Bogey Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Λοιπόν κύριοι, Το site της εταιρείας είναι στημένο με το OpenCMS, σε Tomcat 4.1 που έχει μπει πάνω σε Windows NT και είναι σε html με ελάχιστη Java. Τι σκέφτομαι.. Σκέφτομαι να το αλλάξω. Και σκέφτομαι να στραφώ σε PHP. Σκέφτομαι λοιπόν (αυτή η σκέψη θα με φάει..) σε ένα καινούργιο server, που θα έχει γίνει εγκατάσταση Windows Server 2003, να ξεκινήσω δοκιμές με το Joomla. Να εγκαταστήσω Apache, mySQL, PHP (ίσως όλα αυτά με το Xampp) και να αρχίσω το παιδεμό. Σκέφτομαι καλά ή λέω αρλούμπες; Τώρα έρχονται τα ερωτήματα: 1. Θα τα πάνε όλα αυτά καλά με τον Server 2003; 2. Αν χρειαστεί στο μέλλον να μεταφερθεί κάποτε από κάποιον άλλον (ελπίζω όχι άσχετο σαν κι εμένα) σε βάσεις του SQL , θα μπορέσει να γίνει η μεταφορά εύκολα ή σχετικά εύκολα; 3. Το Joomla προσφέρεται για ανάπτυξη στιβαρών σελίδων; (ξέρω.. είναι σαν να ρωτάω ποιο αυτοκίνητο είναι το καλλίτερο..) ή θα είναι καλλίτερο το Mambo; Ευχαριστώ..
lavelle Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Για την εγκατάσταση του Joomla όπως και των Apache, mySQL, PHP σε windows 2003 δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Το ίδιο και για την μεταφορά των βάσεων δεδομένων αν χρειαστεί ποτέ. Για το 3ο σκέλος είναι υποκειμενική η άποψη που θα εκφράσει ο καθένας. Η δική μου γνώμη για το joomla ή το mambo δεν είναι πολύ καλή. Το θεωρώ από τα πλέον δύσχρηστα CMS. Αλλά εσύ πάλι μπορεί να εξοικειωθείς πολύ εύκολα με το περιβάλλον του ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.