Προς το περιεχόμενο

Το "Σε Είδα" στο Διαδύκτιο!

MerNion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πέρα από τα σχόλια για το αν είναι κακός ή καλός ο τρόπος αυτός και την ιδέα, έχει κανείς καμία πρόταση/παρατήρηση όσον αφορά το σχεδιασμό, design κλπ?

pera apto periexomeno (terma diaskedastiko gia mena prosopika) to site genika mou arese..simfono me ta sxolia oti einai ksekourasto sto mati..(apodeiksi to oti diavasa ola ta sxolia :mrgreen:)..to mono pou de marese na sou po tin alitheia einai afto to terastio eyeball pou paizei genika sto logo tou site kai axno sto background stis selides..einai ligo apokosmo, tromaktiko..ase pou moiazei me koumpi kai oxi me mati..kata talla einai aplo lito ki aperitto ki afto maresei good job!

P.S. parakalw epitrepste mou ena akomi quote :"hsoun xontri,konti kai asximi.de thelw na se 3anadw." XAXAaxAXxaAXaxxaXAaxXAAXxaXAax

Δημοσ.
"Ήσουν αξύριστος, φαλάκρας και με μεγάλη κοιλιά. Σε κοίταζα για ώρα. Καθάριζες την μύτη σου με μανία. Κόλλησες την σκατούλα πάνω σε έναν περαστικό. Έτσι και σε βρω, την γ@@@σες!"

ΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!! Θα πεθάνω απ'το γέλιο!!!

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος να τα ξεφτυλιζουμε ολα επειδη δεν ειναι του γουστου μας,παντως πρεπει να παραδεχτω οτι καποια απο τα χιουμοριστικα ποστς εχουν τρελο γελιο

Δημοσ.
"Ήσουν αξύριστος, φαλάκρας και με μεγάλη κοιλιά. Σε κοίταζα για ώρα. Καθάριζες την μύτη σου με μανία. Κόλλησες την σκατούλα πάνω σε έναν περαστικό. Έτσι και σε βρω, την γ@@@σες!"

AXxaAXxaAXxaXAAxAXXAaXAXaxAXaxXAxaAXxa...(dakria)..XAAXxaxaAXXA

axaxaxaxaxaxaxxaaxAXAXaxAXXA..(ponos sto stomaxi)..XAAXaxAXXAaxAX

AXXAxaxaAXax..(ntoup!parton kato aptin karekla)

prepei oposdipote na ftiakseis tmima BEST OF file mou!to yliko einai APISTEFTO!

Δημοσ.

Μια βολτούλα στην original σελίδα, με έκανε να γελάω τρελά... Θα μοιραστώ μαζί σας μερικά σχόλια που έκανα, διαβάζοντας μερικές καταχωρίσεις από την παραπάνω σελιδούλα...

1) 7/07 μεσημέρι κατά τις 16:00 κοκκινομάλλα με τις βαλίτσες καθόσουν απέναντί μου, μετανιώνω συνέχεια που δεν σου μίλησα, θα μου δώσεις μια ευκαιρία να επανορθώσω;

ΑΠ. Αστο μεγάλε κάηκεςς

2)Παρασκευή βράδυ 7/07, κοιταζόμασταν, κατέβηκες Bικτόρια και ξανακοίταξες!

ΑΠ. Και ο Κατσιμίχας έτσι την πάτησε.. εκείνη έψαχνε να βρει τον σερβιτόρο..

3)Σε είδα στο Venue, είσαι η μελαχρινή, μου χαμογέλασες, είμαι ο ψηλός με τα πράσινα μάτια

ΑΠ. Κρίμα τα μάτιααα(νιάτα), την τσαχπινιάαααα, κριμα το μπόι σου καλέεεε Άπαιχτο άσμα και σου πάει κουστούμι

4)Σε έβλεπα γήπεδο, θύρα 3, είσαι ψηλή, μελαχρινή και πανέμορφη, πότε θα με πας βόλτα με τη μηχανή;

ΑΠ. ''Μαστίγωσε με Julia πονάω αλλά μου αρέσει'' Τον κόβω βάζελο με ολη τη σημασία της λεξης...

5)Σε είδα 7/07 Λαρίσης - Σύνταγμα, μια πορτοκαλιά τσάντα κάλυπτε τα πόδια σου με τα κόκκινα νύχια, ήμουν απέναντί σου.

