malice Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Χαιρετώ την παρέα!Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με τον υπολογιστή, κ μακάρι να μπορεί κάποιος να μου το λύσει...Έκανα φορμάτ κ από τότε κατά την εγγραφή dvd ενώ τα γράφει με οποιοδήποτε πρόγραμμα,δεν τα διαβάζει.Δεν υπάρχει δίσκος στην μονάδα λέει.Σημείωση οτι τα παίζει σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή κανονικά.Μόνο κατά την εγγραφή dvd υπάρχει το πρόβλημα.Τα cd τα γράφει κ τα διαβάζει μια χαρά!Επίσης διαβάζει κ ολα τα άλλα που είναι γραμμένα με άλλες συσκευές.Τι μπορεί να συμβαίνει; Κ κάτι ακόμα πιο περίεργο.Εβαλα το fab expres κ ως δια μαγείας τα γράφει κ τα διαβάζει αλλά μόνο όσες αντιγραφές γίνονται με αυτό το πρόγραμμα.¨Εχω ένα laptop της acer,κ ούτε η αντιπροσωπία κατάφερε να μου λύσει το πρόβλημα!
malice Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Καλημέρα κ σε ευχαριστώ που απάντησες στο μήνυμα μου,αλλά επειδή είμαι λίγο εως πολύ άσχετη να με βοηθήσεις μέχρι τέλους.... Δεν βρήκα το μοντέλο το δικό μου σε αυτή την σελίδα. PIONEER DVD-RW DVR-K14RA, έχω.Φοβάμαι να μην κάνω καμμιά βλακεία κ τρέχω κ δεν φτάνω μετά, γι αυτό θα ήθελα να με κατατοπίσεις.Δεν έχω ιδέα τι είναι το fireware αλλά προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα που έχω.(δεν διαβάζει τα dvd που γράφει ο ίδιος)Ελπίζω να μην κάνω ζημιά κατεβάζοντας το. Έχω κάνει 3 απανωτά φορμάτ για τον ίδιο λόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.