Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Symbian

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σου είπα τίποτα κακό ρε ελληναρά. Αν είναι τόσο εύκολο δείξε μου. Και το ότι δεν απαντάνε πίστεψε με το θέμα δεν είναι τόσο εύκολο όπως το παιχνίδι με τα πλέιμομπίλ σου. Ψάξε λίγο να μάθεις περί τίνος πρόκειται και μην κάνεις post έτσι για να ανεβαίνει ο αριθμός σου. Εδώ αν ήταν όλοι σαν εσένα θα είχε κλείσει αλλά τα παιδιά βοηθάνε και όταν πρόκειται για ένα πανεύκολο θέμα γιατί ο άλλος μπορεί να είναι νέος στον χώρο και να μην γνωρίζει πολλά.

Παίδες αν ξέρει κανένας ας πει λίγο και όσο για τον άλλο…..έχει και άλλα θέματα να κάνεις post, αν θες πες μου να σου στείλω μια λίστα σε pm.

Δημοσ.
Γιατί έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει symbian λειτουργικό;;;

Εγώ πάλι, γιατί νομίζω ότι Symbian έχουν μόνο τα ΝΟΚΙΑ; (εκτός αν έχω μείνει πολύ πίσω σε αυτό το θέμα.....)

Sam.

Δημοσ.

Κοιτα το παρακατω

Motorola V360

Ειναι το review του myphone και με μια γρηγορη αναγνωση δε εχει Symbian ουτε Windows Mobile που συνηθως εχει η Motorola αλλα προφανως ενα δικο της properiaty λειτουργικο... Το v στο τελος στο δικο σου μοντελο ειναι για Vodafone

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά το έκανα. Με βοήθησε ένα άλλο φιλαράκι. Δεν έχει να κάνει με symbian τελικά και αν θέλει κάποιος πολύ ευχαρίστως να τον βοηθήσω, ας έρθει σε pm να του πω τι ακριβώς να κάνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...