elen@ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Paidia katevasa mia tainia se torrent kai einai arxeio .bin Pos mporo na tin kano avi ? Please help..me:)
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 "Καψε" το αρχειο που κατεβασες σε ενα cd/dvd και θα εισαι οκ. Εναλλακτικα φορτωσε το bin σε καποιο virtual drive(alcohol120%,daemon tools).
elen@ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 To ekapha alla den paizei .. einai pali arxeio bin An dokimaso me to alcohol les na exo kaluteri tyxi? Mazi me to arxeio .bin exei kai ena akoma .cue sto idio directory (einai tipote auto to arxeio?) Ths for help Gi0!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Υποθέτω ότι έχεις τα αρχεία .bin και .cue στο ίδιο folder. Αν όχι, θα'πρεπε. Θα δώσεις (στο Nero ας πούμε) να καεί ως image το αρχείο .cue. Σε κάποιο μενού έχει Burn Disc Image. Έτσι θα το κάψεις. Όταν σου ζητήσει ποιό image file να κάψει, θα κατευθύνεις το πρόγραμμα στο αρχείο .cue, ΟΧΙ στο .bin. Εναλλακτικά κατεβάζεις και εγκαθιστάς το Daemon Tools και "φορτώνεις" το αρχείο .cue σε ένα εικονικό drive.
kastel Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μετάτρεψε το bin σε ISO με το MagicIso Maker. Και με το ίδιο στη φυσική του μορφή (avi).
neofix Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 http://filext.com/detaillist.php?extdetail=bin και λεει καπου "Often, this is an .ISO file. IsoBuster can interpret these files directly. Also Bin2Iso can be used to convert to the ISO format which can be burned to a disc."
Paulus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 den einai anagki na to metatrepsei kaneis se iso gia na to kapsei -apeutheias mporei na to kapsei apo bin morfi opws eipe o gi0 kai o paredwse
Kleanthis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Παιδιά επειδή είμαι και αρχάριος,μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα που είναι σε μορφή bin ( έχει και το cue μαζί );Αυτό με το Nero 6.3 που έχω πως γίνεται;Στην επιλογή Recorder > Burn Image ? Επιλέγω το cue και μετά απλά το γράφω;Αν θέλω να γράψω και το patch που είναι σ' ένα άλλο φάκελο στο ίδιο δισκάκι;
Petza Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Κανείς βρε παληκάρια; Αν θέλεις να το εγκαταστήσεις πρέπει να βάλεις virtual Drive όπως π.χ Deamon Tools δωρεάν η το Alcihol 120% Shareware Σου δημιουργούν ένα η περισσότερα εικονικά CD Κάνεις Mount το Image που μπορεί να είναι σε μορφή .bin.cue , iso , nrg, .mdf.mds κλπ... Μόλις το κάνεις Mount συμπεριφέρεται σαν πραγματικό CD αν έχει autorun θα ξεκινήσει αμέσως αν όχι θα το βρεις στην εξερεύνηση σαν CD Για να το γράψεις σε CD μέσο του Nero τρέξε το Nero StartSmart πήγαινε στο προτελευταίο εικονίδιο λέγετε αντιγραφή η κάπως έτσι και επέλεξε το "αντιγραφή εικονικού αρχείου σε δίσκο" φόρτωσε το εικονικό αρχείο και ακολούθησε τις οδηγίες Αν θέλεις να προσθέσεις στο Image αρχεία θα πρέπει να το ανοίξεις με ειδικά προγράμματα όπως το Ultra ISO (κορυφαίο για μένα), IsoBuster Pro ,WinISO προσθέτεις ότι θέλεις προσέχοντας να μην υπερβείς το μέγεθος των 700 ΜΒ για CD και 4.3GB για DVD , το αποθηκεύεις στην μορφή που θέλεις και προχωράς όπως στην ποιο πάνω περιγραφή Πρόσεξε όμως αν το αρχικό είναι Bootable CD π.χ CD Των Windows η Antivirus θα χάσεις το Βoot (εδώ χρειάζονται άλλες ρυθμίσεις που δεν είναι του παρόντος) Αυτά ελπίζω να σε βοήθησα
kastel Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 den einai anagki na to metatrepsei kaneis se iso gia na to kapsei -apeutheias mporei na to kapsei apo bin morfi opws eipe o gi0 kai o paredwse Όταν δεν έχεις όμως τα .cue αρχεία;
Paulus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ποτέ δε μου χρειάστηκαν τα cue αρχεία. Όποτε είχα bin σκέτα αρχεία δουλεύουν μια χαρά. Τα cue είναι από ό,τι έχω καταλάβει βοηθητικά για να ανοίγει πιο γρήγορα το αρχείο. Η αλήθεια είναι ότι είναι αποτελεσματικότερο αυτό που λέει ο Petza -και εγώ αυτό κάνω. Δημιουργώ ένα virtual drive με το Clonedrive της Slysoft, το οποίο είναι επίσης free και κάνω mount όποιο image αρχείο γουστάρω.
greeneye Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 to kalitero programa metatropon ine to magic iso...idika ekdoseis 5.0 kai 5.3 ine apsoges...ola ta kanei .iso...ta .iso epishs ta kaine ola ta programmata. telos
Paulus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Γιατί να τα κάνει iso κανείς φίλε greeneye;; Αφού δεν είναι απαραίτητο, και έτσι μια χαρά είναι! Και καίγονται και mount σε drive γίνονται και extract, ό,τι γουστάρει κανείς δηλαδή! Χεχ!
Petza Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Γιατί να τα κάνει iso κανείς φίλε greeneye;; Αφού δεν είναι απαραίτητο, και έτσι μια χαρά είναι! Και καίγονται και mount σε drive γίνονται και extract, ό,τι γουστάρει κανείς δηλαδή! Χεχ! Δουλειά δεν έχει να κάνει και τα κάνει ISO
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.