chvet Δημοσ. 30 Μαΐου 2002 Δημοσ. 30 Μαΐου 2002 Έχω το PGP για να κάνω Encrypt κάποιο mail ή κείμενο στον υπολογιστή μου. Αλλά διαπίστωσα το εξής πρόβλημα. Όταν γράψω ένα κείμενο στα Ελληνικά, το κάνει Encrypt και όταν του πω να γίνει Decrypt να ανοίξει, τα Ελληνικά κείμενα μου τα εμφαζίνει στο εξής: Π.χ. Αθήνα μου το δείχνει ??ή?? κάπως έτσι τέλος πάντων. Έχει κανείς λύση γι' αυτό το πρόβλημα ή το PGP κάνει encrypt μόνο αγγλικές λέξεις ? Και εάν είναι έτσι τα πράγματα έχετε κάποιο πρόγραμμα να μου προτείνετε σαν του PGP να κατεβάσω ?
savabk Δημοσ. 1 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2002 exo Win98SE,OfficeXP.To PGP kani encrypt se eliniko kimeno xoris problima .an to onoma tou arxio ine sta elinika to alazi me pavles ,xoris na epireasi to kimeno.
chvet Δημοσ. 1 Ιουνίου 2002 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2002 Έλα οκ τώρα, το πρόβλημα μάλλον ήταν όσο και εάν φανεί περίεργο στους drivers της κάρτας γραφικών μου. Τώρα επειδή έκανα αλλαγή σε κάτι πράγματα και αναγκάστηκα να φορμάρω το σκληρό μου βλέπω πως τα δέχετε τα Ελληνικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.