Προς το περιεχόμενο

ADSL in a box στα 1024, 25 ?/ μήνα από 6ο έως 12ο μήνα για έναν χρόνο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@pouline thanks!!!

@mourle kati tetoia akouo kai es8anomai mlks pou eimai ellinas!!!

PS: An logo tou oti 8a pao strato, stamatiso tin ananeosi tis sindesis alla den stamatiso na exo ADSL, posa 8a plirono?

dld, me to ADSL in a box apo oti exo katalavei 8a plirono sinolika, me pagia kai oti allo uparxei, 25 euro...

Otan den 8a exo omos anava8misei tin sindnesi posa 8a plirono se pagia?

Δημοσ.
@pouline thanks!!!

@mourle kati tetoia akouo kai es8anomai mlks pou eimai ellinas!!!

PS: An logo tou oti 8a pao strato' date=' stamatiso tin ananeosi tis sindesis alla den stamatiso na exo ADSL, posa 8a plirono?

dld, me to ADSL in a box apo oti exo katalavei 8a plirono sinolika, me pagia kai oti allo uparxei, 25 euro...

Otan den 8a exo omos anava8misei tin sindnesi posa 8a plirono se pagia?[/quote']

epidi i grammi tha exei energopooithei apof orthnet den mporeis na stamatiseis tin sindesi kai na sinexiseis tin grammi.gia na ginei autot tha prepei na exeis energopoiisei tin grammi apo ote.den se simferei oikonomika.

Δημοσ.
dld ti na kano?

ousiastika mou les na min paro ADSL in a box?

i na min stamatiso tin sindesi?

afou tha leipeis toso kairo gia strato pare to in a box kai otan lixei asto kai otan apolitheis xanaenergopoieies tin grammi.

Δημοσ.
mexri na erthei o septembrios kai na to exei kanei auto pou leei o ote blepoume mexri tote.min einai sepmtebrios tou 2007 fobame.

Γιατι αραγε..... συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου ????!!!! :) :)

Δημοσ.
Ok man!!!

dld otan teleiosei to in a box' date=' 8a ksanagiriso sto ISDN?

kai otan einai na tin energopoiiso ksana apla 8a ksanaparo ena in a box px?[/quote']

etsi tha kaneis.mexri na telioseis apo fantaros tha exoun allaxei pola.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι άλλο, είναι σίγουρο ότι οι 1024 γραμμές θα αναβαθμιστούν σε 2048 ή μόνο οι 256-384-512 θα διπλασιαστούν σε 768/192 και 1024/256?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...