OROKUSAKI Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Ο τροπος που σκοτωνουμε ειναι πολυ ωραιος. Εδω που τα λεμε στα περισσοτερα fps δεν κανουμε τιποτα αλλο απο το να σκοτωνουμε!! Ξερει κανεις αν θα βγει και jericho2?
Galis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 ειχα διαβσει οτι ηδη ειναι στα σκαρια αλλα δεν θυμαμαι που
Barret Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Ας ελπίσοθμε στο δέυτερο να θυμηθούν και κάτι που λέγεται σενάριο και ατμόσφαιρα. Θα το πώ για πολλωστή φορά: Προτιμώ remake του UNDYING με τη μηχανή του Crysis, και άς μήν το σηκώνει το Πισί μου ακόμα.
Galis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 εμενα παντως το παιχνιδακι μου φανηκε φοβερο
OROKUSAKI Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Πως περναω αυτο το σημειο? Εχω καθαρισει ολα τα τερατακια αλα μετα δεν γινεται τποτα. Προς προχωραω? Υπαρχουν 2 πορτες οι οποιες ειναι κλειδωμενες και δεν μπορω να τις ανοιξχ
jakegate7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Το ξέρω ότι η foto μου θυμίζει κάτι...αλλά η μνήμη μου με απογοητεύει. Μια πρόταση πήγαινε youtube πάτα jericho μαζί με την πίστα που είσαι και όλο και κάτι θα βγάλει για να σε βοηθήσει (και εγώ έτσι έκανα όταν κόλλησα).
Barret Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 εμενα παντως το παιχνιδακι μου φανηκε φοβερο Άν δεν έχεις πρόβλημα με γραφικά 7ετίας δοκίμασε το undying και μετά ξανασκέψου τι εννοείς φοβερό.
Brazdas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Άν δεν έχεις πρόβλημα με γραφικά 7ετίας δοκίμασε το undying και μετά ξανασκέψου τι εννοείς φοβερό. Σ' αυτό θα συμφωνήσω. Για εκείνο το παιχνίδι μπορείς να πεις ότι ήταν φοβερό και όχι μόνο. Φίλε orokusaki, αν κατάλαβα καλά που βρίσκεσαι νομίζω ότι με τον jones που έχεις χρησιμοποιείς την ιδιότητα που έχει να τηλεμεταφέρεται για να κουνήσεις τον μοχλό που βρίσκεται πίσω από μια απ'τις πόρτες που λες ότι είναι κλειδωμένες. Σου λέει κιόλας ότι μπορεί και νιώθει τον Leech οπότε ψάξε, σίγουρα θα είναι πίσω από κάποια απ' τις δυο πόρτες. Και όπως είπα χρησιμοποιώντας την ικανότητα του Jones και πατώντας το 2, αν θυμάμαι καλά, κουνάς τον μοχλό και ανοίγει η πόρτα. Ψάξ' το κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει.
Galis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 το χω παιξει το undying.Σημερα δεν βλεπεται.Αυτο το mode στο sniper που κατευθυνεις τη σφαιρα ειναι ολα τα λεφτα.Και οι αρχηγοι πολυ ωραιοι
OROKUSAKI Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ!!!! ΗΤΑΝΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!:lol::-) ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ JERICHO2??
fanpan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Παίδες το παιχνίδι μαμεί και οι κριτικές μόνο την πραγματικότητα δεν αντικατοπτρίζουν. Ένα παράπονο μόνο , πολύ κρασάρισμα πέφτει . Και συνέχεα στο ίδιο σημείο. Δεν μπορώ να το περάσω. Κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να παίζει? Έχει βγει κανά patcahaki?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Όχι γιατί είναι τόσο τέλειο όπως λες το game που δεν χρειάζεται patch...
fanpan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Βρε παλικαρά μάθε να διαβάζεις, πρώτον δεν είπα ότι είναι τέλοιο και δεύτερον δεν είπα ότι δε χρειάζεται patch....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 είναι και άτριχη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.