Προς το περιεχόμενο

Clive Barker's Jericho

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το συγκεκριμένο game θέλω να ρωτήσω αν έχει καμιά σχέση με το απλά απίστευτο Undying....

Δεν έχω παίξει το Undying, αλλά απ'ότι έχω διαβάσει, εκεί έκανες scrying και ήταν τρομακτικό γενικά.

Στο Jericho γίνεται αυτό που λένε "If you have a horror movie with badasses and guns, it becomes an action movie".

Έχεις ομάδα με δυνατά όπλα και δυνάμεις, λίγο δύσκολο να φοβηθείς. ;)

Έχει πάντως καλογυαλισμένες σάρκες. :P

Δημοσ.
Δεν έχω παίξει το Undying, αλλά απ'ότι έχω διαβάσει, εκεί έκανες scrying και ήταν τρομακτικό γενικά.

Στο Jericho γίνεται αυτό που λένε "If you have a horror movie with badasses and guns, it becomes an action movie".

Έχεις ομάδα με δυνατά όπλα και δυνάμεις, λίγο δύσκολο να φοβηθείς. ;)

Έχει πάντως καλογυαλισμένες σάρκες. :P

Μόλις είδα vids στο gametrailers.com και δεν μου κίνησε καθόλου την περιέργεια.Επίσης καμία σχέση με το Undying και έχεις δίκιο στο οτι δεν είναι τόσο τρομακτικό.

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις είδα vids στο gametrailers.com και δεν μου κίνησε καθόλου την περιέργεια.Επίσης καμία σχέση με το Undying και έχεις δίκιο στο οτι δεν είναι τόσο τρομακτικό.

Έχει πλάκα να το τερματίσεις μια φορά πάντως.

Όχι παραπάνω. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Ένα χρόνο αργότερα, ο Thresh απαντάει στο "τέλος":p

είχε postάρει ο banned Ghost Rider του οποίου τα posts έφαγαν (όλα) delete με αποτέλεσμα να περάσω για τελευταίο το post του Galis :-(

(confirmed από το notification mail)

Δημοσ.

Καλό παιχνιδάκι.

Εύκολες μάχες και δράση απο τα πρώτα λεπτα.

Ενδιαφέρον πλοκή.

Το παίζεις μια φορά και μετά κάνεις χώρο στον σκληρό :P

Δεν είναι από τα καλύτερα αλλά αξίζει μια γνωριμία.

Δημοσ.
Εύκολες μάχες

Ε όχι και "εύκολες" μουργόλυκε :P

Δε θυμάμαι για το συγκεκριμένο βέβαια αν έχει επίπεδα, σε ολα τα Games βάζω την ανώτατη δυσκολία. Αλλα πόσο διαφορά και να είχε......μόνο "εύκολο" δεν θα χαρακτηριζόταν. :-)

/Μαρία!

Δημοσ.

πιο γραμμικό παιχνίδι στη ζωή μου δεν πρέπει να έχω δει!!παρόλα αυτά αν κάποιος είναι φαν του clive πρέπει να το παίξει...και το undying είναι κλάσεις καλύτερο με εξαίρεση τα γραφικά προφανώς

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εκατσα 3 μέρες το έλιωσα (απωθημένο από το 2006 αυτό το παιχνίδι) και μόλις το τερμάτισα (στο εύκολο).

Κλασικός Μπάρκερ, δυνατό στόρι, που όμως πιστεύω ήθελε ένα γερό σπρώξιμο στην αρχή και σε 2-3 σημεία ακόμη, και σίγουρα του άξιζε ένα καλύτερο φινάλε.

Δηλαδή στην εισαγωγή η υπόθεση σέρνεται,δεν έχει τη δυναμική έναρξη η οποία θα σε χώσει για τα καλά στο παιχνίδι, με εξαίρεση 2-3 σημεία που απλά σου κινούν κάπως το ενδιαφέρον για τη συνέχεια.

Στο 2ο κεφάλαιο (Β' Π.Π.) πάλι σέρνεται, δε μου άρεσε καθόλου, χώρια που το σενάριο "καλοι Σύμμαχοι, κακοί Ναζί" με έχει κουράσει παντού.

Στο 3ο κεφάλαιο (Σταυροφορίες) το σενάριο όμως απογειώνεται (ειδικά το σκηνικό με την αποτυχημένη σταυροφορία του Maltheus St. Claire και τη σφαγή των παιδιών τα φαντάσματα των οποίων πολεμας στο τέλος, είναι ολ δε μάνει).

Στο 4ο (Ρωμαίοι) κάνει πάλι μια κοιλιά (σαν του Casius) αλλά η μάχη στο κολοσσαίο σώζει την κατάσταση.

Το τελευταίο (Σουμέριοι) είναι απλά γτπ, το ίδιο και το φινάλε το οποίο απλά σε πετάει σαν χρησιμοποιημένο κωλόχαρτο (εκεί μου ήρθε να το σπάσω) .

Στα θετικά η ομάδα με τις διαφορετικές δυνατότητες του κάθε χαρακτήρα, και το οτι η συνεργασία όλων των μελών ήταν απαραίτητη για να προχωρήσεις.

Κατά τα άλλα μπορούσε να γίνει καλύτερη δουλειά στο σχεδιασμό των επιπέδων, αρκετά μονότονα θα έλεγα, το ίδιο και στην ποικιλία των τεράτων, βαρέθηκα να σκοτώνω αυτές τις μαζες με τις κίτρινες βούλες που έπρεπε να τις πυροβολήσεις όλες για να πεθάνουν αλλιώς έρχονταν κοντά σου κι έσκαγαν.

Μπορούσε σίγουρα πολύ καλύτερα ο Μπάρκερ, ελπίζω το σίκουελ (αν βγεί) να αποζημιώσει τους φαν.

Υ.Γ. Πολύ καλά τα ηχητικά εφέ και η μουσική, και ειδικά οι στιγμές όταν συναντούσε η ομάδα το Firstborn-παιδάκι και άλλαζε η μουσική και έπαιζε το "Kyrie Eleison". Σπέκτ.

Δημοσ.

Πέραν το gameplay/scenario/characters που είναι σαφέστατα console oriented, το παιχνίδι εχει μερικά καλά σημεία όπως ενα εξαιρετικό soundtrack και ηχητικά εφφέ,τόσο καλό που προσωπικά το έκανα rip απο τα data files του παιχνιδιού και το κράτησα στην συλλογή μου και αξιομνημόνευτα levels όπως το 2ο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...