό, ενώ και κάτι Connect που είχα αγοράσει πριν κανά χρόνο από το ΠΛΑΙΣΙΟ, έβγαιναν στην αναπαραγωγή, ακόμα και μέσα από το επιτραπέζιο DVD player που δεν αναπτύσσει και μεγάλη θερμοκρασία.

Μέχρι τώρα όλοι μου προτείνουν τη λύση του ...μαρκαδόρου αλλά θα ήθελα να συνεχίσω να βάζω ετικέττες στα CD/DVD που γράφω.

Προτείνετε κάτι; (ίσως κάποια μάρκα;)

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Γεια, εγώ χρησιμοποιώ το no 5079 της HERMA.

Μην φανταστείς καμιά τρομερή ποιότητα στην εκτύπωση αλλά δεν μου ξεκόλησε καμία ακόμα.

Σε διαστημα 3 ετών περίπου έχω κολήσει 70-80 κομμάτια και δεν είχα πρόβλημα ποτέ.

Τις αγοράζω από τοπικό βιβλιοπωλείο αλλά τις έχει και το e-shop

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.HER00025

Δημοσ.

Ευχαριστώ, φίλε μου, για την απάντηση-βοήθεια. Θα παραγγείλω από το eshop. Ζήτημα ποιότητας δεν τίθεται, μιας και προτιμώ την ασφάλεια. Ήδη έχω χρυσοπληρώσει το service για την επισκευή ενός video που είχαμε και χάλασε από...ξεκολλημένη ετικέτα. Το δις εξαμαρτείν....

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για το link αλλά μου φαίνεται ότι περισσότερο η συζήτηση στο συγκεκριμένο topic αφορούσε την ποιότητα των μέσων εγγραφής και όχι τόσο τις ετικέτες. Χρήσιμα πάντως πολλά από αυτά που γράφτηκαν εκεί.

Δημοσ.

de diabasa th syzhthsh sto pc technology,ayto pou exw na sou pw omws einai oti exw dei panw apo 2dvd syskeyes na xalane apo etiketes panw sta diskakia.tote to eixa psaxei kai eixa brei oti logo tou extra barous pou exei h mia meria(etiketa) de ginontai swsta oi strofes

Δημοσ.

Ελπίζω να χρησιμοποιείς την πατέντα με τον ομόκεντρο κύκλο button για να τις κολλάς...; εγώ δουλεύω πολύ τις jacprint!!! πολυ καλές και ενδιάμεση ποιότητα..

Δημοσ.

Eγώ προτείνω να πάρεις εκτυπωτή που να τυπώνει σε cd, και αγόρασε και printable δισκάκια. Το αποτέλεσμα θα είναι σαφώς ανώτερο, δεν θα κινδυνεύεις από συνέπειες του αυτοκόλλητου (ξεκόλλημα, κλπ), και μακροχρόνια θα σου βγει και αρκετά φθηνότερο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ, παιδιά, όλους σας για τις γνώμες. Το πιο δύσκολο είναι να πάρω εκτυπωτή που να τυπώνει πάνω στην επιφάνεια του dvd. Ήδη έχω έναν inkjet και δύο laser, οπότε... Τέλος πάντων, δεν θα πεθάνουμε κιόλας!

Και πάλι ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...