BanOr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα.Τι κάνουμε?? Λοιπόν στο θέμα μου..Έχω στο ένα pc τον firefox 1.0.7 και ώρες ώρες τρώει φρίκες και δεν ανοίγει...μπαίνοντας στο task manager όμως υπάρχει process firefox.exe . Επίσης αν έχω ανοιχτό ένα παράθυρο δεν μου ανοιγεί άλλο.Κατρέλες δουλεύουν κανονικά.. αν στο task manager κάνω end task τότε την επόμενη μου ανοίγει κανονικά (κατά 95%) Δίνω και link απο βίντεο που τράβηξα με το camtasia αν δεν καταλάβατε..εδώ
gokal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 κι εγω το ειχα δει αυτο το προβλημα ... νομιζω οτι πρωτα απ'ολα πρεπει να αναβαθμισεις την εκδοση που εχεις. Λες οτι εχεις την 1.0.7 και η τελευταια ειναι η 1.5.0.4. Λογικα ετσι θα λυθει το προβλημα Για δοκιμασε...
kastel Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Όταν μπαίνεις στο Firefox (Safe Mode) σου παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα; Έχει δίκιο ο gokal βάλε την τελευταία version.
asmilon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Συμφωνω και εγω η 1.0.7 ειναι πολυ παλια εκδοση, μου φαινεται πανω απο 1,5 χρονο οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να περασεις την καινουρια και καλου κακου κανε και ενα ελεγχο για ιους...
BanOr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 δεν νομίζω οτι είναι αυτό το πρόβλημα γιατί στο άλλο pc έχω πάλι την 1,0,7 αλλα δουλεύει κανονίκα.. ΑΑαα ξέχασα να πω ότι το έχω κάνει unistall και ξανα install αλλα τπτ... Μάλλον θα βάλω την 1,5,0,4 στο "προβληματικό" edit:την έβαλα και οκ..για την ώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.