Προς το περιεχόμενο

Clive Barker's Jericho

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
No problem...apla kane disable to kaspersky i kalutera unistall kai vale nod...

επειδή το φοβάμαι λίγο μην κολλήσουμε και τίποτα τώρα στα ξεκούδουνα, μπορείς να μου στείλεις το δικό σου setup? θα σου στείλω το mail μου με pm.

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το παιχνίδι ήρθε στα χέρια μου πριν λίγες ώρες και τώρα σηκώθηκα απο την καρέκλα... Δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί το θάψανε.

Τι και αν δεν είναι το παιχνίδι της χρονιάς... Αμα ήταν έτσι θα παίζαμε μόνο ένα παιχνίδι τον χρόνο!

• Moderators
Δημοσ.

Το παιχνίδι δεν είναι κακό, αλλά είναι πολύ μικρό.

Δεν έχει multiplayer και στο τέλος ειδικά τα χαλάει.

Αν είχαν μερικά πράγματα αλλιώτικα, θα ήταν πολύ καλύτερο.

Είναι κρίμα όμως που βγήκε έτσι τελικά... :(

Δημοσ.

Ε, αν ειχε και αλλο ονομα θα ηταν ακομη πιο ευνοικη η σταση μας...Οπως και να το κανουμε, το ονομα Clive Parker δημιουργει προσδοκιες που δεν εκπληρωθηκαν!

Δημοσ.

Θα ήταν πιο κρίμα να μην έβγαινε καθόλου... Όλη αυτή η φάση που αλλάζεις χαρακτήρες με διαφορετικές ικανότητες και οπλισμό, καθώς και οι μάχες όπου πρέπει να προστατέυεις τους δικού σου είναι, το λιγότερο, φοβερά!

Τα λέω όλα αυτά γιατί μερικοί μιλήσαν για απογοήτευση και περίμενα να δω καμία βλακεία, αλλα τελικά το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον και διασκεδαστικό. Αυτά...

Δημοσ.

Τελικά τα γούστα διαφέρουν απο άνθρωπο σε άνθρώπο... Μην βαράτε, αλλά εγώ βαρέθηκα το Bioshock και το παράτησα :S

• Moderators
Δημοσ.
Τελικά τα γούστα διαφέρουν απο άνθρωπο σε άνθρώπο... Μην βαράτε, αλλά εγώ βαρέθηκα το Bioshock και το παράτησα :S

Εμ, προφανώς διαφέρουν. :P

Δημοσ.

Avg Ratio: 64% από το Gamerankings με τραγικές βαθμολογίες από 17 sites.

3 site του δίνουν κάτω από 60%. Δυστυχώς είναι καυτή πατάτα. Το έσβησα στο λεπτό.

Πήραν ένα μεγάλο όνομα και βγάλαν αυτή την αηδία.

Αν είναι δυνατόν τους άθλιους το ξεφτίλισαν.

Δημοσ.

Αν και οντως αυτα ειναι υποκειμενικα, εχει τα χαλια του κατ'εμε!

Ενα Doom 3 ειναι με λιγο καλυτερα γραφικα...Τουλαχιστον εγω ως gamer εχω βαρεθει να παιζω τετοια παιχνιδια.

Δημοσ.

Έχει μια σκηνή, κάπου προς το τέλος, όπου γίνεται μάχη σε σκοτάδι και οι λάμψης απο τα όπλα γεμίζουν τον χώρο ενώ τα μέλοι της ομάδας φωνάζουν συνέχεια. Είναι σαν σκηνή απο ταινία. Εγώ προσωπικά καταδιασκεδάζω με το παιχνίδι.

Δημοσ.
Έχει μια σκηνή, κάπου προς το τέλος, όπου γίνεται μάχη σε σκοτάδι και οι λάμψης απο τα όπλα γεμίζουν τον χώρο ενώ τα μέλοι της ομάδας φωνάζουν συνέχεια. Είναι σαν σκηνή απο ταινία. Εγώ προσωπικά καταδιασκεδάζω με το παιχνίδι.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,τερμάτισα το παιχνίδι και εχει φοβερή ατμόσφαιρα και πανω απο όλα πολυ splatter! Ιστορία επίσης πολυ καλή.

To "mages with guns" style που ακολουθεί το παιχνίδι ειναι εκπληκτικό και δενει απίστευτα με το υπολοιπο game ασε που δεν το βαριεσαι αν και φαινεται σαν να μην εχει ποικιλία στην αρχη.

Το μόνο problem ειναι με τις linear πίστες...

Δημοσ.

Πολύ καλό το παιχνίδι, αλλά δεν είναι τόσο φοβερό όσο το περίμενα. Περίμενα κάτι πιο κοντά στο Undying, εκείνο και αν είχε τρόμο!!

Θα ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σας. Έχω κολλήσει σε ένα σημείο και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.

Είμαι στο κεφάλαιο Temple of Pain, και μετά την μάχη με ένα τέρας, το οποίο το σκοτώνεις πυροβολώντας το στην πλάτη, μετά πάω σε ένα χώρο όπου αρχικά είμαστε όλη η ομάδα και σκοτώνουμε εκείνους με τις ασπίδες απέναντι, από τους οποίους μας χωρίζει ένας λάκκος. Μετά που θα πάρω τον Jones και θα κλείσω την πόρτα, ώστε να μην έρχονται άλλοι "κακοί", σκοτώνουμε όσους έχουν μείνει και περνάω μόνο με την Church, απέναντι. Υποτίθεται ότι πρέπει να καθήσουμε επάνω στα τρία πλακάκια που έχει ο χώρος (δύο απ' την μια πλευρά και ένα απ' την άλλη) όμως εγώ με την Church κάθομαι στο ένα απ' την μια πλευρά, απ' την άλλη όμως έχει άλλα δύο στα οποία με κάποιον τρόπο πρέπει να κάνω κάποιους απ' τους άλλους να καθήσουν επάνω, ώστε να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός και να "βγει" η γέφυρα για να περάσουν και οι άλλοι απέναντι!!

Όποιος μπορεί ας μου δώσει την λύση, έχω φάει κόλλημα εδώ και μέρες!!

Αν δεν καταλάβατε σε ποιο σημείο βρίσκομαι πείτε μου, να το πω καλύτερα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :):)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...