chiossif Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά, περίεργο δεν είναι ότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμη κανένας Conroe? ή μήπως μου ξέφυγε λόγω απουσίας...
billpeppas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά' date=' περίεργο δεν είναι ότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμη κανένας Conroe? ή μήπως μου ξέφυγε λόγω απουσίας...[/quote'] http://www.xbitlabs.com/images/cpu/core2duo-shootout/sciencemark.png
chiossif Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 [url']http://www.xbitlabs.com/images/cpu/core2duo-shootout/sciencemark.png[/url] Άρα δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν... ...μα καλά ΟΛΟΙ AMD έχουμε;
tzoni007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 ama energopoiisw to cool and quiet pezei na dw kaliteres epidoseis i baaaa?
billpeppas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 ama energopoiisw to cool and quiet pezei na dw kaliteres epidoseis i baaaa? Διάβασε αυτό καλύτερα... http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_9487%5E10272,00.html
tzoni007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Διάβασε αυτό καλύτερα... [url']http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_9487%5E10272,00.html[/url] ahaa.. i apantisi einai oxi thankss
chiossif Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 ...is a Java benchmark for scientific and numerical computing. It measures several computational kernels and reports a composite score in approximate Mflops (Millions of floating point operations per second). You can run the benchmark directly from your browser, or download the class files and Java source codes to run SciMark 2.0 on a separate Java environment. Afterwards, you may want to submit the results to our database of existing scores." [ http://math.nist.gov/scimark2/index.html ] Από που με τράβηξε είναι ο κώδικας σε C ... Μα καλά ακόμα στο ~1550 είμαστε;...
tarrasque Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 δοκίμασα το ScienceMark2 σε ένα server με 4 xeon και ενώ τους αναγνωρίζει κανονικά όταν φορτώνει, τα test απασχολούν 1-2 άντε και λίγο τον 3ο επεξεργαστή, συνολικά δηλαδή το utilization φτάνει στα 50%. Δεν θα έπρεπε να τρέχουν όλοι σε full load? (το affinity είναι set και στους 4)
chiossif Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 @tarrasque: Παρότι δεν γνωρίζω το λειτουργικό και το στήσιμό του θα απαντήσω με βάση την λογική: Δεν νομίζω ότι ένας εξυπηρετητής πολλών χρηστών (server), ο οποίος ΣΕΒΕΤΑΙ τους χρήστες του, θα έπρεπε να ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ολοκληρωτικά από ΕΝΑΝ χρήστη. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ένας ίδιων προδιαγραφών υλικού σταθμός εργασίας (Workstation κάποτε σχεδόν PC σήμερα) ΟΦΕΙΛΕΙ να επιτρέπει στον χρήστη του την ΠΛΗΡΗ αξιοποίηση της ισχύος του. Συμπέρασμα 1ο: Ο server είναι καλά στημένος (ως προς αυτό το θέμα φυσικά). Εκτός βέβαια απ' αυτό πρέπει να πούμε ότι ακόμα και στην περίπτωση πολλών επεξεργαστών σε ΕΝΑΝ σταθμό εργασίας, αν μια εφαρμογή δεν αξιοποιεί (με παράλληλο προγραμματισμό - πολλαπλές διεργασίες ) τον 2ο επεξεργαστή ακόμα και αν αυτός κάθεται (IDLE) δεν πρόκειται να ιδρώσει καθόλου. Συμπέρασμα 2ο: Το ScienceMarkII κάνει καλά την δουλειά του (ακόμα διότι έρχονται οι QUAD...) (Συνεχίζω λοιπόν να πιστεύω ότι είναι το πιο σοβαρό και αναγνωρισμένο ΕΛΕΥΘΕΡΟ τέστ για τις σύγχρονες ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ απαιτήσεις σε περιβάλλον Windows)
tarrasque Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 o σωστός server θα πρέπει να τα δίνει όλα αν δεν έχει κάτι άλλο να κάνει κατά τη γνώμη μου, και τον συγκεκριμένο τον χρησιμοποιώ μόνο εγώ για κάποιες βαριές δουλειές. το λειτουργικό είναι windows 2003 server και το ScienceMarkII όπως σου είπα δεν εκμεταλλεύεται και τους 4 full. Αντίθετα, το benchmark του Winrar fullάρει σχεδόν και τους 4! Άρα θεωρώ οτί δεν είναι θέμα λειτουργικού αλλά του application. Δε σου λέω να πάει στο 100% αλλά έστω να δουλεύει >80% και στους 4. Αν μπορεί κάποιος να το τρέξει σε quad συστημα ας μας πει και μια δευτερη γνώμη.
billpeppas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 6081 3d markssm2.0 2364 hdr/sm3.0 2801 cpu score 1831 organwmeni apati? Τι στο καλό εννοείς ? Επίσης το topic είναι ΜΟΝΟ για μετρήσεις από το ScienceMark 2, όχι ότι bench να 'ναι.
chiossif Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 @billpeppas: Ξυπνάς το θέμα μέσα στην νύχτα, ένα μήνα σχεδόν μετά από την προηγούμενή σου αποστολή, ΧΤΥΠΑΣ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΔΙΧΙΛΙΑΡΟ και δεν μας λες υλικό και στήσιμο να χαρούμε και εμείς... Αντ' αυτού μας πετάς ένα "Αποχεραιτηστίριο εν βαρύα καρδιά" και μας αφήνεις άφωνους... (επιμένω ότι από εδώ λείπουν οι "νέοι και γρήγοροι" intel... μην ντρέπεστε ρε παιδιά "κόντρες κάνουν ακόμα και τα παπάκια" έλεγε ένας συμμαθητής μου 20 χρόνια πίσω που έχει τώρα ένα συνεργείο για δίτροχα και μια μαύρη λιμουζίνα... δεν εννοώ τίποτε... μην παρεξηγείτε... ακόμα γράφω σε Intel PIII 669Mhz+SUSE 10.1 και είμαι καλά -αλλά αργά-...)
billpeppas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Το αποχεραιτηστήριο ενός AMD Opteron 148 έγινε. Dry Ice ψύξη. Από εβδομάδα θα ρίξω και κανά Conroe στο ScienceMark επιμένω ότι από εδώ λείπουν οι "νέοι και γρήγοροι" intel... Στην θέση σου δεν θα έκανα τέτοια δήλωση, γιατί από εβδομάδα θα πέσει ένα 2500+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.