issbillos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 παιδιά υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να παίξω το resident evil 1 σε καινούριο υπολογιστή? Υπάρχει τρόπος? Μου λέει ότι τρέχει μόνο σε windows 95! Θα μου πείτε τί με έπιασε με τόσο παλιό παιχνίδι αλλά δεν έχω απάντηση! ήθελα απλά να θυμηθώ τις μέρες που καθόμουνα μερόνυχτα και έπαιζα!
Arioch79 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Πρέπει να πατήσεις δεξί κλικ --> ιδιότητες στο .exe του παιχνιδιού και να επιλέξεις compatibility για windows 95 (στο compatibility tab, εννοείται). Σε εμένα έτσι έπαιζε, αλλά έπαιζε τόσο γρήγορα που ουσιαστικά ήταν unplayable. Δεν το έψαξα από 'κει και πέρα για να δω τι θα μπορούσα να κάνω για να το κάνω να παίξει καλά. Ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο patch ή να πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο CPU Killer.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Βασικά το πέρασα κι εγώ προ μηνός, και πήγαινε μια χαρά σε WinXP SP2, αλλά τα γραφικά δείχναν αρκετά περίεργα (δίνει την αίσθηση πως έχει λίγο διαφορετικό aspect ratio), οπότε κι εγώ θα πρότεινα να το παίξεις στον ePSXe...
issbillos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 thanks! θα δοκιμάσω αυτά που είπατε!Έχετε να μου προτείνετε κάποιο παιχνίδι στο στυλ του resident?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μπά, το παιχνίδι είναι μια κατηγορία μόνο του . Σοβαρά τώρα, στην κατηγορία του survival horror, δες επίσης το Silent Hill (στο 4 δεν είμαστε τώρα? )...
issbillos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 θα συμφωνήσω μαζί σου για το resident! Νομίζω στο 4 είναι αλλά δεν μου πολυ αρέσει! το θεωρώ πολύ βαρετό!Θα δούμε! κάτι θα βρώ να σκοτώσω το χρόνο μου!!αν έχεις να προτείνεις κανα παιχνίδι που να μην κρατάει και τίποτα αιώνες πες το!προτιμώ σε στυλ doom και τέτοια!Κάποτε είχα παίξει και ένα σαν αυτά που είχαν στα φλιμπεράδικα με το όπλο! ξέρεις κανα τέτοιο?
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Καλή περίπτωση survival horror είναι το Obscure. Συμφωνώ οτι το Silent Hill 4 ήταν κάπως βαρετό. Αυτή η κατάσταση με το δωμάτιο ήταν τελείως ξένη. Το Sh2 kai 3 όμως ήταν φοβερά. Τερμάτησα και το Silent Hill 1 της PSX με emulation. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ story
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.