Προς το περιεχόμενο

Clive Barker's Jericho

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για πέστε ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας?

Εγώ ψηφίζω Church.

Ορμάς πάνω στον εχθρό, πυροβολόντας με το αυτόματο (...νεροπίστολο πες καλύτερα) και τον σφάζεις με το σπαθί!!!

Από τους άνδρες Delgado και από τα γκομενάκια Cole, αν και τώρα τελευταία μου καλοκάθεται και η Black...:confused::confused::confused:

Εγω το παιζω καθε βραδυ με ολα τα φωτα κλειστα και δεν με τρομαζει καθολου!!!:lol::lol: Δεν το εχω τερματισει ακομα.

Και εγώ παίζω κάθε βράδυ κανά μισάωρο για να πάρει πιο εύκολα ο ύπνος:P

Ps:Τώρα είμαι μετά από τον χοντρό που ξερνάει αίμα από την κοιλιά...

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το παιχνιδι τελικα ηταν παρα πολυ καλο!

Δε θα σταθω στα αρνητικα τα οποια ηταν πολυ λιγα κατα τη γνωμη μου,

αλλα μονο στα θετικα.

Πολυ εξυπνο gameplay με τις εναλλαγες των ηρωων,

αρκετα πολυ καλος ηχος που σε εβαζε στην ατμοσφαιρα,

απιστευτα γραφικα!

Σε σημειο πολλες φορες που οπως και στο crysis ετσι και εδω σε αφηναν με το στομα ανοιχτο.

Ολα τα υπολοιπα οπως πχ. το τελος,οι ατακες των ηρωων,μερικα σημεια που ηταν βαρετο στην αρχη δε με χαλασαν καθολου στη συνολικη εικονα του

game ειναι μακραν απο τα καλυτερα στο ειδος τους φετος.

Ελπιζω να υπαρξει και jericho 2 γιατι η ιστορια του παιχνιδιου ειναι πολυ καλη.

Rip στους πεσαντες της ομαδας!:P

Δημοσ.
Ξερετε τι διαβασα χθες το βραδυ στο gameover.gr σχετικα με το jericho?? Οτι λεει εγινε μια ερευνα στην Αμερικη σχετικα με το ποια ειναι τα δεκα ποιο βιαια παιχνιδια που κυκλοφορουν, και ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!:shock::shock::shock: Στη λιστα των 10 πιο "βιαιων" παιχνιδιων βρισκεται και το jericho!!! Με το που το διαβασα αυτο παραλιγο να τρελαθω!! Ποια ειναι γνωμη σας πανω σε αυτο το θεμα???

Κι εγώ νομίζω ότι είναι βίαιο. Έχει αρκετό πράγμα, μπορεί να έχει λίγα σε σχέση με άλλα, αλλά έχει βία! Δεν είναι όμως τρομακτικό όπως το περίμενα για παιχνίδι του Clive Barker.

Δημοσ.

Αξίζει τελικά ρε παίδες ? Αρχικά το περίμενα πως και πως να βγεί αλλά μόλις είδα ta reviews απο τα δίαφορα σαιτς που του δίνανε 5 με 6 στα 10 απογοητεύτκα και το παρατησα. Δεν ξέρω αν ανταποκρίνετε στην πραγματικότητα άλλα έχει φάει πολύ κράξιμο.

Δημοσ.

Αν σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια θα στο συνιστούσα χωρίς δεύτερη κουβέντα! Δεν νομίζω να απογοητευτείς!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Από τους άνδρες Delgado και από τα γκομενάκια Cole, αν και τώρα τελευταία μου καλοκάθεται και η Black...:confused::confused::confused:

Και εγώ παίζω κάθε βράδυ κανά μισάωρο για να πάρει πιο εύκολα ο ύπνος:P

Ps:Τώρα είμαι μετά από τον χοντρό που ξερνάει αίμα από την κοιλιά...

Και γω Cole ψηφιζω . Στην αρχη ψηφιζα Black αλλα αλλαξα γνωμη! Η cole ειναι καλυτερη!!!:lol::lol:

Δημοσ.
Πως περναω αυτο το σημειο? Εχω κολλησει 2 μερες? Παταω το spcace αλλα πεφτω στη λαβα και χανω.j2fb5.jpg

Με τον delgrado κανεις την αμυνα εναντιον της φωτιας και κατεβαινεις κατω στη λαβα οπου και βρισκεις μια εξοδο. Ελπιζω να μην το θυμαμαι λαθος, το τερματισα τον Οκτωβρη.

Δημοσ.

Εγώ και αν άργησα!! :lol:

Δεν είδα και τις παραπάνω απαντήσεις κιόλας, οπότε....

Όσο για τους παίκτες απ' τους άντρες τον Delgado και απ'τις γυναίκες την Black. Αυτή δεν είναι που έχει το όπλο με τις οβίδες;

Δημοσ.

Εντάξει το παιχνιδάκι ήταν ωραίο από άποψη γραφικών κλπ κλπ. Αλλα δεν κάναμε και τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά σκοτώναμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...