Προς το περιεχόμενο

Το "Σε Είδα" στο Διαδύκτιο!

MerNion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "Σε Είδα" στο Διαδύκτιο είναι γεγονός!

Από το "Σχετικά με το Σε Είδα" (http://www.se-eida.gr/about.php'>http://www.se-eida.gr/about.php):

Τι είναι..

Το "Σε Είδα" είναι μια νέα μόδα που έχει κάνει την εμφάνισή της και στην χώρα μας. Πρόκειται για μια απλή σκέψη που με την βοήθεια του Διαδικτύου κάνουμε πράξη. Σίγουρα θα έχει τύχει σε όλους μας να δούμε κάπου κάποιον ή κάποια και να θέλουμε να του/της μιλήσουμε αλλά δεν μπορέσαμε. Να μας χαμογέλασε κάποιος/κάποια και να μην τολμήσαμε να του/της το ανταποδώσουμε. Να μην έτυχε να βρούμε την ευκαιρία να μιλήσουμε σε κάποιον/κάποια που μας άρεσε.

Το "Σε Είδα" είναι μια υπηρεσία που φέρνει όλους αυτούς πιο κοντά και τους δίνει μια δεύτερη ευκαιρία για να μιλήσουν' date=' να συναντηθούν και γενικά να κάνουν αυτό που την πρώτη φορά δεν έτυχε. Αν λοιπόν είστε τυχεροί και το άλλο πρόσωπο χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο και γνωρίζει την ύπαρξη του "Σε Είδα" τότε έχετε πολλές πιθανότητες να τον/την ξανασυναντήσετε (έστω ηλεκτρονικά στην αρχή).

Πως λειτουργεί...

Η χρήση του "Σε Είδα" είναι πολύ απλή. Συμπληρώνετε μια φόρμα με τα στοιχεία της "συνάντησης" (ημερομηνία, τόπος), γράφετε ένα προσωπικό μήνυμα και επιλέγετε τον τρόπο επικοινωνίας μαζί σας. Φροντίστε να συμπληρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα πεδία με όσο το δυνατόν πιο ακριβείς πληροφορίες για να σιγουρευτείτε οτι θα πάρετε απάντηση από το πρόσωπο που πραγματικά θέλετε και όχι από άλλους.

Αφού κάνετε την καταχώρηση, ελπίζετε το άλλο πρόσωπο να επισκεφτεί το "Σε Είδα" και να την διαβάσει. Τότε είστε ένα βήμα πιο κοντά να γνωρίσετε τον/την άλλη και ό,τι προκύψει.

[/quote']

Το site μόλις ξεκίνησε και θα ήθελα ο,τι σχόλια έχετε (για το design, την ιδέα, την υλοποίηση, γενικά, κλπ) καθώς θα βοηθήσουν στην βελτίωσή του.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απαντήσουν!

http://www.se-eida.gr

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α ωραία! Αντί για seize the day (aka Carpe Diem), ή αλλιώς "ξεκόλλα και μίλα της", η νέα εποχή δίνει την απάντησή της με το "site του χέστη". Ναι φίλε που κώλοσες, τώρα μπορείς να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία (ή τουλάχιστον να νομίζεις ότι έχεις). Οπότε την επόμενη φορά που θα δεις κάποια/κάποιον στο δρόμο, αντί να της/του μιλήσεις επί τόπου, τρέχα γρήγορα σπίτι σου ή σε κάποιο internet cafe και γράψε στο site των χέστηδων.

ΥΓ: MerNion, μην το πάρεις προσωπικά, αλλά είναι από τις προσπάθειες που ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ να βλέπω να εκφράζονται στο ίντερνετ.

Δημοσ.
Α ωραία! Αντί για seize the day (aka Carpe Diem)' date=' ή αλλιώς "ξεκόλλα και μίλα της", η νέα εποχή δίνει την απάντησή της με το "site του χέστη". Ναι φίλε που κώλοσες, τώρα μπορείς να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία (ή τουλάχιστον να νομίζεις ότι έχεις). Οπότε την επόμενη φορά που θα δεις κάποια/κάποιον στο δρόμο, αντί να της/του μιλήσεις επί τόπου, τρέχα γρήγορα σπίτι σου ή σε κάποιο internet cafe και γράψε στο site των χέστηδων.

ΥΓ: [b']MerNion[/b], μην το πάρεις προσωπικά, αλλά είναι από τις προσπάθειες που ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ να βλέπω να εκφράζονται στο ίντερνετ.

