R-evil-S Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Εξαιρετική ιδέα και πολύ καλή υλοποίηση! Καλορίζικο. Θεωρώ δεδομένη την επιτυχία και ιδιαίτερα από Σεπτέμβρη που και το ευρύ κοινό θα επιστρέψει και πάλι μπροστά στο pc του.
szaf Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Φίλε Mernion καταπληκτική ιδέα, μια παρατήρηση μόνο, νομικά είσαι καλλυμένος; σε ρωτάω επειδή χρησιμοποιείς την ίδια ονομασία με την στήλη του περιοδικού..
MerNion Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Απ' όσο ξέρω που το είχα ψάξει δεν είναι εμπορικό σήμα το "Σε Είδα", οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα (υποθέτω...)
HackerWerger Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Σε είδα που με είδες όταν έξυνες τον κώλ@ σου.. Δεν είναι ντροπή. Όλοι το κάνουμε κάπου κάπου Γιατί το γέλιο κάνει καλό... :lol:
IOCTL Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Καλό είναι αλλά μόνο για να βγάζει γέλιο ..γιατί στην ουσία δεν κάνει κάτι παραπάνω Λένε πάντως φοβερές ατάκες... "Σε είδα στο δρόμο KTM μαύρο, βριζόσαστε με έναν ταρίφα, ήμουν στο ταξί. Tα βρομόλογα σας με αναστάτωσαν. Στέφανος" "Σε είδα στο δρόμο hsoun xontri,konti kai asximi.de thelw na se 3anadw."
Freddie Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 καλα μιλάμε για την σελίδα.....Μπήκε ήδη στα favorites!!!!!!!!!!
SpY Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ειναι ότι πρέπει το site να σου φτιάξει την μέρα 3 Ιανουαρίου 2006 - 01:18 | Στο δρόμο Γυρνούσα από ένα clubaki και σταμάτησα να φάω βρόμικο, ήμουν κομμάτια και σε είδα να ανεβαίνεις σε ένα YUGO ένω μου είχε πέσει η μισή μουστάρδα πάνω στο πουκάμισο μου. Είχα κάτι κάβλες εκείνη την στιγμή και ήθελα να σκίσω κάποια πιστεύω ότι είσαι η ιδανική. Τσιμπούκια με δόσεις ο Θεοδόσης
6600gt Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Καλά με αυτές τις ιστορίες γράφεις ολόκληρο βιβλίο...και μάλιστα για bestseller.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.