Προς το περιεχόμενο

Crypto F200 προβλήματα με USB συσκευές

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν πάω να..δουλέψω κάποια άλλη USB συσκευή στο pc μου ενώ έχω μόνιμα συνδεδεμένο το μοντεμάκι το οποίο δεν έχω κανένα πρόβλημα μου κολλάνε όλες οι..USB συσκευές που συνδέω...είτε φλασάκι στο οποίο τα δεδομένα στη μεταφορά γίνονται με διακοπές..κολλήματος...όπως και σε bluetooth φλασάκι μια από τα ίδια είτε με ένα gamepad το οποίο κολλάει στα παιχνίδια που παίζω...

Τι λέτε να φταίει?

Έχω μητρική και ενσωματωμένη κάρτα USB της VIA με όλους τους τελευταίους VIA Hyperion drivers μέσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Pantws paidia h Crypto einai aparadekth!!

Egw exw to F200 kai xafnika mia mera diapistwnw oti den mporw na mpw sto net. Pairnw amesws thlefwno thn teledome kai tous lew ti symvainei. Einai thema ths Crypto mou apantoun, xreiazesai neous drivers! kai poy tha tous vrw re paidia?? den mporeite na petaxteite se ena net cafe na tous katevasete mou lene...Kai tous katevasa ola ta kanthlia gia 3 lepta!!

autous tous drivers exw opote upothetw oti mallon tha einai to bios.

pws mporw na vrw poio einai to update tou dikou mou bios.

eixa psaksei paliotera kai de vrika kati sygkekrimena.

exw bios award,inc. 6.00 PG,27/9/2001 kai montelo VIA VT8363.

Mporei na mou vrei kapoios to update auto?

De kserw pou na psaksw

Ξερεις τι μαρκα ειναι? Επειδη δε βοηθανε πολυ οσα εδωσες :-? Αν ειναι καποια εταιρια οπως Gigabyte,MSI,ASUS εχουν εργαλεια που βρισκουν μονα τους τι εκδοση εχεις και την καταλληλη αναβαθμιση ακομα και μεσα απο τα Windows... Αν δε ξερεις κοιτα μηπως εχεις το εγχειριδιο της μητρικης σου ή ανοιξε το κουτι σου και ψαξε πανω στην μητρικη να βρεις την μαρκα της...

To 2000 ton eixa parei ton h/y kai idio exei meinei mono h mhtrikh k o epexergastis.ta alla ola exoun allaxei!douleuei mia xara vevaia akoma me 1,4ghz k 512 mnhmh.Opws katalavaineis oute pou xerw pou vriskonte ta egxeiridia auta.

stin arxi otan xekinaei to pc mipws to leei auto?H me kapoio software tool?

Exei shmasia h etaireia dhladh ,to award software pou mou vgazei stis plhrofories susthmatos ti einai;

pm:asxetos ligo me hardware!!!

MSI εχεις δηλαδη ωραια. . .

Κατεβασε αυτο:

MSI Live Update

και ακολουθα τα βηματα που σου δινει για να κανεις BIOS Update. Eπειδη ειναι παλια η μητρικη σου φανταζομαι δε θα σου δινει δυνατοτητα να κανεις το update μεσα απο Windows οποτε θα πρεπει να βρεις μια δισκετα και να κανεις την διαδικασια μεσα απο DOS. Αν σε αφηνει να το κανεις μεσα απο τα Windows να εισαι σιγουρος οτι εχεις κλεισει ολα τα antivirus/firewall/antispyware/εργαλεια βελτιωσης αποδοσης που μπορει να εχεις για να εισαι σιγουρος οτι τιποτα δε θα διακοψει την διαδικασια..

Μην σε τρομαζει κατι ειναι ετοιμα τα βηματα εσυ απλα επιβεβαιωνεις τι θελεις να κανεις.

Σιγουρα δε σου εβγαλε επιλογη για το BIOS update? Πρεπει να ειναι αρκετα παλια τοτε :-?. Κοιτα το παρακατω, αυτη δε ειναι η μητρικη σου? Κανε κλικ στα αριστερα που λεει BIOS και κατεβασε το πιο προσφατο

MS-6340M

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...