devil_will_cry Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 μπορει καποιος να μου πει πως θα διαγραφω επειδη δεν το βρισκω στις συχνες ερωτησεις?
devil_will_cry Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 οχι θελω να διαγραφω εχει πολυ μεγαλη διαφορα. δεν ειναι δυνατον να μην μου δινουν την επιλογη να διαγραφω δεν το βρισκω πουθενα.
greekboy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 logika kapoios mod tha mpori na to kani alla giati?
devil_will_cry Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 απο οτι βλεπω δεν σου δινετε η επιλογη να διαγραφεις. προφανως δεν εχει προνοησει καποιος για αυτην την περιπτωση.
panraf Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μόνο ο Adminsitrator μπορεί να διαγράψει ένα μέλος αλλά μετά ίσως να δημιουργηθεί μπέρδεμα στην βάση δεδομένων και δεν ξέρω αν είναι καλό να γίνει.
devil_will_cry Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 διολου με απασχολει η βαση δεδομενων. απο την στιγμη που μου δινεις την δυνατοτητα να εγραφω απαιτω να μου παρεχεις και την δυνατοτητα να διαγραφω ως αποτελεσμα δικης μου επιλογης. ελπιζω να μην βλεπω καλα και να υπαρχει η επιλογη.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 διολου με απασχολει η βαση δεδομενων. απο την στιγμη που μου δινεις την δυνατοτητα να εγραφω απαιτω να μου παρεχεις και την δυνατοτητα να διαγραφω ως αποτελεσμα δικης μου επιλογης. ελπιζω να μην βλεπω καλα και να υπαρχει η επιλογη. Δεν υπάρχει επιλογή διαγραφής μέλους.
blueviper Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Νομίζω πως ο αμεσότερος τρόπος είναι να κατεβάσεις τα 12 Ευαγγέλια σε έναν εκ των ικανών να σε πετάξουν έξω και να τον ειδοποιήσεις πάραυτα μέσα από την "Αναφορά Μηνύματος". Edit: Όπως κατάλαβες, ήρθες και θα μείνεις. Είναι όπως το Δρομοκαΐτειο...αν δεν αποφασίσουν οι αρμόδιοι, δεν παίρνεις εξοδόχαρτο!
devil_will_cry Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 ωραια διαγραψε με εσυ κανε κατι. δεν ειναι δυνατον να μην μου παρεχεις αυτην την επιλογη.δεν θελω να υπαρχει το προφιλ που εχω δημιουργησει δεν πιστευω οτι ειναι παραλογο αυτο που ζηταω.
panraf Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Νομίζω πως ο αμεσότερος τρόπος είναι να κατεβάσεις τα 12 Ευαγγέλια σε έναν εκ των ικανών να σε πετάξουν έξω και να τον ειδοποιήσεις πάραυτα μέσα από την "Αναφορά Μηνύματος". Άλλο η απενεργοποίηση του λογαριασμού, και άλλο η διαγραφή του.
panraf Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 ωραια διαγραψε με εσυ κανε κατι. δεν ειναι δυνατον να μην μου παρεχεις αυτην την επιλογη.δεν θελω να υπαρχει το προφιλ που εχω δημιουργησει δεν πιστευω οτι ειναι παραλογο αυτο που ζηταω. Μόνο ο adminsitrator έχει αυτή την δυνατότητα και δεν νομίζω οτι θα το κάνει, για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι απλά να ζητήσεις την μόνιμη απενεργοποίηση του λογαριασμού σου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 ωραια διαγραψε με εσυ κανε κατι. δεν ειναι δυνατον να μην μου παρεχεις αυτην την επιλογη.δεν θελω να υπαρχει το προφιλ που εχω δημιουργησει δεν πιστευω οτι ειναι παραλογο αυτο που ζηταω. Μιας και το προφίλ ενός μέλους δεν περιέχει προσωπικά δεδομένα που μπορούν να ταυτοποιήσουν το nickname με ένα πρόσωπο, δεν υπάρχει (κατά τη γνώμη μου) πρόβλημα: απλώς δεν ξαναμπαίνεις στο forum. Υπάρχει και η δυνατότητα του μόνιμου ban.
devil_will_cry Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 καλα δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο μεγαλη διαφορα εχει η διαγραφη απο την απενεργοποιηση? δεν θελω να υπαρχει το προφιλ που δημιουργησα εγω προσωπικα. ειναι δικη μου δημιουργια και θα πρεπει να υπαρχει επιλογη να το διαγραψω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.