devil_will_cry Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 συγνωμη με αφηνεις να δημιουργησω ενα προφιλ στο φορουμ σου οκ? δεν ειναι απολυτως λογικο να μπορω να το διαγραψω για οποιοδηποτε προσωπικο λογο θελησω εγω που το δημιουργησα? η να εχεις εσυ την δυνατοτητα να με διαγραψεις. συγνωμη αλλα θα επρεπε να το εχεις προβλεψει. ωραια τουλαχιστον αφου δεν υπαρχει στο συστημα η επιλογη να με διαγραψεις κανε μου μονιμο μπαν.
panraf Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 καλα δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο μεγαλη διαφορα εχει η διαγραφη απο την απενεργοποιηση? δεν θελω να υπαρχει το προφιλ που δημιουργησα εγω προσωπικα. ειναι δικη μου δημιουργια και θα πρεπει να υπαρχει επιλογη να το διαγραψω. To καταλαβαίνω αυτό που λες. Αλλά σε μεγάλα forum όπως αυτό ενδεχομένως η διαγραφή ενός μέλους να προκαλέσει δυσλειτουργία στην βάση και να υπάρχει πρόβλημα. Γιατί δεν επικοινωνείς απευθείας με τον Hal9000?
blueviper Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μετά από την απομάκρυνση από το registration, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 καλα δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο μεγαλη διαφορα εχει η διαγραφη απο την απενεργοποιηση? δεν θελω να υπαρχει το προφιλ που δημιουργησα εγω προσωπικα. ειναι δικη μου δημιουργια και θα πρεπει να υπαρχει επιλογη να το διαγραψω. Μπορείς να στείλεις pm στον Hal9000 και να ζητήσεις τη διαγραφή του account σου. Δεν ξέρω αν γίνεται. Είναι πάντως πιθανό να ΜΗΝ γίνεται. Απλό.
devil_will_cry Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μπορείς να στείλεις pm στον Hal9000 και να ζητήσεις τη διαγραφή του account σου. Δεν ξέρω αν γίνεται. Είναι πάντως πιθανό να ΜΗΝ γίνεται. Απλό. οκ. μπορεις να του στειλεις εσυ ενα π.μ. γιατι θελω να μου κανεις μονιμο μπαν τωρα?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 [...'] ωραια τουλαχιστον αφου δεν υπαρχει στο συστημα η επιλογη να με διαγραψεις κανε μου μονιμο μπαν. Μόνιμο ban it is, then. Αντίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.