sarisn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα, επειδή δεν βρήκα αυτό που ήθελα ψάχνοντας στο forum, έφτιαξα αυτό το thread. Στη δουλειά που εργάζομαι, χρησιμοποιούμε το pcAnywhere 11 σε όλους τους υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου, καθότι είμαι admin. Έχω μόλις μερικές μέρες βέβαια εδώ και επειδή δεν το είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν το εν λόγω πρόγραμμα, θα ήθελα, αν ξέρει κάποιος, να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω τόσο στο pcAnywhere του γραφείου όσο και σε αυτό του σπιτιού μου για να μπορώ να συνδέομαι ανά πάσα στιγμή από του γραφείου στο σπίτι. Σπίτι έχω DSL 512 via ethernet, modem το Zyxel 650-R33 και ένα hub της Intel όπου είναι συνδεδεμένο το δεύτερο pc μου. Δεν με ενδιαφέρει να συνδέομαι στο δεύτερο όμως. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
memento out of matrix Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 kalispera kai se esena file.. arxika prepei na kanei ena logariasmo dyndns p.x gia na fenese san statiki IP kai oxi san dinamiki pou sigoura eisai.. meta prepei na kaneis ta analoga port forward stous router kai ta password sou.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.