Προς το περιεχόμενο

ScienceMark2 Benchmark - Κόντρες...

chiossif

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

overclocker VS giorgos th.

...οι "υπογραφές" σας δεν συμφωνούν με τις επιδόσεις σας !

Τι λέτε να παίζεται?

billpeppas

...δεν το ξανατρέχεις να το χαρούμε και εμείς...

Δημοσ.
overclocker VS giorgos th.

...οι "υπογραφές" σας δεν συμφωνούν με τις επιδόσεις σας !

Τι λέτε να παίζεται?

proton paizei rolo i sixnotita,deuteron oi mnimes kai pithanon na paizei rolo kai to single core vs X2 kai to ekastote affinity pou dinei to programma ston kathe pirina.

Δημοσ.

Μάλλον το ScienceMark, σε αυτή την έκδοση του, δεν "στηρίζει" το "κόστος" των διπύρηνων. Πάντως, με τις δικές μου μετρήσεις-παρατηρήσεις, ΕΙΝΑΙ σύμφωνο με τις επιδόσεις των εφαρμογών που δουλεύω (μαθηματικά και επεξεργασία εικόνας όχι φωτογραφίας, προγραμματισμός) και γι'αυτό το λόγο το χρησιμοποιώ.

Το έχω προτείνει για τεστ σε προδιαγραφές - προμήθειες Η/Υ και πιστεύω ότι βγήκαμε κερδισμένοι. Μειώσαμε το κόστος έως και 20% ενώ ΔΕΝ χάσαμε σε ταχύτητα. Δηλαδή στα 7 περίπου πισι το ένα ΔΩΡΟ.

Δημοσ.

to diko mou re paidia,i apantisi pou edosa itan gia tin erotisi pou ekane o chiossif ston mitso gia ta 2 apotelesmata.to ena me 2x256 kai to allo me 2x256 + 512.to ena einai dual ch. kai to allo single.

Δημοσ.
Έχει πάντως και μια έκδοση 64-Bit, την έχει δοκιμάσει κανένας; Δεν τι βρήκα να την κατεβάσω, αλλά θα ξαναψάξω!

Δεν τρέχει σε "απλά" Windows. Δυστυχώς το τέστ δεν τρέχει σε Linux :-(

Αν ξέρει κανείς κάποιο παρόμοιο...

Δημοσ.
to diko mou re paidia,i apantisi pou edosa itan gia tin erotisi pou ekane o chiossif ston mitso gia ta 2 apotelesmata.to ena me 2x256 kai to allo me 2x256 + 512.to ena einai dual ch. kai to allo single.

ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ συμφωνώ...

Νομιζα ότι έχω δει το σύστημα σου αλλά τώρα που ρωτά και ο φίλος overclocker και το έψαξα και 'γω ΔΕΝ το βρήκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...