ΑΠ. Ποδολάγνος και ο,τι άλλο σε -λάγνος

6)Tετάρτη μεσημέρι Λαδόκολλα, ήσουν γυναίκα με 4 άντρες. Kοιταζόμασταν επίμονα,

ΑΠ. Πάλι καλά που γλίτωσες το βρωμόξυλο. Κλασική περίπτωση ''ήρθαν τα αδέλφια μου απ' το χωριό''

7)6/07 μεσημέρι, σε ρώτησα πού είναι ο Άγ. Γεώργιος, με TDM μαύρο εγώ, μπήκες σε μαγαζί με ηλεκτρικά

ΑΠ. Και ο Γαρδέλης με τον Στηβ Ντούζο έτσι χτύπαγαν γκομενάκια... Εκεινοι όμως τα είχαν βαριά τα ''αντίβαρα''...

8)Σάββατο βράδυ στο Kάστρο, σε λένε Σπύρο, δουλεύεις στο Πλαίσιο, εγώ Eιρήνη, σπουδάζω Λονδίνο, ήμουν με Nτόρα, Mαρία

ΑΠ. Ελπίζω το παλικάρι να μπαίνει Insomnia ή έστω καποιος συναδελφος του...

9)Eurobank Kυριακή 2/06 12:15 ρώτησες πώς ανοίγει η πόρτα με κάρτα! Θέλω να σε ξαναδώ γλυκιά μου!

ΑΠ. Απλά αρρωστημένο....

10)Xρύσα το 'ξερα θα σε δω μπροστά μου και θα κοπούν τα πόδια μου, σ' άρεσαν τα CD;

ΑΠ. Ένα μπουκάλι Johnie την μοναξιά σκοτωνει...

Κάθε μήνυμα χρεώνεται ? 1,19 με ΦΠΑ

Τα σχόλια δικά σας......

Δημοσ.
AXxaAXxaAXxaXAAxAXXAaXAXaxAXaxXAxaAXxa...(dakria)..XAAXxaxaAXXA

axaxaxaxaxaxaxxaaxAXAXaxAXXA..(ponos sto stomaxi)..XAAXaxAXXAaxAX

AXXAxaxaAXax..(ntoup!parton kato aptin karekla)

prepei oposdipote na ftiakseis tmima BEST OF file mou!to yliko einai APISTEFTO!

Η αλήθεια είναι οτι μερικοί το έχου πάρει στην πλάκα (και μας κάνουν να ευθυμούμε :P). Δυστυχώς τα σχόλια αυτά δεν μένουν για πάνω από 4-5 ώρες καθώς όλο και κάποιος από εμάς τα "σβήνει". (Δεν σβήνονται, απλά δεν φαίνονται). Οπότε στο μέλλον όταν γίνουν αρκετά ίσως κάνουμε μια τέτοια σελίδα όπως λες :) :)

Δημοσ.

..και δειτε το site ποιο σοβαρά .....ορίστε παραθετω ενα απο τα σοβαρότερα δείγματα γραφής κάποιου σοβαρού αν μη τι άλλο αναγνώστη

18 Ιουλίου 2006 - 20:31 | Σε καφετέρια κλπ

Eisouna sto kafe tou Chris tin triti.., se koitaza epimona kai epipona, eixa vgalei ton fronimiti mou to prwi. Erixnes koftes maties se mena mazi me ena xamogelo apistefto. To tsoutsouni mou anastatwthike. Fevgwntas irthes kai filises..ton kollito mou :s Synexises omws na me vlepeis. Katalava oti eisai allithwri.. den peirazei..msg me pls.

Εαν σας μεινει κω...άντερο απο αυτά εμένα να με Χέ...τε !~!

Δημοσ.

efxomai na vgoune polles sxeseis apafto to site kai giati oxi kai gamoi..tha ftiakseis to pio monterno grafeio sinoikesion ston kosmo...mexri tote ego tha mpaino kathe proi gia na ksekinao ti mera mou me mia geri dosi geliou :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.
efxomai na vgoune polles sxeseis apafto to site kai giati oxi kai gamoi..tha ftiakseis to pio monterno grafeio sinoikesion ston kosmo...mexri tote ego tha mpaino kathe proi gia na ksekinao ti mera mou me mia geri dosi geliou :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:D :D :D :D :D

Δημοσ.

re mas douleyete???........

8a xreiastw 5 servers me 500GB mnimi ama ka8omai kai grafw poia eida kai mou arese!!! APLA ELEOS!!

katarxin gia na piasei topo ayto to prama 8elei pollh diafimisi...prepei na ginei ena myspace kai oxi mono...giati kala emeis pou asxoloumaste me to net kai ta pc....Alla parte to xampariii!!!Ayth pou eidame mporei na min xerei ti einai ipologistis!! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...