devout84 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Καλημέρα έχω ένα προβληματάκι με το msn μου: συγκεκριμένα έχω τον Live messenger 8.0.0792 και όταν αφήνω το pc πολλές ώρες σε αναμονή, το process του πιάνει το 100% της cpu έτσι χωρίς λόγο... Κάτι τέτοιο όπως του τυπάκου εδώ http://forums.amd.com/index.php?showtopic=78860 Δοκίμασα uninstall/install χωρίς αποτέλεσμα όμως. Αντιβιοτικό έχω το kaspersky και μου τα δείχνει όλα κομπλέ από ιούς. Τι μπορεί να φταίει ρε παίδες? Ευχαριστώ
tsakonas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 hmm k se mena to kanei araia kai pou, spania men alla to kanei... epishs grafei katw sto system tray "connection error" alla milaw kanonika....... oti nanai .. MS
myle Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μήπως όταν πατάς Ctrl + Alt + Del βλέπει κάτι σε dump.exe που τρώει σχεδόν όλους τους πόρους σου; Εγώ κάτι τέτοιο πάθαινα και το έκλεινα. Δεν ξάρω τι είναι αλλά δεν νομίζω ότι το προκαλούσε το MSN αλλά μάλλον ο Media Player Classic.
devout84 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μπα δεν χρησιμοποιώ media player classic... Περίεργα πράγματα... Πάντως όταν μου ξανασυμβεί θα ποστάρω ένα screenshot να δείτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.