Δεν με βρίσκεις καθόλου αντίθετο σε αυτά που λες αλλά δυστυχώς συμβαίνει και αυτό στις μέρες μας. Αλλωστε όσοι είναι να μιλήσουν, να κάνουμε μια κίνηση τέλος πάντων δεν νομίζω οτι θα επαναπαυθούν και θα πουν "δεν βαριέσαι.. τι να του/της μιλάω.. θα το γράψω στο site". Αυτοί που θα το κάνουν είναι άλλη κατηγορία και μην ξεχνάς οτι υπάρχει πάντα η πιθανότητα όχι να μην τόλμησαν να μιλήσουν, απλά να μην έτυχε... (να έφυγε το τρένο, να άναψε το φανάρι, να.. , να.., να...)

Δημοσ.

XAXAXAxaAXAaXAXAxaXAXAx den iparxei afto to site etsi apla...and i quote: "Στα... αποδυτήρια στις 23/06, θέλω να σε ξαναδώ καλύτερα."

"Σχεδόν μεσάνυχτα, ψηλός με μούσι, κουβαλούσες τηλεόραση, εγώ φούστα και κόκκινη μπλούζα, κοιταχτήκαμε, πήρες ταξί, κρίμα..."

"KTM μαύρο, βριζόσαστε με έναν ταρίφα, ήμουν στο ταξί. Tα βρομόλογα σας με αναστάτωσαν. Στέφανος"

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

D e n Y p a r x e i ! ! !

XAAAxaAXXAAXAXXAaxXAXAaxAXXAxaAAX

Δημοσ.

Ασε που μια στο εκατομμυριο παιζει να δει το γκομενακι τι εγραψες αλλο τοσο να καταλαβει ποιος εισαι και στο τελος να πει τι μ@λακας που εισαι...

Δημοσ.
Ασε που μια στο εκατομμυριο παιζει να δει το γκομενακι τι εγραψες αλλο τοσο να καταλαβει ποιος εισαι και στο τελος να πει τι μ@λακας που εισαι...

Ή να γοητευτεί που πρωτοτύπισες και δεν διάλεξες έναν από τους συνηθισμένους τρόπους (και πολλές φορές αληθινά γελοίους, δυστυχώς) για να την πλησιάσεις. blink.gif

Δημοσ.

Πέρα από τα σχόλια για το αν είναι κακός ή καλός ο τρόπος αυτός και την ιδέα, έχει κανείς καμία πρόταση/παρατήρηση όσον αφορά το σχεδιασμό, design κλπ?

Δημοσ.
Πέρα από τα σχόλια για το αν είναι κακός ή καλός ο τρόπος αυτός και την ιδέα, έχει κανείς καμία πρόταση/παρατήρηση όσον αφορά το σχεδιασμό, design κλπ?

Σχεδιαστικά, το βρήκα άψογο. blink.gif

Μάλλον είναι δικό σου, ε; Πολύ καλή δουλειά. happy2.gif

Το logo και τα γραφικά γενικότερα είναι καλαίσθητα (αυτό με το μάτι στο πάνω μέρος της σελίδας μου άρεσε πολύ).

Τα χρώματα γήινα και ισορροπημένα, δεν κουράζουν.

Πολύ καλό site. happy2.gif

Δημοσ.
Α ωραία! Αντί για seize the day (aka Carpe Diem), ή αλλιώς "ξεκόλλα και μίλα της", η νέα εποχή δίνει την απάντησή της με το "site του χέστη".

ή αλλιώς το site του κολόστρα ή πιο ευγενικά το site του ''ντροπαλό αγόρι''... Η ιδέα μου θυμίζει κάποιο μονόστηλο σε εφημεριδούλα τύπου Athensvoice ή αν πάμε παλαιότερα, σε περιοδικά όπως Μανίνα, Κατερίνα και στήλες περιοδικών στις οποίες παχουλές κυρίες έψαχναν για αλληλογραφία προκείμενου να ξεγελάσουν κάποιο παλικάρι με τον χειμαρρώδη λόγο τους και την τεχνική ''όταν συναντηθούμε θα τα κάνουμε όλα''. Μάλλον αδιάφορο....

Δημοσ.
Σχεδιαστικά' date=' το βρήκα άψογο. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img]

Μάλλον είναι δικό σου, ε; Πολύ καλή δουλειά. happy2.gif

Το logo και τα γραφικά γενικότερα είναι καλαίσθητα (αυτό με το μάτι στο πάνω μέρος της σελίδας μου άρεσε πολύ).

Τα χρώματα γήινα και ισορροπημένα, δεν κουράζουν.

Πολύ καλό site. happy2.gif

Ευχαριστώ, αν έχεις κάποια πρόταση για βελτίωση/αλλαγή κάτι, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.

Επεσε δουλειά για να γίνει.. η αλήθεια να λέγεται :)

Οσο για τα σχόλια των υπολοίπων, απάντησα ήδη πιο πάνω ποια είναι η θέση μου αλλά ο καθένας έχει την άποψή του και την εκφράζει και την σέβομαι :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...