Προς το περιεχόμενο

πως διαγραφομαι απο μελος?

devil_will_cry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι θελω να διαγραφω εχει πολυ μεγαλη διαφορα. δεν ειναι δυνατον να μην μου δινουν την επιλογη να διαγραφω δεν το βρισκω πουθενα.

Δημοσ.

Μόνο ο Adminsitrator μπορεί να διαγράψει ένα μέλος αλλά μετά ίσως να δημιουργηθεί μπέρδεμα στην βάση δεδομένων και δεν ξέρω αν είναι καλό να γίνει.

Δημοσ.

διολου με απασχολει η βαση δεδομενων. απο την στιγμη που μου δινεις την δυνατοτητα να εγραφω απαιτω να μου παρεχεις και την δυνατοτητα να διαγραφω ως αποτελεσμα δικης μου επιλογης. ελπιζω να μην βλεπω καλα και να υπαρχει η επιλογη.

• Super Moderators
Δημοσ.
διολου με απασχολει η βαση δεδομενων. απο την στιγμη που μου δινεις την δυνατοτητα να εγραφω απαιτω να μου παρεχεις και την δυνατοτητα να διαγραφω ως αποτελεσμα δικης μου επιλογης. ελπιζω να μην βλεπω καλα και να υπαρχει η επιλογη.

Δεν υπάρχει επιλογή διαγραφής μέλους.

Δημοσ.

Νομίζω πως ο αμεσότερος τρόπος είναι να κατεβάσεις τα 12 Ευαγγέλια σε έναν εκ των ικανών να σε πετάξουν έξω και να τον ειδοποιήσεις πάραυτα μέσα από την "Αναφορά Μηνύματος". :P

Edit: Όπως κατάλαβες, ήρθες και θα μείνεις. Είναι όπως το Δρομοκαΐτειο...αν δεν αποφασίσουν οι αρμόδιοι, δεν παίρνεις εξοδόχαρτο! :D

Δημοσ.

ωραια διαγραψε με εσυ κανε κατι. δεν ειναι δυνατον να μην μου παρεχεις αυτην την επιλογη.δεν θελω να υπαρχει το προφιλ που εχω δημιουργησει δεν πιστευω οτι ειναι παραλογο αυτο που ζηταω.

Δημοσ.
Νομίζω πως ο αμεσότερος τρόπος είναι να κατεβάσεις τα 12 Ευαγγέλια σε έναν εκ των ικανών να σε πετάξουν έξω και να τον ειδοποιήσεις πάραυτα μέσα από την "Αναφορά Μηνύματος". :P

Άλλο η απενεργοποίηση του λογαριασμού, και άλλο η διαγραφή του.

Δημοσ.
ωραια διαγραψε με εσυ κανε κατι. δεν ειναι δυνατον να μην μου παρεχεις αυτην την επιλογη.δεν θελω να υπαρχει το προφιλ που εχω δημιουργησει δεν πιστευω οτι ειναι παραλογο αυτο που ζηταω.

Μόνο ο adminsitrator έχει αυτή την δυνατότητα και δεν νομίζω οτι θα το κάνει, για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι απλά να ζητήσεις την μόνιμη απενεργοποίηση του λογαριασμού σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μιας και το προφίλ ενός μέλους δεν περιέχει προσωπικά δεδομένα που μπορούν να ταυτοποιήσουν το nickname με ένα πρόσωπο, δεν υπάρχει (κατά τη γνώμη μου) πρόβλημα: απλώς δεν ξαναμπαίνεις στο forum.

Υπάρχει και η δυνατότητα του μόνιμου ban.

Δημοσ.

καλα δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο μεγαλη διαφορα εχει η διαγραφη απο την απενεργοποιηση? δεν θελω να υπαρχει το προφιλ που δημιουργησα εγω προσωπικα. ειναι δικη μου δημιουργια και θα πρεπει να υπαρχει επιλογη να το διαγραψω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...