Voorhees Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Παιδιά ξέρει κανένας ποιο Symbian φοράει το Motorola V360v;
streetfighter Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 καλά ρε παιδιά τόσο δύσκολο είναι ψάχνετε στο google?
streetfighter Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 αντε ρε ελληναρά που βαριέσαι που ζεις. Ψαξε γιατί δεν πρόκειται να σου πούμε τόσο που βαριέσαι
Voorhees Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δεν σου είπα τίποτα κακό ρε ελληναρά. Αν είναι τόσο εύκολο δείξε μου. Και το ότι δεν απαντάνε πίστεψε με το θέμα δεν είναι τόσο εύκολο όπως το παιχνίδι με τα πλέιμομπίλ σου. Ψάξε λίγο να μάθεις περί τίνος πρόκειται και μην κάνεις post έτσι για να ανεβαίνει ο αριθμός σου. Εδώ αν ήταν όλοι σαν εσένα θα είχε κλείσει αλλά τα παιδιά βοηθάνε και όταν πρόκειται για ένα πανεύκολο θέμα γιατί ο άλλος μπορεί να είναι νέος στον χώρο και να μην γνωρίζει πολλά. Παίδες αν ξέρει κανένας ας πει λίγο και όσο για τον άλλο…..έχει και άλλα θέματα να κάνεις post, αν θες πες μου να σου στείλω μια λίστα σε pm.
MyLord Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Γιατί έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει symbian λειτουργικό;;;
Sam235 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Γιατί έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει symbian λειτουργικό;;; Εγώ πάλι, γιατί νομίζω ότι Symbian έχουν μόνο τα ΝΟΚΙΑ; (εκτός αν έχω μείνει πολύ πίσω σε αυτό το θέμα.....) Sam.
MyLord Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Όχι, symbian έχουν κι άλλα κινητά κι εκτός Nokia αλλά το συγκεκριμένο από όσο έψαξα δεν έχει.
asmilon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Κοιτα το παρακατω Motorola V360 Ειναι το review του myphone και με μια γρηγορη αναγνωση δε εχει Symbian ουτε Windows Mobile που συνηθως εχει η Motorola αλλα προφανως ενα δικο της properiaty λειτουργικο... Το v στο τελος στο δικο σου μοντελο ειναι για Vodafone
Voorhees Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά το έκανα. Με βοήθησε ένα άλλο φιλαράκι. Δεν έχει να κάνει με symbian τελικά και αν θέλει κάποιος πολύ ευχαρίστως να τον βοηθήσω, ας έρθει σε pm να του πω τι ακριβώς να κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.