apoikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Καλές δε λέω αλλα σα τις γιουγκοσλάβες δεν έχει! Έεεεεεεεεεεεετσι :) @fin: Εμενές με 5 άτομα σε πόσα τετραγωνικά, λέει? Ναι, αλλά σου είπε ότι ήταν οι καλύτεροι 5 μήνες της ζωής σου. Στο Erasmus και σε άλλα προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών (π.χ. IAESTE), δεν πας για να κάνεις spa και διακοπές σε ξενοδοχεία 5 αστέρων :-P. Και η σαρδελοποίηση μέσα στο πρόγραμμα είναι και συμβάλλει στο χαβαλέ. Προσωπικά, με την IAESTE στην Κροατία έμενα σε εστία σε ένα δωμάτιο 2 x 5, με κατσαρίδες (μικρές και νόστιμες :-P ) και μούχλα σε όλον τον τοίχο του μπάνιου για 2 μήνες και κάτι ψιλά. Σε κανονικές συνθήκες κοιμόμασταν 3, αλλά είχαμε φτάσει κατά καιρούς - με φιλοξενούμενους κλπ. - να κοιμόμαστε 7-8, αξιοποιώντας πάτωμα και μπαλκόνι :-P. Ουδόλως με ενόχλησε ποτέ, αντίθετα είχε πολύ χαβαλέ .
Xdanger Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 υπάρχει χρηματοδοτηση για το ΙΑΣΤΕ, πρώτη φορά το ακούω
Finn Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Οικονομικο πανεπιστημιο στην Πράγα: VSE (Vysoka skola ekononomska) Εκανε πιο ωραία φοιτιτικά παρτυ απ το πολυτεχνείο που ήμουν εγώ(Cvut) Φυσικά μπορείς απο ΤΕΙ να πας σε πανεπιστήμιο.Ανώτατο ίδρυμα είναι και το ΤΕΙ. Εγω προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στις πρώτες μέρες προσαρμογείς.Ξερω σέρβικα οπότε το να μάθω τσέχικα δεν ήταν και τπτ ιδιαίτερο!Μόνο με το φαί θα έχετε πρόβλημα! Εμενα σε δωματιο εστίας (πάρα πολυ καλό) το οποίο είχε 3 δωμάτια των 2 ατόμων και είχαμε κι ένα μπανιο.25 τετραγωνικά,ίσως και κάτι παραπάνω να ήταν το διαμέρισμα.
Xdanger Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 όταν λες πρόβλημα με το φαϊ? πόσα λευτά χριαζόσουν περίπου τον μήνα
Finn Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δεν τρώγαμε καλά.Με 300 ευρώ ήσουν άρχοντας.Εγω πήγαινα πολύ συχνα σ ενα εστιατόριο δίπλα στην εστία μου.3 ευρώ η μερίδα κι ένα ευρώ η κοκα κόλα και ήμουν κομπλέ!
dxat Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΡΑΣΜΟΥΣ:ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ- ΟΥΓΓΑΡΙΑ Η ΣΤΗ ΠΡΑΓΑ-ΤΣΕΧΙΑ? ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΙ ΟΛΑΣ ΑΝ ΠΑΩ ΤΕΛΙΚΑ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.... ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Lucifer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 πράγα επειδή έχει πιο πολλές προοπτικές για εκδρομές σε άλλες χώρες. οι γκόμενες είναι εξίσου θεές και στα 2 μέρη.
sargeorgia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Καλησπερα!Ετοιμαζομαι κ εγω για Erasmus. Στη σχολή γίνονται οι πρωτες συναντησεις για να αποφασιστεί ποιος θα παει που και εγω αποφασισα να δηλώσω να παω στο Vigo (Ισπανία). Εχω βρει τις σελιδες του πανεπιστημίου αλλα μηπως υπαρχει καποιος να μου πει περισσοτερα αν εχει παει?πως είναι τα πραγματα εκει?η περιοχη,οι σχολή, οι καθηγητες κλπ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.