^_NikitaS_^ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Εγώ εδώ και καιρό χρησιμοποιώ το msn messenger με e-mail της μορφής @yahoo.gr μέσο της υπηρεσίας passport.Τώρα που θεωρητικά ενοποιούνται οι δύο υπηρεσίες messenger MSN και ΥΑΗΟΟ και θα επικοινωνούν,εγώ σε ποια υπηρεσία θα είμαι.Ρωτάω,γιατί έκανα μία δοκιμή με τρίτο mail και όταν το έκανα add, το δεχόταν ο messenger (είτα msn είτε yahoo),αλλά από εκεί και πέρα τίποτα,νέκρα.Αφύστε που από την ημέρα που ανακοινώθηκε η ένωση των messenger το msn messenger μου βγάζει την εξής ανακοίνωση: Due to a connection problem, changes you make might not be applied to other computers you use. Αν υπάρχει καμιά ιδέα πέστε μου... Ευχαριστώ...
^_NikitaS_^ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 οκ, κατάλαβα... Η δεν ξέρετε να απαντήσετε ή δεν σας έχει τύχει...
myle Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Και εμένα το ίδιο πρόβλημα μου βγάζει. Due to a connection problem, changes you make might not be applied to other computers you use. Και μάλιστα έκανα add εχθές έναν και ενώ δειχνει ότι γίνεται κανονικά η διαδικασία, στην συνέχεια τον εμφανίζει Offline ενώ δεν είναι και ούτε καν μπορώ να του στείλω μήνυμα. Το ίδιο συμβαίνει και αν με κάνει αυτός.
AMWN_RA Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Εγω το εκανα χθες κατεβαζεις ενα update και δουλευει ρολοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.