Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Norton!!!

JohnL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ανοιχτό το pc και μόλις επέστρεψα το βρήκα γεμάτο από μηνύματα από το Symantec Email Proxy το οποίο μου ανέφερε ότι το email δε μπορούσε να αποσταλεί... Εγώ βέβαια ούτε email ήθελα να στείλω, ούτε χρησιμοποιώ κανένα πρόγραμμα email (μόνο webmail).

Τι ακριβώς είναι αυτό; Ιός ή τίποτα spyware? Και γιατί δεν το βρίσκει το Norton;

post-28055-129062934942_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπλόκαρα τα email μεσω του Firewall (θύρες 25 SMTP, 143 IMAP) και μετά από λίγη ώρα (όχι αμέσως) τα μηνύματα σταμάτησαν...

Τι τα προκαλει όμως;

Δημοσ.

Προφανως εχεις κολλησει αλλον ενα ιο που προσπερνα με το καλημερα τον Norton και στην ουσια ειναι σα να μην εχεις αντιβιωτικο. Θα σου προτεινα να τον σβησεις να βαλεις καποιο αλλο και να ελεγξεις το συστημα σου. Προσωπικα χρησιμοποιω το Kaspersky Antivirus και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος....

Δημοσ.

Ναι, αυτό υπέθεσα κι εγώ, αν και αναρωτιέμαι πώς, αφού δεν έκανα τίποτα ύποπτο για να με κολλήσει...

Το Norton το έχω απλά επειδή το έχω σε αυθεντικό... Γι' αυτό μου είναι δύσκολο να βάλω άλλο

Δημοσ.

Δε χανεις τιποτα να το δοκιμασεις μερικες μερες... Θα δεις οτι το συστημα σου θα ανασανει λιγο επειδη το Norton τρωει πολλους πορους και δε σε καλυπτει πληρως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...