toltek Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 ποιος ειναι ο γρηγοροτερος σκληρος που θα προτεινατε για να βαλω στο fe11s (για να γλυτωσω απο το clicking sound) αλλα και για να μη σερνεται το laptop χωρις ομως να ανεβαζει και τρελλη θερμοκρασια. Επισεις υπαρχει καποιο συστημα ψυξης σκληρων για laptops? Ευχαριστω εκ των προτερων.
babyboy Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Το fe11s τι σκληρο εχει? ( εννοω σε τι στροφες 'τρεχει'? ). Αν π.χ. εχει σκληρο με 4200 στροφες/λεπτο, μπορεις να παρεις οποιονδηποτε σκληρο (για laptop) στις 5400 η τις 7200. Οι 7200 ειναι ρισκο ομως, λογω θερμοκρασιων, αναλογα με το που ειναι τοποθετημενος ο δισκος μεσα στον φορητο. Συστημα ψυξης δισκων για φορητο δεν υπαρχει απ'οτι ξερω, αλλα υπαρχουν laptop cooler, που ψυχουν ολο το μηχανημα
StavrosD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Οι επιτραπέζιοι δίσκοι της Hitachi έχουν Acoustic Management, το οποίο σημαίνει ότι επιλέγεις αν θες πλήρεις επιδόσεις ή μειωμένες προκειμένου να γίνει αθόρυβος. Νομίζω ότι και στις εκδόσεις για φορητούς πρέπει να υπάρχει.
toltek Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 ειναι στις 4200. οταν λετε επιτραπεζιους εννοειται με usb συνδεση? πως θα το κανω ομως να φορτωνει απο τον usb? δεν θα ειναι αργοτερη η αποδοση απο τον SATA που εχει τωρα? Εχω ενα εξωτερικο usb σκληρο σαν αποθηκη. Εγω θελω ομως να βγαλω την πατατα που φοραει τωρα γιατι αυτος ο θορυβος ειναι πολυ σπαστικος και επιπλεον σερνεται. Οσο για τα laptop cooler τι εννοειτε? που μπορω να βρω πληροφοριες? Ευχαριστω εκ των προτερων
toltek Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 παρακαλω καποιος να προτεινει κατι??? ευχαριστω
toltek Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 εχει να προτεινει κανεις κατι? να τον ψαξω σαν 1,5 ή 2,5 ιντσων? μενω επαρχεια κ δεν ξερω πως να τον παραγγειλω online. ευχαριστω
laptopmaniac Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Λοιπόν το vaio που έχεις φοράει 2,5άρι σκληρό SATA. ¨οποιον και να πάρεις με αυτά τα χαρακτηριστικά κάνει την δουλειά. Για φορητούς να προτείνω Hitachi ή Seagate.
korop Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 ego exo ena vaio kai o skliros tou girize stis 4200 strofes, kapoia stigmi epa8e blabi kai ton antikatestisa me ena hitachi 7200. Pistepste me eida ena 30-40 % beltiosi olou tou sistimatos kai mono me 3000 strofes parapano.
toltek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 ego exo ena vaio kai o skliros tou girize stis 4200 strofes, kapoia stigmi epa8e blabi kai ton antikatestisa me ena hitachi 7200. Pistepste me eida ena 30-40 % beltiosi olou tou sistimatos kai mono me 3000 strofes parapano. φιλε korop, να υποθεσω οτι εχεις recovery disk και εκανες εγκατασταση απο εκει. αντιμετωπισες καποιο προβλημα? αν δεν σου ειναι δυσκολο δωσε μου τα φωτα σου ως προς τη μεταβαση απο τον εναν σκληρο στον αλλο. ευχαριστω προκαταβολικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.