Προς το περιεχόμενο

bin arxeia

elen@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

"Καψε" το αρχειο που κατεβασες σε ενα cd/dvd και θα εισαι οκ.

Εναλλακτικα φορτωσε το bin σε καποιο virtual drive(alcohol120%,daemon tools).

Δημοσ.

To ekapha alla den paizei .. einai pali arxeio bin

An dokimaso me to alcohol les na exo kaluteri tyxi?

Mazi me to arxeio .bin exei kai ena akoma .cue sto idio directory (einai tipote auto to arxeio?)

Ths for help Gi0!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Υποθέτω ότι έχεις τα αρχεία .bin και .cue στο ίδιο folder. Αν όχι, θα'πρεπε.

Θα δώσεις (στο Nero ας πούμε) να καεί ως image το αρχείο .cue.

Σε κάποιο μενού έχει Burn Disc Image. Έτσι θα το κάψεις. Όταν σου ζητήσει ποιό image file να κάψει, θα κατευθύνεις το πρόγραμμα στο αρχείο .cue, ΟΧΙ στο .bin.

Εναλλακτικά κατεβάζεις και εγκαθιστάς το Daemon Tools και "φορτώνεις" το αρχείο .cue σε ένα εικονικό drive.

Δημοσ.

den einai anagki na to metatrepsei kaneis se iso gia na to kapsei -apeutheias mporei na to kapsei apo bin morfi opws eipe o gi0 kai o paredwse

Δημοσ.

Παιδιά επειδή είμαι και αρχάριος,μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα που είναι σε μορφή bin ( έχει και το cue μαζί );Αυτό με το Nero 6.3 που έχω πως γίνεται;Στην επιλογή Recorder > Burn Image ? Επιλέγω το cue και μετά απλά το γράφω;Αν θέλω να γράψω και το patch που είναι σ' ένα άλλο φάκελο στο ίδιο δισκάκι;

Δημοσ.
Κανείς βρε παληκάρια;

Αν θέλεις να το εγκαταστήσεις πρέπει να βάλεις virtual Drive

όπως π.χ Deamon Tools δωρεάν η το Alcihol 120% Shareware

Σου δημιουργούν ένα η περισσότερα εικονικά CD

Κάνεις Mount το Image που μπορεί να είναι σε μορφή .bin.cue , iso , nrg, .mdf.mds κλπ...

Μόλις το κάνεις Mount συμπεριφέρεται σαν πραγματικό CD αν έχει autorun θα ξεκινήσει αμέσως αν όχι θα το βρεις στην εξερεύνηση σαν CD

Για να το γράψεις σε CD μέσο του Nero τρέξε το Nero StartSmart πήγαινε στο προτελευταίο εικονίδιο λέγετε αντιγραφή η κάπως έτσι και επέλεξε το "αντιγραφή εικονικού αρχείου σε δίσκο" φόρτωσε το εικονικό αρχείο και ακολούθησε τις οδηγίες

Αν θέλεις να προσθέσεις στο Image αρχεία θα πρέπει να το ανοίξεις με ειδικά προγράμματα όπως το Ultra ISO (κορυφαίο για μένα), IsoBuster Pro ,WinISO

προσθέτεις ότι θέλεις προσέχοντας να μην υπερβείς το μέγεθος των 700 ΜΒ για CD και 4.3GB για DVD , το αποθηκεύεις στην μορφή που θέλεις και προχωράς όπως στην ποιο πάνω περιγραφή

Πρόσεξε όμως αν το αρχικό είναι Bootable CD π.χ CD Των Windows η Antivirus θα χάσεις το Βoot (εδώ χρειάζονται άλλες ρυθμίσεις που δεν είναι του παρόντος)

Αυτά ελπίζω να σε βοήθησα

Δημοσ.
den einai anagki na to metatrepsei kaneis se iso gia na to kapsei -apeutheias mporei na to kapsei apo bin morfi opws eipe o gi0 kai o paredwse

Όταν δεν έχεις όμως τα .cue αρχεία;

Δημοσ.

Ποτέ δε μου χρειάστηκαν τα cue αρχεία. Όποτε είχα bin σκέτα αρχεία δουλεύουν μια χαρά. Τα cue είναι από ό,τι έχω καταλάβει βοηθητικά για να ανοίγει πιο γρήγορα το αρχείο. Η αλήθεια είναι ότι είναι αποτελεσματικότερο αυτό που λέει ο Petza -και εγώ αυτό κάνω. Δημιουργώ ένα virtual drive με το Clonedrive της Slysoft, το οποίο είναι επίσης free και κάνω mount όποιο image αρχείο γουστάρω.

Δημοσ.

Γιατί να τα κάνει iso κανείς φίλε greeneye;; Αφού δεν είναι απαραίτητο, και έτσι μια χαρά είναι! Και καίγονται και mount σε drive γίνονται και extract, ό,τι γουστάρει κανείς δηλαδή! Χεχ!

Δημοσ.
Γιατί να τα κάνει iso κανείς φίλε greeneye;; Αφού δεν είναι απαραίτητο, και έτσι μια χαρά είναι! Και καίγονται και mount σε drive γίνονται και extract, ό,τι γουστάρει κανείς δηλαδή! Χεχ!

Δουλειά δεν έχει να κάνει και τα κάνει ISO thumbsupyes.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...