Προς το περιεχόμενο

pinnacle tv tuner 310i

christinadm85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παραπάνω tuner το έχω αγοράσει εδώ και μια εβδομάδα περίπου.Πιάνει κανονικά τα αναλογικά κανάλια καθώς και τα επίγεια ψηφιακά.Οι drivers που συνοδευόντουσαν μαζί είχαν κάποιο λάθος και έκανε μόνο του επανεκκίνηση.Κατέβασα εγώ τους νέους.Κάποια κανάλια που με άλλη κάρτα τα έπιανα καθαρά με αυτήν δεν τα πιάνω καλά.Επίσης από την εταιρεία μου είπαν ότι εάν αλλάξω τα κανάλια γρήγορα υπάρχει η περίπτωση να γίνεται επανεκκίνηση και ΦΥΣΙΚΑ η εταιρεία δεν το θεωρεί πρόβλημα ώστε να το αλλάξει.Όσο για τα επίγεια κανάλια πιάνουν καλά.

Αυτά για όσους ενδαφέρονται για την αγορά κάποιας κάρτας που να πιάνει και τα ψηφιακά.

Δημοσ.

Και φυσικά ο σκοπός μου δεν είναι να πω να μην αγοράσει κάποιος από την συγκεκριμένη εταιρεία.Απλά να δηλώσω τα προβλήματα της συγκεκριμένης κάρτας.

• Members
Δημοσ.

Τι εννοείς επανεκίνηση; το pinnacle media center ή όλος ο υπολογιστής γενικά; Κι εγώ αγόρασα την συγκεκριμένη κάρτα πριν απο 2 βδομάδες, αλλά ευτυχώς δεν είχα τέτοια προβλήματα.

Όσο για την ποιότητα, δεν είναι τόσο καλή όσο της τηλεόρασης, αλλά δεν είναι κακή (τα ψηφιακά πάντως τα πιάνει σχεδόν τέλεια). Βέβαια δεν είχα ποτέ πριν κάρτα τηλεόρασης για να μπορώ να κάνω σύγκριση.

Κάτι άλλο που παρατήρησα εγώ ήταν το εξής: όταν χρησιμοποιούσα το windvr για να βρω σταθμούς, είχε μεν ελαφρώς καλύτερη ποιότητα σε σχέση με το pinnacle media center αλλά ό,τι ρύθμιση κι αν πείραζα δεν κατάφερνα να ακούσω ήχο. Τελικά έμεινα στο media center, με το οποίο δουλεύει και το τηλεχειριστήριο :)

Δημοσ.

Όλος ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση.Η ποιότητα των αναλογικών καναλιών δεν είναι καλή σε σχέση με άλλα.Τα ψηφιακά τα πιάνει πολύ καλά.Είσαι τυχερός τότε.Γιατί εγώ είχα πρόβλημα και με τους drivers.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...